Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka seli i zlego

Temat SeLi i Złego Męża - zapraszam kochankow i fanow

Polecane posty

Gość zły mąż
robin podobny troszkę do motywu z rain mana :) lubię takie melodyjki. a przy tym niżej zakochałem się pierwszy raz w życiu :) do dziś czasem mijam ją na ulicy i nucę dawna dziewczyno :) banalna piosenka ale ją bardzo lubię :) http://pl.youtube.com/watch?v=4z8eie7UpZE

Gość zły mąż
disco polo jak po kielichu i ma być dance jak najbardziej :)

Zły ! jak chcesz pokonwersować, to fora ze fora :) na kafeterię, mają tam apetyczny temacik kiedy miłość umiera czy jakoś tak. ja na ten temat moge powiedzieć jedynie: panta rhei ja już wymiękłam, mam bardzo wrażliwy słuch, i po takiej dawce muzyki mam ochote słuchac tylko ciszy. ...

Gość Fanka Seli i Zlego
Przepraszam, musialam.... http://uk.youtube.com/watch?v=I21i5Bfp9zw - bez wokalu, instrumentalnie, dżemowo (kolejne pokolenie), piosenka przy której wpadałam w miłość jak śliwka w kompot Varius Manx - The riddle of the sky - nie znalazlam na YT, warto jednak sciagnac, wtedy jeszcze grali ambient, tez bez wokalu, magia... http://uk.youtube.com/watch?v=ojWoTgfJEx8 - to co slyszycie w tle, melodia wykonana przez Abela Korzeniowskiego, rowniez warto jesli chcecie na chwile przeniesc sie do nieba lub gdzies rownie daleko Juz znikam

Gość zły mąż
chyba faktycznie muszę przeanalizować swój styl agresywnego pisania bo z forumów się wyniosłem a dobrzy ludzie zamiast na temat rozmawiać , bo o to im chodziło to ciągle o mnie i o mnie :) i weź takim dogodź !!!!!!! Paloma - niezła muza :) opowiedz jak było na takiej bibce :) tylko skrętów nie pal i na fora później nie wchodź bo Cię od kameleonów i bezwstydnic wyzwą :)i do nieba już nie trafisz. ale mnie korci żeby temu frogowi , nędznej żabie coś napisać raz dwa trzy , spokojnie , spokojnie raz dwa trzy :)

jak było?...... nie do opisania. :) co jakiś czas chodzę ze znajomymi na półlegalne imprezy, organizowane w postindustrialnych klimatach. o miejscu wszyscy dowiadują się dzień przed, bilety kupujesz przez ludzi. przychodzi około 300 osób, jest kilku dj którzy rotują przez całą noc, konsole są w kilku pomieszczeniach, a każdy pokoik to trochę inna muza - trance, electropunk, breakcore, d&b, hardcore techno, rave etc... jest coś do picia no i bawimy się :)))) ja zazwyczaj jadę na samej muzie do świtu, i wszystko mnie wali :) jest cudownie, zwłaszcza jeśli masz wokół siebie fajnych ludzi.

proste. zastosuj metodę którą zastosowano wobec Ciebie. poza tym - ja nie wiem co Cię tak podnieca na tamtych forach. trochę to przypomina mojego małego kotka który pcha się tam gdzie jest największy hałas i zamęt. uwielbia konfrontacje z dużymi kotami - kozak :) dostaje ostro po nosie i za 5 minut znowu zaczepia.

Gość zły mąż
polubiłem Twego kota :) chyba właśnie taki jestem , w pracy muszę być poważny a ja tego nienawidzę :) nie chodzi mi o to żeby kogoś obrażać , ja to robię dla zabawy , w realu nikt się nie obraża za takie teksty tylko wali jeszcze gorsze , trzeba się umieć śmiać przede wszystkim z siebie :) polecić jeszcze sobie pozwolę zespół który jest taki jak ja niektórzy lubią inni nie cierpią , ale nikt nie przejdzie obojętnie :) ja BARDZO lubię http://pl.youtube.com/watch?v=JVRt8Bx7JDY pozdrawiam !!!!!!!

Gość zły mąż
na karaoke lubię to śpiewać i gawlińskiego :)

Gość zły mąż
Sela posłuchała chyba rad z forum i dała sobie spokój z internetowymi znajomościami :( Pozdrawiam Cię SeLa , św Grallu kobiecości którego już tylko w swym chorym umyśle szukać mi zostało :) nie znasz Paloma jakiegoś dobrego niedrogiego psychiatry ? :)

Gość zły mąż
nie gadaj tak Monika :), wszystkie dziewczyny tu są wrażliwe i delikatne każda tylko inaczej to skrywa :)

Gość zły mąż
i się nastroik na przytulańce zrobił :) znikam :) niestety :)