Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokogghhhhhj

CZY JEST TO OSOBA NIE MAJĄCA DZIECI ANI MĘŻA A MAJĄCA JUŻ PONAD 25 LAT?

Polecane posty

Gość kokogghhhhhj

przegraliscie życie.. sorry ale taka prawda chce wam to uświadomić jesli kiedys zdecydujecie sie na dziecko bedziemialo babke zamiast matki i dzieci beda sie smiać inne z niego..zróbcie dla dziecka to własnego i zdecydujcie sie na nie wczesniej by mialo młodą mamusie..

Gość do meiszkancó holandiiii
pieprzysz ;-)

Gość rzuć go................
1/10

Gość assssssssd
ale jestes pojebana/any :) hihihi

Gość rzeczywiście sierota
A to co za jełop?:O

Gość ona she elle21
:o ja mam 21 i co? mam sie szybko postarac? olac wszystko i szybko szybko urodzic dzieciaka i zjebac zycie?nudne i wogole...zaczac?

Gość kokogghhhhhj
NIE PIEPRZE TYLKO MÓWIE PRAWDE. sama mam już 27 lat i nie mam męza ani dzieci i sama widze ze zmarnowalam życie ..dlatego ostrzegam was....ja już nawet jak urodze dziecko to i tak nie bedzie fajnie bo będe starą matką ..moje koleżanki rodzące w wieku 19 lat są super mamuski teraz i maja takie sliczne dzieci..

załamałabym się gdybym miała być "młodą mamusią" młodość to dla mnie nie czas na dzieci a inni niech postępują po swojemu

Gość ona she elle21
po co utrudniac zycie trzeba ulatwiac wiec pierdolisz glupoty, prowokacja.

Gość kokogghhhhhj
piszcie co chcecie ale ja wiem po sobie:( rodzina mi ciagle mówi ze juz za pozno na malzenstwo ..niestety mieszkam na wsi ..i moze stąd takie podejscie:(

Gość Trele morele dudki.
Ha ha ha Sama wygladam jak nastolatka a emocjonalnie nie doroslam do roli matki. Zenujace kiedy jedynym celem jest posiadanie dzieci i meza, jeszcze szczycenie sie tym. Wokolo rodza sie dzieci, zamiast zazdroscic to wspolczuje, bo czesto sa to wpadki i brakuje dobrych warunkow na wyhcowanie- czyli czasow, mamusie popierdalaja do pacy a dzieci przy niani lub w przedszkoku, po co rodza, skoro dziecko z czasem zaczyna im przeszkadzac i wiele innych powodow Bede miec dziecko, moze jak skoncze 33 lata a moze nigdy, bo nie czuje instynktu macierzynskiego, kocham dzieci ale nie swoje Poki co uzywam zycia, jestem egoistka, nie poswiece swojego pieknego ciala dla ciazy i kaprysu bycia mamusia, bo wszyscy maja to i ja, kiedys moze, jak poczuje wewnegtrzna potrzebe I moje zycie jest piekne i je wygralam, pokonalam chorobe, udalo mi sie ukonczyc dobra uczelnie, realizuje sie w tym co kocham, zwiedzam swiat, poznaje cudownych ludzi, kocham i jestem kochana Zycze kazdemu szczescia, niekoniecznie w postaci dziecka :) Choc one sa cudowne i niech sie rodza, ale tylko z milosci.

Gość kokogghhhhhj
i kurwa to nie prowokacja do cholery jasnej żegnam bo widze ze tu nawet napisac sensownie nic nie można

Gość kokogghhhhhj
no mam faceta ale wszyscy mi obrabiaja dupe ze ja juz jestem przeterminowana..itd.smieją sie i szydzą ze juz stara panna prawie w tym wieku.,.czuje sie czasem jak stara baba przez nich ..a w duszy jestem ciagle male dziecko..cholera czy w tym wieku to normalne być takim dzieciakiem czasem sie zastanawiam

Gość GINA TINA
o maj gad :o Ale pustak z Ciebie! Pewnie najlepiej narobic dzieci a potem nie radzic sobie z ich wychowaniem itp Kazdy decyduje o wlasnym zyciu wiec nie kazdy chce miec meza dzieci itp. Moze inny chce pozniej.... Ty ustanwiasz jakies reguły - trzeba mec do 25 ? Smiechu warte! Ja np mam 25 lat i mam meza ale nieche dzieci!!!!! I nikomu nic do tego!

Gość kokogghhhhhj
CHOLERA WY NIE ROZUMIECIE.. KAŻDA KOLEZANKA Z LICEUM A NAWET ZE STUDIÓW PRAWIE WIEKSZOSC MA JUZ MĘZA TYLKO JA NIE..

Gość tukan lady
Ja mam 26 lat, prawie 3 letnie dziecko i drugie w drodze. I tez mówię, że pieprzysz jak połamana.

Gość kokogghhhhhj
JA NIE CHCE DZIECI ..JA WAS TYLKO OSTRZEGAM ZE MAM TAKIE WYRZUTY ZE NIE UMIEM BYĆ MATKA JESZCZE ANI ŻONĄ ..NASZA KLASA TO DLA MNIE ZAWSZE POWÓD DO ŁEZ...NIESTETY KAŻDY MA JUZ RODZINE TYLKO JA NIE..

Gość Trele morele dudki.
Szczesliwi ludzie niech rodza dzieci, poki co jest odwrotnie. A byc i wyfgladac staro w tym wieku to dramat. Mi daja 17 max 21 lat, bez dowodu ani rusz.

Gość kokogghhhhhj
TRELE MORELE A ILE MASZ LAT ?

JA mam 25 lat, męża brak, dzieci tym bardziej na to wszystko przyjdzie pora za kilka lat po co mi teraz martwić się o pieluchy, kupy, pediatrów, chcę pożyć na luzie a nie stresować się jakie przedszkole wybrać żeby jak najszybciej zacząć dziecku organizować wyścig szczurów

Gość u nas w cywilizowanym
rozwinietym kraju (czyli w USA :) ) na szczescie kobiety w wieku 40+ lat wygladaja jak 30 wiec nie strach nam rodzic dzieci po tym, kiedy osiagniemy satysfakjce z zycia zawodowego i wyszalejemy sie na imprezach itp :)

Gość GINA TINA
TO PO CHOLERE PATRZYSZ NA INNYCH???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!! Z tego powodu musisz sobie tera znzlezc meza i od razu zajsc w cizae bo koeznaki tez tak maja?????? No prosze Cie! Jakimi ty kategoriami myslisz!

Gość Trele morele dudki.
Idz do psychologa, bo zle z toba. Mowie to z serdecznosci, robisz problem z niczego. Masz czas na wszystko, dziewczyno

Gość dzej zi
Weszlam przed chwila na nasza-klase. Sposrod 22 dziewczyn jakie mialam w klasie, 5 jest zameznych, bez dziecka(rocznik 84). Z tych 5 dziewczyn 3 mieszkaja na wsi, zadna nie jest zbytnio urodziwa. Wnioski wyciagnijcie sami...