Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serkkkku

brak zaufania

Polecane posty

nie kumam ...staram sie im cos uzmysłowic ale widze ze to jak grochem o sciane...słysze tylko ze jestem facet i niczego nie kumam i nie mam uczuc....no nic dalsza dyskusja jest bezcelowa...pozdrawiam:D:D

Gość Dziewczyna__
no teraz to juz lepiej gadasz. zgadzam sie z tym, ale nie z wczesniejszymi niektore hamskie. ale to nie znaczy ze ona nie cierpi ona ma problem facet ma problem. i tak im nie pomozemy.

Gość Dziewczyna__
ja tez sie staram ;/ i tez nico :P

puding pisala ze byc moze facet naduzyl jej zaufania..ja ze ona cierpi itp to roznie moze byc a autor znikl i koniec tematu. } Tym bardziej powinni to zakończyć. Oj dzieciaku, dzieciaku.

Gość Dziewczyna__
autor chyba zrobil blad piszac o porade bo teraz to on jest w kropce jak to przeczyta to zgłupieje chlopak :P

Gość Dziewczyna__
a ty myrevin uwazasz ze mozna sobie ot tak zakonczyc zwiazek co nie? do widzonka bylo miło. po 2 latach. - fajna jestes, albo fajny. luz

Gość Dziewczyna__
czas cos przekasic. temat skonczony bez autora. niech robia co chca.

Gość Puding Czekoladowy
Dziewczyna___ - dzielnie walczyłaś :) eh dokładnie jestem Twojego zdania już mi się nie chce kłócić ani nic tłumaczyć bo i tak nie zrozumieją Nas - bo to faceci.. :P a tymczasem jak wróci autor a mam taką nadzieje, że wróci to tu przybędę :D... tu się musi dużo wyjaśnić bo jest sporo rzeczy o których nic nie wiadomo.. buziaki :P

Gość Dziewczyna__
dobrze ze jest nas dwie :) bede tu zerkac jeszcze

--> Puding Ale co tu do rozumienia, typowa solidarność jajników. :o Niech się chłopina męczy, walczy chorą na umyśle zołzę. :P

Gość Puding Czekoladowy
wklejcie i usuńcie spacje ;/ aaaaaaa

Gość Dziewczyna__
teraz dopiero widze jacy sa faceci jak pochodza do problemu i jak my... masakra., Bóg sie pomylil

teraz dopiero jasno widze, ze dziewczynki powinny bawic sie laleczkami zamiast korzystac z komputerow rodzicow. ewentualnie nauczyc sie korzystac ze slownika ortograficznego. bracie - fakt, groch o sciane, ale tak to juz jest z dziecmi. beda w kolko powtarzac, jak katarynki \"a wlasnie, ze tak\". dziewczynko, masz racje. nie kumam - twojej glupoty.

Gość Dziewczyna__
bo sie poleje ze smiechu :D:D:D:D:D:D:D

Gość Dziewczyna__
autor juz chyba nie wroci.

Gość do brata niedzwiedzia
kurwa i znowu te popierdoon radu nidziwiedzia jestes najbardziej zalosnym gosciem na tym forum cale dnie spedzasz udzielaac dobrychrad ty ni ejestes pantoflazem hahahaha nie mas jaj nawet co za facet spedza od rana do wieczora dnie na kafeteri na babskim forum porazka!!!!! cieple kluchy z ciebie. jak kurwa widze ze wjakims topiku sie wypowiadasz to odrazu go zamykam:)

Gość Dziewczyna__
Niedzwiedziu chce cie blizej poznac :P:P:P ile masz lat dokladnie jak masz na imie i jak wygladasz :P:P:P:P:P:P

Dziewczyna__ Niedzwiedziu chce cie blizej poznac ile masz lat dokladnie jak masz na imie i jak wygladasz jak bys była na czarnym...to i moze bysmy sie poznali:P..po prostu nie ufam pomaranczom:P:O

Gość Dziewczyna__
ja tu jestem nowa. czarny tez mam:P