Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

RozkojaŻona mam nadzieję, że Cie wiatr wczoraj nie porwał!!! bo nie wiem gdzie my wtedy będziemy Cię musiały szukać.... ja znowu zajęłam się \"głupotą\" a dokładniej tym co mnie kiedyś zainteresowało :)

nie byłam daleko... raptem za siódmą górą i za siódmą rzeką :) sama odnalazłam drogę do domu... sprowadził mnie zapach śledzików w śmietanie :D:D:D:D:D

coś jest z tymi śledzikami Twoimi, Żoneczko, bo chyba ten sam zapach mnie tu przywiódł właśnie... :D:D:D:D

bym się z Tobą podzieliła, ale już nie ma czym :( wszystko zjadłam :D za to mam kawe i beznadziejną pogodę za oknem (deszcz, grad i wichura jak cholera:o), więc będę tu siedzieć do upadłego :D

ja kawę idę zrobić sobie właśnie. A pogoda u mnie taka sobie, Trochę ciemno, ale nie pada. Tak nostalgicznie :D:D:D I pomyśleć, że miałam teraz smażyć się na plaży, no... :D:D:D

u mnie to raczej tragicznie, a nie nostalgiczne :o mojej koleżance spadło drzewo na dwa samochody :o:o:o:o oba do remontu 😭 i czym ona mi teraz będzie piwo wieczorami przywozić!!!!!!!!! 😡

o, kurde, faktycznie, tragedia... rowerem???? :D:D:D albo zawsze możesz zamówić kuriera prosto z browaru :D:D:D Mam nadzieję, że poza tym się nic nie stało nikomu...

nie... nic nikomu sie nie stało całe szczęście :) a z tym kurierem, to nie głupie jest :D:D:D:D:D takie 2 w 1 :D:D:D:D:D:D:D

no i skończył się mój czas na kompie 😠 ale ja tu jeszcze wrócę i napiszę Ci co wymyśliłam w sprawie kuriera ::D:D:D:D:D

ja miałam iść na spacer... za tą pogodą to trafić nie można... pada i zimno :( ale za to już mam jedną pierwszą piątkę na studiach mgr :D jestem z siebie bardzo dumna :) jak już będziecie wiedziały w którym browarze mają najprzystojniejszych kurierów to powiedzcie, też zamówie sobie piwko :D

Tylko tu 👄 kalispera, kardiamu :D:D:D Ja bym Ci radziła sprawdzić u siebie firmy kurierskie. Bo to miejscowy Ci będzie przywoził. Wtedy dzwonisz do browaru i zamawiasz z takim i takim transportem :D:D:D No, chyba że masz zamiar całego tira wziąć - to mogę Ci Żywiec sprawdzić. I przyjadę na naczepie, żeby Ci pomóc :D:D:D

ta druga opcja z tirem bardziej mnie zainteresowała... tym bardziej, że z Tobą jako gratisem... hmm to muszę się przyjrzeć tym kurierom...

ja mogę nie być gratis...to zależy, czy za transport policzą od kilograma, czy od całości...a mam tych kilogramów trochę...to lepiej poczekaj, bo właśnie się odchudzam, nawet lepiej, że mi ta plaża przesunęła się w czasie, jest nadzieja, że miejscowość żyjąca z turystyki nie zbankrutuje, a w gazetach nie będzie nagłówków typu: POPŁOCH NA PLAŻY, TURYŚCI UCIEKAJĄ W PANICE PRZED NIEZIDENTYFIKOWANYM POTWOREM... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

RozkojaŻona - ale na piwie to my się tu znamy, wszyscy wiemy, jak wygląda i co zawiera...zdjęcia kurierów zapodaj...najlepiej całe portfolio... :D:D:D:D:D:D:D:D:D

przepraszam, przyjrzałam się bliżej tej stronce i piwo może mi dostarczyć jeden z panów zatrudnionych w tej firmie :D:D:D:D

jacyś oni nie w moim typie są :p wymiękam... obejrzałam wszystkich kurierów i nie znalazłam nic ciekawego :p http://www.dziennik.pl/files/archive/00102/F_1_1415_rynkowskiF_102749l.jpg ten za stary, chociaż całkiem fajny :D http://lh3.ggpht.com/_KOwga66777o/SIZggShj0YI/AAAAAAAABbE/voFEdjHrfPc/P30-05-08_18.15.jpg ci za młodzi :P o losieeeeee.....!!!!! czemuś ty taki okrutny :D:D:D:D:D:D:D

ten pierwszy faktycznie swoje najlepsze lata ma już za sobą, a ten drugi link mi się nie otwiera... :(

kochana jesteś najlepsza :D:D:D:D:D takiego pana poproszę :D nie koniecznie z piwem :D:D:D:D:D:D

dzwoń do dpd i zamów kuriera :D:D:D:D Pracowałam kiedyś w takiej firmie od sprzedaży bezpośredniej, wspominałam Wam o tym. I raz kolega - kierowca, rozwożący ten towar po ludziach, opowiadał mi, że przyjechał do jednej babki, a ona mu drzwi otworzyła w seksownym szlafroku i powiedziała: Ja nie potrzebuję żadnych garnków, ja chłopa potrzebuję!!!! Podobno ledwo stamtąd uciekł. Ale nie wiem, czy to prawda z tym uciekaniem :D:D:D:D

no, ja myślę, że wezwij kuriera, a potem się już samo potoczy... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

dobra :D dzwonię :D jakby nad ranem ktoś pukał do ciebie, to będzie mój doręczyciel, bo go wyśle ze szklanką cukru :D przecież nie będzie chłopina jechał z niczym :D

ech, posłałabyś mi chociaż kwiaty, lepiej bym się poczuła... :D:D:D:D:D:D:D:D

no i przecież nie nad ranem, tylko pod wieczór niech przyjedzie, co ja z nim będę rano robić, dzieci do szkoły nim wyślę???? :D:D:D:D:D:D:D

kurcze mogą być i kwiaty :D zerwe u sąsiadki w ogródku, bo gdzie ja teraz otwartą kwiaciarnie znajdę :D:D:D:D

i o to chodzi!!! dzieci w szkole, chata wolna :D a wieczorem, to co dzieciakom powiesz???? "kochani chłopcy, pan kurier sie zmęczył i musi odpocząć z mamusią w sypialni" :D:D:D:D:D:D trochę to naciągane :D:D:D:D:D

wieczorem to chyba ma prawo być zmęczony... ;) no dobra, niech będzie rano, jakoś sobie poradzę :D:D:D najwyżej zostanie do wieczora :D:D:D i mały problemik - kwiatki to Ty o tej porze znajdziesz, a skąd ja do rana mam wziąć seksowny szlafroczek????? :D:D:D:D:D