Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosba o pomoc

Potrzebuje Waszych rad. Nietypowy problem - premiera filmowa.

Polecane posty

Gość Prosba o pomoc
Superka, dziekuje za szczegolowy opis i slowa otuchy. Wiesz, ja bylam na premierze "Stardust" jakis czas temu tu w Londynie. Ale jako fan. Widzialam Michelle Pfeiffer i pare innych twarzy, znanych i pieknych, ktorych nawet nie znalam i ten caly szum, to bylo przepiekne i fajne przezycie. I zawsze na premierach bylam wlasnie po tej drugiej stronie-fana. Ostatnio bylam na premierze "Dark knight" Batmana i bylam tak bardzo rozczarowana. Christian Bale nawet nie chcial podejsc do fanow. Wkurzylam sie i poszlam sobie. Ci wielcy aktorzy, oni sa wielcy tylko dzieki nam, ludziom, ktorzy ogladaja ich filmy. Ale widocznie oni o tym zapominaja i nie potrafia docenic fanow. No coz... Tym razem mam byc po tej drugiej stronie.

Gość Prosba o pomoc
Myszka, porcelanowy bez mialam i niestety, ale za jasny. Twarz mi sie odrozniala od szyji i dekoldu, no i wogole, jak trup wygladalam. Wstawilabym fotke, ale nie wiem jak.

Gość clever
jestes bardzo ladna dziewczyna, nie maluj sie za mocno bo szkoda taka buzie przykrywac, idz na jakies stoisko z kosmetykami, tam czesto dobieraja ci kolory i makijaz, albo idz do kosmetyczki niech cie umaluje ( musisz oczywiscie isc dwa razy, raz ot tak sobie dla sprawdzenia, drugi - przed impreza ). widac ze masz klase, wiec sobie na przyjeciu poradzisz......

Gość Prosba o pomoc
clever dzieki za slowa otuchy. zawsz akcentuje jedna rzecz w makijazu. jak mocno podkreslone oczy, to blade usta. jak na rzesach tylko maskara, to usta ladnie umalowane. Na tym zdjeciu mialam akurat jasny podklad (juz nie pamietam jaki), kredka gorne powieki podkreslone i rzesy pomalowane.

Gość Prosba o pomoc
Niestety, jak nakladam podklad na twarz, to potem pod oczami robia mi sie takie straszne zmarszczki. jak nie mam podkladu to jest inaczej, bo moja skora pod oczami jest taka cienka jak woreczek foliowy. :(

superka81> bardzo dziekuje :) widzisz ja idealizuję amerykę, a zwlaszcza hollywood ;) iwoelbiam ogladac coraz to nowe filmy, a co za tym idzie...czesto ogladam fotki gwiazd ...nieskazitelne...okolica beverly hills wydaje sie rajem na ziemi, same wille, domy, ogrody z basenem i ta piekna pogoda o kazdej porze dnia i roku :) to wszystko wyglada jak bajka, zawsze chcialam to miejsce zobaczyc :) a gwiazdy zawsze wygladają jak "nadludzie" (z teorii nietzchego) ;) z jednej strony zdaję sobie z tego sprawę, a z drugiej chcialabym sie przekonac ze tak wlasnie jest ;) ze to tylko piekna suknia i makijaz ;) przepraszam ze tak glupio pisze, ale to zawsze bylo moim wielkim marzeniem z dziecinstwa ;) zawsze chcialam wiedziec jak jest naprawde ;) gorge clooney(?) jest dla mnie obojetny, tak samo jak modelka ktora wymienilas, natomiasy nicole kidman bardzo lubię jako aktorkę... uwielbiam tez toma hanks-a, roberta de niro. all-a pacino, leonarda di caprio (wygląd wyglądem, uwazam go za niesamowitego aktora -może prócz roli w titanicu ) , sharon stone , angeline jolie, jodie foster...widzialas ktoras z tych postaci? :) jakie one są w rzeczywistosci, ktorej mi nie bedzie dane nigdy dostrzec? :) dziekuje za poprzednią odpowiedz jeszcze raz :)

Gość Prosba o pomoc
Wrozko, na tym zdjeciu to akurat nie za bardzo. Ona taka piekna. ;) Superka, zagladasz tu jeszcze? Jesli tak, to napisz prosze, czy na prepierze lub po wypada robic zdjecia, prosic o autografy lub zawierac znajomosci?????? czy wstyd?

Gość Prosba o pomoc
sweet dreams, bylam na premierze "charlie wilson's war" z Tomem hanksem. Jest on zadufanym w sobie bucem. Nie zwracal uwagi na fanow, ktorzy godzinami czekali na niego pod bramkami, krzyczeli... mam nawet wideo z tej premiery. jak uda mi sie znalezc to dam na wrzute. Tom Hanks jest bardzo egoistyczny, naprawde, stalam razem z tysiacem innych oosb pod bramkami z kartka , dlugopisem i kamera, a ten tylko przeszedl sie troche i na nikogo nie zwracal uwagi. za to Michelle Pfeiffer jest cudowna osoba. Przyjacielska, piekna, taka niziutka i szczupla, ze az nie poprosilam o autograf, choc przeszla obok mnie dotykajac mnie ramieniem, bo az nie wierzylam, ze to ona.

