Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony grubas

O NIE! Tak to nie będzie!...... 79 na wadze!

Polecane posty

Gość alucha25
no domyśliłam się tych warzyw i owoców, ale myślałam, że może posiłki są jakoś skomponowane.

po prostu robisz sobie cos tylko cisie podoba z tych skladnikow ktore sa dozwolone i jesz w jakich ilosciach chcesz. wbrew pozorom nawet specjalny pyszny bigosik czy leczo mozna z tego zrobic. no i mase roznych salatek ;]

Gość fajna ja
nie trac nadzieji,napewno jest wiele rzeczy ktorymi moglabys polepszyc wyglad i samopoczucie

Gość alucha25
rozumiem, a czy na, sól , czy kawę można sobie pozwolić?

sol odpada i kawa wlasciwie tez no ale kazdy ma jakas slabosc i jak juz musi to na kazdej diecie zje cos zakazanego ;p

Gość alucha25
Oj mam dzieci i za każdym razem jak na ten brzuch sflaczały czy rozsępy gigantyczne patrzę, to myślę o mych córciach i kobietach które nie mogą w ciąże zajść. Ale nie byłabym sobą jak od czasu do czasu nie poużalałabym się nad swoim wyglądem

Gość alucha25
a to nie dla mnie.

Gość fajna ja
oki kobiety,ja to lecem..3majcie sie :*:* dobrej nocki GLOWA DO GORY!! :)

Gość alucha25
nawzajem, miłych snów:-)

Gość Dorothea24
HEJ KOCHANE DZIEWCZYNY!!! Ja dla odmiany dopiero zaczynam i pomagam sobie TERM LINE II.Poki co nie wygląda to za dobrze , bo nie wiem dlaczego ale jadłabym najchętniej cały czas i jedyne co mnie od lodówki trzyma daleko to moja silna wola tyle tylko , że wnerwiam się , bo co jak co ...ale miało byc łatwiej a tu nic tzn. poki co to dopiero trzeci dzien więc moze faktycznie nie powinnam oczekiwac cudów ale myslalam , że te tabletki chociaz moje obzarstwo zlikwiduja i bedzie mi latwiej nie myslec o lodowce i innych pysznościach. Teraz dla odmiany wcinam sniadanko , ale stwierdzilam ze co do sniadania to nie bede sie zbytnio katowac więc -chlebek zyttni, wędlinka , pomidorek i nawety kawka z mlekeim tyle ze juz nie z trzema lyzeczmai cukru tylko slodzikiem .jednym slowem ...nie jest łatwo.Jak czytam , że niektore z Was potracily po kilkanaście kilogramów to naprawde zazdroszczę bo u mnie jakoś dziwnie pod góre;/ więc siedzę i pisze do Was kochane kobitki zeby podzielic się tymi moimi smutkami i popijam wode mineralną myśląc o pieknym boczusiu , karczku i pyszniutkich gołabkach . Co prawda zdaje sobie sprawe , że nie mpglo byc latwo , bo od jakiegos czasu moja ulubiona pora na jedzenie byly takie walsnie godziny-od 18 wzwyż bez jakiegos tam limitu czasowego Moglam jeść, jeść i jeszcze raz jeść i załatwilam się tak na cacy , że przy wzroscie 166 doszlam juz do 73 kilo;/ więc nie jest za dobrze - i co najzabawniejsze poszlo mi w tylek , uda ,lydki i brzuch a cycki jak staneły na swoim rozmiarze tak pozostaly. Teraz mam niby wielce ambitny plan - schudnac szybko bo i wesele 18 października wiec zostały mi tylko 2 tygodnie . Co do mojej aktywności fizycznej , to neistety ale jest ona znikoma i ogranicza sie do spacerów z psem a z bieganiem - za ktore chcialabym sie wziąc to neistety roznie - biegalam raptem raz i to oczywiście nie za dlugo bo zasapalam się jak prosiak .... ale na dzisiaj to juz naprawde tyle moje kochane kobitki ... no i trzymajcie kciuki za mnie a ja za Was

ooooo witajcie dziewczyny :) ja mysle aby isc do dietetyczki za dwie wizyty z jadlospisem zaplace 160 zł i potem tylko wizyty kontrolne srednio co dwa tygodnie to jest po 20zł za wizyte chyba ze bede chciala dodatkowe jadłospisy to wtedy płace po 60 zł nie wiem co lepsze czy jest sens bo wydam tyle siana na dietetyczke a i tak nikt za mnie nie schudnie tylko sama bede musiała z tym walczyc. prawda jest taka ze uwielbiam jesc, mało kiedy czuje sie nprawde najedzona i mam poprostu dość sam fakt ze wiem ze mam bigosik w lodówce sprawia u mnie poczucie głodu a do tego uwielbiam mnostwo chleba!!! :( mam 28 lat 170 cm i chyba 80 kg :(

Gość fajna ja rybciunia58o2.pl
czesc dziewczyny:P jesli w dwa tygdonie chcesz schudnac to polecam naprawde meridie,juz od pierwszej tabletki dziala wiec napewno uzyskasz efekt i nie ciagnie do jedzenia..moge patrzec jak inni zajadaja sie jakimis pysznosciami lub wachac zapachy kuszace ale nie rusza mnie to :P Powodzenia laski :*:* ja lecem do pracy.wieczorem sie odezwe..

Gość do fajna ja
prooosze powiedz gdzie dokładnie sprzedaja bez recepty! zrobie wszystko

Gość wkurzony grubas
Hej Dziewczynki :-) Bardzo mi miło, że się odezwałyście :-) Wszystko przeczytałam, ale niestety nie mam czasu siedzieć dłużej na necie.... zaczął mi się bardzo pracowity czas... będę tu wpadać, czytać i pisać jak mi idzie :-) dziś było ok :-) z tego mojego wczorajszego "wkurzenia" do dziś zostało mi duże ciśnienie i nawet nie mogłam patrzeć na jedzenie, serio, nie wiem co mi się stało! Zjadłam tylko miskę startej marchwii z jabłkiem, wypiłam 1,5 l czerwonej, 1l Kubusia swojego :-) bez cukru i konserwantów. Planuję zrobić 3-4 dniową głodówkę oczyszczającą, ale jestem tak zalatana, że ciężko mi to zaplanować normalnie, że nie wspomnę o dalszych planach... Trzymajcie się! z dala od lodówki :-) pa

Gość alucha25
a ja dziś tak się wkurzyłam że ze złości batona zjadłam, potem przez to jeszcze gorszego doła złapałam i koło się zamyka:-( Cały czas o tej meridzie myślę. Naprawdę bardzo sceptycznie nastawiona do tego byłam, ale jak ma mi pomóc bez wysiłku... Cały czas nie wiem, no i najważniejsze, gdzie bez recepty to dostać?

Gość fajna ja
jestem :P zalezy z jakiego miasta jestescie:P nie znam aptek w calej polsce :D

Gość fajna ja
bede jutro do poludnia to pogaworzymy... kolorowych kochane :) byee