Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka seli i zlego

Temat SeLi i Złego Męża - zapraszam kochankow i fanow

Polecane posty

Gość zły mąż
powiem wam co robię na internecie . w życiu miałem żonę , przyjaciół , rodzinę wszyscy zawiedli zabili każdy ideał jaki istniał , małżeństwo okazało się fałszem przyjaźń pretekstem do przystawki do żony rodzina żółtą fotografią jestem jak jebany batman , nikt mnie nie zna , nikt nie wie kim jestem pomagam kiedy ktoś tego potrzebuje jak misja spełniona , spadam tak naprawdę jestem samotnikiem . kocham ludzi , śpiew , taniec , sport , sex , ale najbardziej samotność i ciszę za dużo wypiłem.

Gość zły mąż
nie przejmuj się MONIKA :) ja w tym wszystkim dopiero odnalazłem siebie tak jak SeLa i Paloma , nie ma ideałów które trwają wiecznie jesteś Ty i długo długo nic :)

Gość Monika bryka
Zły mężu, to przykre co piszesz Nie wiem co napisać mam mentlik w głowie... Czytam Mistrz i Małgorzatę i nic z tego nie rozumiem, moze wina wypitego chardonnay Może tak musi/musiało być?

Gość zły mąż
ja napieram , cholera wie co to , smakuje jak wino ale na butelce tak nie pisze :)

Gość Monika bryka
a ja teraz gwałce sztuke barmańską, pijąc johhnie walkera z wodą i cytryną Obiecałam sobie nie pić spritre bo chce zrzucić 5 kg:)

Gość Monika bryka
Ponoć kobieta kiedy jej żle i kogoś ma to chudnie... Mnie jest zdecydowanie źle....

Gość Monika bryka
Ponoć kobieta gdy kogoś ma LUB jej źle...

Gość Monika bryka
Jesteś jeszcze?

Gość zły mąż
nie ma przeznaczenia , złego losu i takich tam , jest teraz i tak :) nie mam siły żeby zastanawiać się dlaczego bo wtedy tylko moja wina mi do głowy przychodzi a tak nie jest. od kiedy postanowiłem sobie że nikt mnie nie pokona - tak jest :) mam w dupie że ludzie widzą czasami pyszałka , bawidamka , gogusia, chama , prostaka i kit wie co jeszcze. ja wiem kim jestem i tylko to się liczy. od tamtej pory lepiej wyglądam , lepiej się czuję , mam lepszą pracę , wszystko się zmieniło na lepsze , i nie prawda że ktoś cierpi przez to :) tak będę żył idę spać , dobranoc.

Gość zły mąż
lepiej Monika chudnij z powodu kogoś , najlepiej kogoś porządnego :)

Gość Monika bryka
Moje "kochanie " słodka chrapie, a mnie chce sie krzyczeć na całe gardło! Może to dla mnie szkoła, może będę przez to silniejsza??????? Powiedział mi że jest ze mną tylko ze względu na nasze dziecko,że jak sie rozstaniemy to bedzie go widział tylko raz, dwa razyw tyg....i to go hamuje! W dupie ma wszystko inne ..czyli nasze zsrane małżeństwo Co robić?????????

Gość zły mąż
taka dygresja moja żona kiedyś chudła z powodu kogoś trafiła do szpitala skurwiel zniknął mąż był ważny ale do momentu aż wyzdrowiała :)

Gość Monika bryka
Paloma jak wstanie to pewnie wygłośi feministyczne poglądy, które by mi z resztą wyjęla z ust gdybym nie była na swoim miejscu.. Wiedziałabym co doradzić w tej sytuacji innej, ale u siebie to nie to samo!!!!!!!!! Wypiję za was i chyba padnę! Zły mężu, dziękuje ze jesteś

Gość zły mąż
tak to jest do cholery Twój chrapie moja chrapie a my zamiast sobie zaszaleć piszemy co robić ????????????????????? bo zdaje nam się że miłość gdzieś tam też chrapie.

Gość Monika bryka
Całe szczęście że jeseśmy daleko bo nie wiem czym by się to skończyło, hahhaha:)

Gość zły mąż
ja też dziękuję wam wszystkim Paloma nie jest feministką :) przynajmniej tak mi się wydaje :)

Gość Monika bryka
Ale wiesz co???? To taki typ który jak kobieta nie ulegnie ta nie ma o czym gadać... Albo jest po jego albo wcale.... Nie wyobrażam sobie siebie za 10 lat w takim związku! Może jest mi i Tobie i Palomie i Seli i innym co innego co zaczęli?

Gość zły mąż
a ja tam wiem :)

Gość Monika bryka
Paloma pzdrówki:)

Gość Monika bryka
ty też taki typ?

Gość zły mąż
Monika widzę Cię dwie i nic nie rozumiem co mówisz :) ...powtórz :) nie kłamałaś z tą whisky :) i coś tam jeszce :) polubię Cię zarqaz tak że po pijoku do warszawy :)

Gość zły mąż
ja taki typ że za dużo wolnosci dałem wierzyłem ze jak miłośc jest to mozna wierzyć ale nie żałuję

Gość zły mąż
serce mi podpowiada zeby juz nie pisać bo jutro bede gadał że ktoś sie podszywa podemnie :) dobranoc na serio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Monika bryka
Zły mężu nie wiem czego szczukasz? Miłości,seksu, może przyjaźni....? Pewnie wszystkiego po trochu Ale Twoje rany sie juz zabliźniły , mozesz trzezwo patrzeć na zycie , ja jeszcze nie...

Gość Monika bryka
Do juterka.

Gość zły mąż
dzień dobry wszystkim:) dlaczego większość osób uważa że na internecie trzeba czegoś szukać do lasu też można iść nie koniecznie po grzyby lubię ciekawe wymiany zdań a w realu wszyscy są zajęci żony nie mogą wyjść bo mężowie są zazdrośni , mężowie okazują się fałszywymi przyjaciółmi na których szkoda czasu , każdy potrafi tylko gadać o robocie , sukcesach i wspaniałych dzieciach zmęczyłem się , dlatego wolę czasem samotność i sport dobrze mi z tym , jak ktoś uważa że to choroba to może tak jest :)

Gość zły mąż
i nie chcę lekarstwa:)

Gość kaaachna
żadnego lekarstwa, ani mi się waż, bo przestanę Was czytać - też mi wyszedł szantaż że hoho :-)

Gość kaaachna
a tak w ogóle to pozdrawiam Wszystkich