Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

niunia - to Ty gwiazda jesteś, no no :) kumulacja mówicie? to może ja zagram pierwszy raz w życiu???

kurczę, a już chciałam prosić o autograf:) ale wiecie co? ja zagram. Bo jak te miliony już będę miała, to zaraz będę miała też z tysiąc książąt - he he - do wyboru :D

może jeszcze będziesz w tv... mi się przytrafiło udzielić wywiadu do takiej regionalnej tv ;-) diety? mi by się jakaś dobra przydała...

niunia, weź, nie puszczaj, bo się będę musiała podzielić:P :D:D:D a wiecie, że ja się nigdy w życiu nie odchudzałam? Zawsze tylko miałam zamiar...:)

ja to mam powód, żeby zrzucić coś nie coś... mam nadzieję, że mi się uda... specjalnie przez to słodyczy nie kupuję :)

kalambaka i nigdy tego nie rob jesli nie musisz, bo to cale odchudzanie to koszmar jest... odmawianie sobie pysznosci dla jogurtów sałaty i gotowanego mięsa... mowi sie zeby zrowo sie odrzywiac, ale teraz nic nie jest zdrowe, ja osobiscie uwielbiam jesc i diety, ktore stosuje raczej trwaja krotko, nie potrafie sie opanowac:)

niunia - z tym "muszę" to jest tak: 1. ja to generalnie zlewam i nie odmówię sobie 2. mój były narzekał bezustannie, że jestem gruba, więc postanawiałam sobie coś z tym zrobić, ale patrz punkt 1:) 3. teraz mi wszyscy mówią, że jestem laska:) 4. mam 167 cm i ważę 55 kg 5. nie obchodzi mnie, co inni myślą 6. I TAK NIE BĘDĘ SIĘ ODCHUDZAĆ, BO MI SIĘ NIE CHCE:D:D:D

kalambaka to Ty laska jestes, chcialabym tyle wazyc:) nie katuj sie kochana, ja waze 70 kg, i mam 166 cm wzrostu, bylo kiedys o wiele wiecej ale teraz jakos sie trzymam:) mi ten moj typ nigdy nie powiedzial ze jestem za gruba, nie uslyszalam nawet zadnej uwagi na ten temat. Jestem na ogoł osoba radosna, nie wiem od czego to zalezy ale jak jestem w nowym towarzystwie wszyscy do mnie lgną:) nie narzekam na brak towarzystwa, ale wszyscy faceci z takich kręgów to tylko kumple...

niunia - ja już to wiem, że jestem laska, nie chwaląc się:) tylko ten kretyn mnie tyle lat wpędzał w kompleksy, że prawie w to uwierzyłam...:) ale na szczęście się ocknęłam:) czego Tobie również życzę:)

facetami to się nie ma co przejmować.... oni sami nie wiedzą czego chcą... "Mężczyźni są szalenie nielogiczni - twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same. Lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać." Gabrielle Colette

Tylko tu - ja nie narzekam, właśnie mi przed chwilą kolega na gadulcu powiedział, że jestem laska:) co prawda piwo wypił, to pewnie mu się zdaje, ale jest ok:) i tylko takie opinie przyjmuję do wiadomości:) zrobiłam się szalenie wybiórcza:D:D:D

eee tam wybiórcza... pewnie, że miło jest słyszeć, że się komuś podobamy :-) faceci niestety zapominają nam o tym przypominać, że im się podobamy :/ cóż to dziwne istoty...

Tylko tu - generalnie problem polega na tym, że przypominają nam o tym nie ci faceci, co trzeba... nieprawdaż?:D Laseczki kochane - ja już zmykam, co by zmarszczki z niewyspania nie zepsuły jutro mojego wizerunku :D niunia, Tylko tu - trzymajcie się cieplutko i miłych snów Wam życzę:) pozdrawiam - bogini seksu, Kalambaka:D:D:D:D:D

Gość Tylk_tu_
ja tylko na chwilkę :) miłego wieczorku Wam życzę... PS wczoraj jednak posiedziałam prawie do 1 w nocy, zmarszczki mi się szybciej zrobią :/... potem podłapałam jakiegoś dołka... bleee nie lubię takich dni i nocy...

Gość piwnica
ja tez tak mam buuuuuuuuuu sama na weekend:(

Gość piwnica
bo mam ukochanych znajomych co mysla o sobie jedynie:(

Gość piwnica
są nawet wielu ale maja swoje sprawy jak ja sie nie odezwę to nic z tego nie ma życie!!!!!!

Gość dobrze mi z tym
ja jestem :) witam :)

Gość piwnica
no to zdróweczko hehehhehehehheheheh:)

Gość piwnica
witamy witamy :)

Gość dobrze mi z tym
dzisiaj piję gin z tonikiem :)