Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy lubicie tak dziewczyny

Pieszczoty odbytu i rowka nie seks analny - lubicie?

Polecane posty

Ja lubie, szczegolnie jezyczkiem pieszczoty. Pierw sie bronilam bo uwazalam to za cos niehigienicznego i dziwilam sie jak moj facet to moze lubic ale on serio to uwielbia a i mi to sprawia super frajde.

Ile razy czytam posty Prawiczka, tyle razy płakać mi się chce i szkoda mi go. Mój partner uwielbia pieszczenie językiem i ustami okolic odbytu i perineum. Pobudza to prostate i daje fantastyczne doznania. Nie próbowałam seksu analnego i nie zamierzam, ale delikatny dotyk ust i języka w tym miejscu potrafi mnie rozbudzic. Myślę, że jak się naprawde kocha, akceptuje i ufa swojemu partnerowi to nie ma miejsc lepszych ani gorszych na pieszczoty :-D Koniec wywodu :-P

Gość Zamyslona 00
a ja tak z innej beczki" prawiczek"a ile ty masz lat??? 12 ???? :-/

Prawiczek wez sie w koncu za sex bo skoro siedzisz na forum erotycznym to masz ostre parcie. I jak moze ktos komentowac czy cos lubi czy nie skoro nigdy tego nie posmakowal? I nie wiem juz czy sie smiec czy plakac jak czytam co piszesz...

\" 21:11 prawiczek i kropka 1987 jakby mi powiedziala, ze jej byly to jej robil i ona to lubila to bylby raczej koniec\" To ja już nie mam pytań do ciebie. Wydaję mi się, że jasno się wyraziłeś. Taka mała rada dla ciebie - z takim podejściem jeszcze długo będziesz prawiczkiem.

prawiczek wszędie pisze o tym jaki jest czyściutki i jaka ma być dziewczyna której nie ma. a anal jest okej nie mam nic, nawet czasem lubie;)

Gość Maquos
Prawiczek a dlugo jeszcze jestes w stanie czekać? Sex to nie wystrzelenie promu kosmicznego. Cackasz sie z nim tak, ze ja przepraszam. :D

Gość Maquos
No jasne, ja rozumiem Twoje szczytne ideały. Musisz być zatem katolikiem. Generalnie wszystko ok, ale mamy dwudziesty pierwszy wiek i to co kiedyś było wyuzdaniem i szokowało obecnie jest całkowicie normalnie. I nie mam tu na myśli wszechobecnego puszczalstwa, bo tu masz racje. Jest to obrzydliwe. Ale sporo jest przesady w Twoich wcześniejszych wypowiedziach. :)

Gość Maquos
Prawiczek a powiedz mi... skąd będziesz wiedział, ze laska jest "po analu" jak Ty to mówisz? Może się nie przyznać, a przeciez nie wejdziesz tam by sprawdzić ciasność, nie?

Gość Maquos
Widzisz.. po czasie wyjdzie a i Tobie po czasie zdanie może się zmienić. Nigdy nie mów nigdy ;)

Gość Maquos
Nie smutaj sie :) Znajdziesz jeszcze swoją księżniczkę :)

Gość do prawiczka
jesli jestes czyims projektem to z gruntu nieudanym i zalosnym,jesli faktycznie tak myslisz jak oiszesz to jesteś zwyklym debilem. I ciotą,jak cie ktoś wczesniej nazwal.

Gość Maquos
No taaak. A im dłużej czekasz tym maleją Twoje szanse. ( Wiesz jakie te dzisiejsze panny).

Prawiczku, Moj luby byl prawiczkiem jak go poznalam, przystojniaka z niego straszny, dziewczyny walily drzwiami i oknami a on sobie ubzdural ze na swiecie jest ta jedna jedyna dla niego i ze to niby ja, niby zrozumial to jak tylko uslyszal moj glos w telefonie(poznalismy sie telefonicznie). Ma gdzies to ze mialam anal czy ze nie jest pierwszym ani drugim ani trzecim itp, kocha mnie taka jaka jestem i akceptuje mnie z moja przeszloscia. Na tym polega milosc, kochac kogos mimo czegos a nie za cos. A co do przyznania sie nie koniecznie twoja dziewucha sie przyzna. Ja bardzo kocham mojego faceta i dlatego niegdy sie mu nie przyznam ze uprawialam kiedys seks w trojke, kazdy ma jakas granice szczerosci, wiec nigdy pewien nie bedziesz.

Gość Maquos
A ja uwielbiam sex i teraz nie mając faceta już mnie po prostu ręce bolą. Prawda jest taka, że póki nie spróbujesz będziesz się trzymał swoich ideałów. Ale jak spróbujesz to pójdziesz za ciosem.

Gość Maquos
Uhm... ale mnie brutalnie spławiłeś. I dziwisz się, że panny nie możesz znaleść? :D Jak wszystkie tak spławiasz to ja dziękuje

Gość Maquos
Doświadczona? Nie powiedziałabym...

Gość Maquos
Już nie przesadzaj. Według mnie to jest w pewnym sensie słodkie mieć kogoś, kto jest tylko Twoj i możesz mieć pewność, że żadne łapska go wcześniej nie macały. U mnie jest na to za późno, ale i tak uważam, ze to świetna sprawa. Pod warunkiem, ze nie robi się z tego zbyt dużej opery.

Przedmiotowo? Nie powiedziałabym, chociaż z drugiej strony nie znam Cię na tyle by stwierdzić. Chciałam wiedzieć skąd jesteś, owszem. Chodziło mi głownie o to czy jest to duże miasto czy raczej małe.W dużym szanse na poznanie kogoś rosną :)

Widzisz z jednej strony doświadczenie gra dużą rolę, ale z drugiej miło mieć kogoś "czystego". Bardzo miło. Choć ja nie miałam tej przyjemności.

ja lubie :P a ci faceci ,ktorzy sie zorientowali w tym co maja w lozku robic, stoja u mnie na pierwszym miejscu :P i nawet dlugosc , grubosc itd. traca tu znaczenie..;)