Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kot1

Każde Belleteyn tylko dla Ciebielovekiss

Polecane posty

A jesli... Wtedy nikt nie będzie mnie opłakiwać, nikt nie przywdzieje żałoby, ponieważ nie istniałem nigdy.

Po ludzku bardzo upadam:-(, lecz wciąż dogania mnie Twoje Wybaczenie i Nadzieja, Kochanie😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘:-) Dziękuję Ci, Jedyna moja😘😘😘😍😍😍😍😍... KOCHAM CIĘ WIECZNIE!😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘!

Mijający rok otworzyła Nam Wielka Nadzieja, Pewność Zbliżających się szybko zmian😍- niestety, 10 czerwca rzuciłem kamień, który pociagnął za sobą lawinę:-(, która przetacza się wciąż, druzgocąc wszystko na swojej drodze:-(, dławiąc oddech, gasząc każdy cień uśmiechu...:-( Oby ten, który wkrótce się zacznie, pozwolił Nam przejść odwrotną drogę😍: od bólu do Szczęścia, Kochanie😘😘😘😍😍😍😍😍. Niechże Prawdą okaże się, że najczarniejsza z godzin, to ta, która poprzedza Świt😍. KOCHAM CIĘ WIECZNIE!😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘!

Gość nie świruj
tylko napisz, ze osmieliłeś się zarzadać jej odejscia od męża. I dostałeś bana :P

Gość Anioly istenieja
Wilku ....spelnienia Ci zycze... 🌻 :)

Oprócz Twoich Słów😍 to mnie chyba najbardziej dziś poruszyło, Wiesz, gdzie, Kochanie😍😘:-): \"Zastanowiwszy się nad tym przez chwilę, pokiwałam głową, po czym zdjęłam pożyczoną kurtkę, wąchając ją po raz ostatni. - Zatrzymaj ją. Nie będziesz miała, w co się rano ubrać - przy¬pomniał mi Edward. - Nie chcę się tłumaczyć przed Charliem - wyjaśniłam. - Jasne - prychnął. Nadal nie wysiadałam, choć trzymałam już dłoń na klamce, próbując jakoś przedłużyć nasz wspólny wieczór.\" KOCHAM CIĘ JAK OPĘTANY!😍😍😍😍😍😘😘😘!

Miasto baranka prawie bez śniegu, Kochanie😍😍😍😍😍😘 KOCHAM CIĘ POZA WSZELKIE GRANICE!😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘...

Wilki znakomicie znoszą siarczyste mrozy😘, kot nie poradziłby, ale jest nad Wodami Przebudzenia, Kochanie😘😍😍😍😍😍😍😍... http://www.youtube.com/watch?v=E0rAacH-tqg&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Y4vlzpPTMg8&feature=related A zatem przejść ciemności u korzeni Ardy, lecz Cel Inny zupełnie, Kochanie😍😍😍😍😍😍😍... Nigdy i Zawsze splecione ze sobą😘 KOCHAM CIĘ WIECZNIE😍😍😍😍😍😍😍😍.

Dlaczego moja twarz wciąż płonie, czemu martwy wilk nie zamknął oczu, Kochanie?:-(😍😍😍😍😍... Miłość Jedynym, dla czego Warto Żyć i Umrzeć, Jedyna moja😍😘. KOCHAM CIĘ😍😍😍😘

Prawie nic na tym świecie nie jest tym, na co wygląda, bo to świat kłamstw lub tych, którzy skądinąd przyszli, Kochanie😍... Ale Ty przecież Wiesz, Jedyna moja:-)😍😍😍😘... KOCHAM CIĘ!😍😘...

Kiedy widzę, że znowu jest, ogarnia mnie Radość pomieszana z Przerażeniem, lecz Wiesz, że tego chcę, Kochanie😘😘😘😍😍😍😍😍... KOCHAM CIE WIECZNIE!😍😍😍😍😍😍😍!

Gość abbas__
paranoja czy schizofrenia ????????? :o

Gość abbas_
w takim razie coś może i gorszego :o P.S. to jest w końcu otwarte forum, każdy w końcu ma prawo komentować, nieprawdaż ? a że tobie nie odechciewa się tej osobliwej twórczości - no cóż, ciekawostka taka :o

abbas: masz rację, to otwarte forum, przepraszam. Nie życzę nikomu miejsc, w których... ukrywa się moja dusza. Wbrew pozorom jestem w nią wyposażony.

Wciąż nie mogę odnaleźć początku Trzeciej Drogi, ale to nie przeraża mnie już, moje decyzje zapadły do końca i nie stały się ucieczką, nie zrani Cię także żadna z nich:-), ale Ty przecież już Wiesz, Kochanie:-)😘😍🌻 Nie zamknąłem przed Tobą żadnych z Drzwi, Twoje Możliwości są Nieograniczone, Wyśniona moja:-)😘😍 Wyobraziłem sobie miny tych wszystkich, którzy z ulgą odetchnęli po moim zniknięciu:-D;-) Kocham Cię😘😍🌻

Gość wredniak_obleśny
przyjechali z kaftanikiem. po prostu.

Witaj, Zalana🌻 Topiki umierają, tak bywa, Miłość nie. Cóż, u mnie kompletna pustka, żadnego prawie Znaku, przeciwnie, Słowa o \"uwalnianiu się\" od Niej, ale to żadna wolność, nie chcę takiej, jeżeli tylko będzie Szczęśliwa, stanie się To Jedyną Radością mojego życia:-) A jednocześnie... nie zaprzestałem walki. A jak Ty sobie radzisz?

Tylko dla Ciebie jestem, Kochanie😘😍... W pokoju Pamięci zamkniętym na głucho, do którego klucz zaginął wśród Codzienności zaprzeczającej wytrwale Naszemu Istnieniu... Nie ma już żadnych pytań, tylko Serca, Kochanie😍... Jestem tylko Twój😍 KOCHAM CIĘ WIECZNIE😍😘