Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

a tak na serio naprawde znacie jakichś fajnych facetów!?

Polecane posty

>> co masz na mysli?-O Jaaaaa? Nic :classic_cool: >>to osoba na kierowniczym stanowisku Kierownik ds konserwacji powierzchni płaskich? :classic_cool: Co on robi? Bo nie każdy kierownik ma dostęp do DO 🖐️

kierownik w tej sieci a kurwa co on robi dokladnie to nie wiem zajmuje sie marketingiem i wygladem strony int z tego co wiem

>> Jestes miły Santo?czy planujesz zasadzke na mnie? Jak pokażesz cycki to pogadamy, ja taki łatwy nie jestem :classic_cool: >>syn miewa sie dobrze,ma kare siedzi w pokoju i czyta lekturę Kurrwa, daj mu jakies zabawki, samochodziki, FIFE mu zainstaluj, Call of Duty, czy coś w tym stylu, nie rób z dziecka frajera, któremu będą w gimnazjum wsadzać głowe do kibla :o Za co ta kara? :o

Gość ofe rma
"prawda, Oferma..? chciałbyś..?" jeżeli to oznacza zalogowanie się na stronie pua.pl i robienie z siebie nadętego bufona i pozera to nie. "co ci sie stało oferma?? to naprawdę jest wg ciebie przykład normalnego faceta..???" a jaki jest ten "normalny"? "oczywiście Pan Oferma nie zauważa ze tym stwierdzeniem obraza kobiety." jaka obrażalska ;)

>>a k**wa co on robi dokladnie to nie wiem Nie przeklinaj, bo dam klapsa na gołe dupsko 😠 A rękę mam wielką, więc będzie bolało 🖐️ >>zajmuje sie marketingiem i wygladem strony int z tego co wiem To jak ma dostęp do DO klientów, to wszystko moze ci sprawdzić, ale grozi mu za to kryminał :classic_cool:

>> Odwal sie od moich cycków Aż tak tragiczne? :o >>bo zarządam fote Twojego pena ,a potem go wkleje do stopki Mam 12 cm, stulejke, krosty na penie i lewostronne skrzywienie. Nadal chcesz? :o >>Kara?czyta nudną książke Jaką?

to troche zniechecanie do czytanie, bo sie mu bedzie źle kojarzyc. nie mam dzieci a sie mądrze, eh.

Gość jumanistka
tytuł topiku nie adekwatny do wypowiedzi :p

banda zaklamanych swin tamari raczej stado wieprzy:) chyba to bardziej adekwatne.. co się stało..?