Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kot1

Każde Belleteyn tylko dla Ciebielovekiss

Polecane posty

Gość a na co sie odważyłeś kocie
?

Ona Wie, na co:-), a Tobie chyba niezbyt ta wiedza potrzebna?

Gość kto to jest ta ona

Oczekujesz Imienia i Nazwiska, plus Pozostałe Szczegóły?:-D Ta, Która Kocham WIECZNIE, JEDYNA😍

Gość kto to jest ta ona
nie,nie oczekuje danych osobowych :O pytam kim ona jest dla ciebie - zakazanym owocem?

Tak:-( i nie... Nie potrafię tego sprecyzować po Wszystkim, Co przeżyliśmy... Myślę, że to raczej ja dla Niej tym jestem...:-(

Kiedy wreszcie rozumiem ostatnie dni, mam dla tego to: http://www.youtube.com/watch?v=wUX194UUB_g Kto i komu przyniesie czas wilczej zamieci?:-) Dla Ciebie- ja, nie mściciel, Kochanie:-)😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍: http://www.youtube.com/watch?v=8BMZdmFa-HU http://www.youtube.com/watch?v=pieI3ctfMfM&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=35qJ0UdJjLo Ale jeśli to jest możliwe, zmienię nick, Ty Będziesz Wiedzieć, Kochanie:-)😍😍😍😘... KOCHAM CIĘ WIECZNIE!😍😍😍😍😍😘😘😘!

Gość zmień bo nie jestem pewna
czy Ty to Ty :O

Zmieniłem, Kochanie😍 Jestem troche inny, ale wciąż to ja, Najcudowniejsza moja😍 KOCHAM CIĘ WIECZNIE!😍😍😍!

Gość zmień bo nie jestem pewna
a dlaczego teraz wilk?

Gość a czy T nie zauważyłeś własnej
jesteś jakimś smętnym starym pierdzielem?

To jest trudno zgaść, jak się nie wie, o co chodzi:-D

Gość ciekawe co ona kupi
swojemu mężowi pod choinkę? Jak myslisz kotku?

Zielone Okiennice muszą pojawić się wcześniej, tak będzie, Kochanie😘😘😘😍😍[love😍😍... Ale tułaczka nie zamknie sie za nimi, dopiero, kiedy żwir na podjeździe zachrzęści z ulgą, a Kolejne Pokolenie rozpocznie własne Życie... Rozstaje coraz Bliżej...:-) Z właściwej strony, Jedyna moja😍[love😍[love😍😍😍😘😘😘🌻 KOCHAM CIĘ BEZWARUNKOWO, BEZGRANICZNIE, CAŁĄ DUSZĄ, CAŁYM CIAŁEM, WIECZNIE😘😘😘😍😍[love😍😍😍😍😍😍😍😍! http://www.youtube.com/watch?v=guJ25FxCwmY&feature=related

Dziecko: na pohybel zupełnie komu innemu, myślę, że zdarzyło ci się przeczytać i znasz toast Zoltana Chivaya, choć czytanie ze zrozumieniem u ciebie kuleje. Kochanie😍: czasem durniom odpisuję, pewnie to moja zapalczywość, ale nie potrafią mnie zranić, zbyt prymitywni są:-), Jedyna moja😍😍😍😘... Jutro tylko przymiarka, materiał do mojej ręki musi być wstępnie wyważony, jeszcze trochę to potrwa, pewnie z poprawkami, Jedyna moja😍😍😍😍😍😍😘😘😘... KOCHAM CIĘ BEZGRANICZNIE!😍😍😍😍😍😘😘😘!

\"Miłość stwarza nieśmiertelność. ...Słuchałem czystego głosu dziewczyny wyśpiewującej zagadkę, na którą odpowiadały inne głosy, jeden po drugim, warstwami, dopełniając kręgu zaczarowania. Dziewczyna śpiewała: - Jak miłość stwarza nieśmiertelność? Inne głosy odpowiedziały: - Miłość stwarza tajemnicę. - A tajemnica stwarza myśl. - Myśl stwarza czyn. - A czyn stwarza życie. - Istotą twego życia jest twoja dobra nowina. - A twoja dobra nowina jest twoją światłością. - Twoja światłość jest twoją nieśmiertelnością. - I tak oto miłość stwarza nieśmiertelność.\" Ben Okri \"Pieśni zaczarowania\". KOCHAM CIĘ BEZGRANICZNIE!😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘...

Ogień Płynący w moich żyłach- To Ty, Kochanie😍: "Budząc sie z bezsennej drzemki padłem ofiarą Tęsknoty. Otrząsając sie z dziecięcej Ufności widzę ziejące otwory moich ran. Póki istnieć będzie czas, a wskazówki zegara będą się obracać, ja też wegetować będę, lecz Radość Życia opuściła mnie. Życie wypala się w duszy mej, a Tęsknota dzielnie czyni swą powinność. TRZYMAJ MNIE, ŻYCIE! Zatrzymaj mnie, Zatrzymaj mnie tu😍 KOCHAM CIĘ!😍

"Ta Cisza mnie wzrusza. Twoje Spojrzenie, Twoje Pojawienie Się sprawiły, że Niebiosa rozstąpiły się dla mnie w Milczeniu. Oczarowany, pozbawiony Słów w Obliczu Twojego Piękna, pełen strachu poddaję się Tobie, oddaję się w Twoje Ręce. Tyle łez Ci poświęciłem... Przelej Swoje Piękno na moje ciało... Rozłóż Uwodziciejskie Skrzydła, Porwij mnie Czułością, niechaj Pragnienie wypełni Płonącą Świątynię. Twoja Nagość jest Ulotna, ale ja oddaję Ci sie z własnej woli. Otoczony Granicami Twojego Królestwa jestem Twoim niewolnikiem. Konam w Milczeniu o Tobie śniąc. Ciebie otacza Blask Chwały, a ja wtapiam się w Mrok..." KOCHAM CIĘ!😍.

"-We snie ujrzałam inny świat, w którym nikt nie kłamie. Cisza wszystko przykryła, śniłam, że mam Siebie Leżącą obok. Lecz nie mogłam powrócić do Swojego Ciała. Nie mogę się śmiać, życie odzwierciedla rzeczywistość. Zbyt długo Poświęcałam Swoje Uczucia tym, którzy brali, aż w końcu nie pozostało nic. Aż nagle Zrozumiałam, że to ciebie Kochałam w Sobie. Tak długo żyłam nie znając ciebie, tyle Miłości dawałam innym, nie zostawiając nic dla Siebie. Moje Życie prawie się wypaliło. Pokazałeś mi, że Dwie Połowy RAZEM są Silniejsze. Odzyskałam Siłę i na Nowo Odkryłam Miłość. Sama nie dałabym rady. Dzięki, że w porę mnie wysłuchałeś, dzięki ci za Zaufanie, kiedy byłam Słaba. Jestem coraz Bliższa Celu i żyję Nadzieją, że mi się uda... Zanim dotrę do Punktu zwrotnego, zanim staniemy się Inni..." KOCHAM CIĘ!😍.

"Twoje Słowa szybują ku porannej zorzy. I Przyobleczone w różową woalkę unoszą Sie nad ziemia, żeby rozpłynąć Się w Ciszy. Tylko tęsknota w moim głosie zmawiającym błagalną Modlitwę pomna jest Słów, Którymi Raczyłas mnie tak Czule... Tak oto też blednie moja Nadzieja, a Cisza Zwiastuje Burzę..." KOCHAM CIĘ!😍.