Gość Prosba o pomoc
Witam Kochani. Juz po premierze. Dziekuje za wszystkie rady. Przydaly sie, choc ja i tak wszystko na ostatnia minute. Bylo cudownie. Przedstawiam Wam jedno z naszych zdjec: http://www.wrzuta.pl/obraz/aOkuNttnXE/image000 Wiec chyba juz wiecie z kim tam bylam. :)

Gość Prosba o pomoc
Dziekuje bardzo. Ja takze bardzo bylam wczoraj szczesliwa. Rozpoznalas mojego partnera? :)

Gość Prosba o pomoc
Bawilam sie wspaniale. Najpierw do baru na drinki o 16-tej. O 17-tej obiad dla VIP-ow w luksusowej restauracji, prezentacja, wywiad z glownym aktorem Davidem Frostem (o ktorym byl film krecony), upominki od Armaniego dla pan (w eleganckiej czarnej torbie byla czarna koperta a w niej list z podziekowaniami za przybycie, poza tym szminka, tusz do rzesz, fluid do twarzy, perfum i balsam do ciala i to wszystko od firmy Armani). Potem o 19-tej na premiere. Szlismy po czerwonym dywanie. Bylam w bardzo elitarnym gronie. Ian Valentine-producent filmowy, Lady Elizabeth Cruickshank and her husband Sir Donald Cruickshank... Az nie moglam uwierzyc, ze siedzielismy z nimi przy jednym stole. Jedni z najbardziej wplywowych ludzi... Na czerwonym dywanie oczywiscie ja bylam tylko jedyna, ktora usta miala otwarte z wrazenia, bo dla innych gwiazd to bylo po prostu normalne i nic nowego. Oczywiscie paparazzi, blyski fleszy, reflektory... No i poszlismy razem do kina na ta premiere. na gorze w kinie (tam, gdzie ja i Kevin zrobilismy sobie zdjecie) podawali szampan, premiera rozpoczala sie od prezentacji wystepujacych w filmie aktorow przez slynna brytyjska prezenterke. Potem oczywiscie seans filmowy, a po filmie do wyjscia i na impreze dla VIP-ow, ktora trwala do bialego rana (no, do 3-ej w nocy)... Wiecej szczegulow nie bede pisac. :) Pozostawie pole dla wyobrazni. Bylam szczesliwa jak nigdy. Nigdy tego nie zapomne.

Gość Prosba o pomoc
Sukienke mialam czarna cala, czarne dlugie szpilki i czarna torebke. Ogolnie sama sobie sie nie podobalam. Moim zdaniem wygladalam strasznie. Ale tak to jest jak sie szykuje na ostatnia minute. Nie chcialam Wam wczesniej napisac (przed premiera) z kim ide, bo nie chcialam zapeszyc, poza tym chyba sama w to nie moglam uwierzyc. Dziekuje Wam za wszystkie dobre slowa. Jestescie kochani. A to moj bilet na czerwony dywan: http://www.wrzuta.pl/obraz/3kRO3tVP1h/moj_bilet_na_czerwony_dywan

Gość fajnie ale jak go poznalas
Naprawde pozazdroscic, fajne przezycie :)

Gość Prosba o pomoc
Dziekuje. Prosze, nie pytaj jak go poznalam. Chcialabym aby to pozostalo naszym sekretem. Widzialas go w jakichs filmach? Bo ja widzialam go w kilku filmach jeszcze jako nastolatka i nawet mi sie podobal. Ten film, na ktorego swiatowej premierze bylismy to "Nixon/Frost" i byl wspanialym filmem. Troche polityczno-historyczny, sensacyjny. Nie wiem kiedy i czy trafi na ekrany kin w Polsce.

Gość A czy ten film krecili
w Leaveseden Studio??

Gość Prosba o pomoc
Nie.

Gość reussik
widze, ze gustujesz w starszych panach;)

Gość clever
no super ! Ja ci zycze zeby znajomosc sie dluzej utrzymala :) Moze kiedys poczytamy o was w gazetach :)....tego ci nie zycze...... powodzenia

Gość jidoytfufhnkldsj
a z kim bylas,bo mi link nie dziala:-(

Gość czy naprawde taki jest
Kevin Bacon seems to be happy in his environment and is likely to be the center of attraction in his surroundings. Kevin Bacon has a kind, warm-hearted and cordial nature and he treats others with sympathetic and compassionate understanding. In a love relationship, Kevin Bacon is more interested in the person's sense of humor and intelligence than in her physique. Kevin likes a partner who is mentally alive and keeps him guessing and Kevin Bacon becomes restless and bored with someone who never asks questions, changes or surprises him. It is very important to Kevin Bacon's happiness to talk, share ideas, go places together and learn new things together. Kevin Bacon needs ample social stimulation, is somewhat of a flirt, and likes to have many friends of both sexes. Bacon finds a possessive, jealous partner very stifling. Kevin is attracted to foreigners, exotic places, traveling, and to people who can expand his horizons, teach him something, or show Bacon places and worlds he has never experienced before. Sharing a philosophy or ideal with his love partner is important to him. Also, Kevin Bacon feels love and kinship for people everywhere, not only with his own family, nationality, or group. Finding similarities and making links between people from differing backgrounds or with different perspectives is a gift of his. He needs a lot of emotional and romantic stimulation, and may not be very interested in having just one mate or love partner. Variety, excitement, spontaneity, and freedom are quite important to Kevin, and "settling down" is not that appealing. Kevin Bacon tends to surround himself with unusual, creative, unconventional people that keep his life lively. Music or dancing or both play an important part in Bacon's life. Kevin Bacon tends to make up his mind quickly in matters of love relationships and affection and may fall in love at first sight. His expectations about romance can be intense and Kevin is inclined to exaggerate and could have arguments about his loved ones.

Gość Prosba o pomoc
O, jaki fajny artykul. Skad go skopiowalas? Tak, on jest kochany. Tak, gustuje w starszych. :) Choc kiedy sobie przypomne jak gral w filmach gdy byl mlodszy... ;)

Gość clever
Murder in the first- powiedz mu ode mnie :P ( hej, zartuje ) ze byl the best w tym filmie...zagral po prostu swietnie ...