Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość london girl

sluby czerwiec 2009

Polecane posty

hej laski :) u mnie jest daremnie. Od rana dopadła mnie złośliwość rzeczy martwych, program nei chce mnie słuchac, wsyztsko mi się sypie i w robocie będe chyba dziś siedziała do nocy :( Ogólnie to ja ostatnio też strasznie nerwowa jestem, ze az brakuje mi sił do samej siebie, no masakra, mówię Wam!! Ogólnie to jakaś mega deprecha mnie dopadła.

Ostatnio w ogóle często się kłócę z moim oblubieńcem i potem mam takie głupie schizy i myśli, że szok. Nie wiem czy to normalne czy nie ale ja się z tym bardzo okropnie czuję :(

Ostatnio nawet myślałam o odwołaniu całego slubu i wesela i w ogóle rozstaniu się :( Kurka, niech mnie któraś walnie !!

nie martw sie, jak ja z moim nigdy wczesniej sie nie klocilismy tak teraz nadrabiamy i to z nawiązką:P i tez czasami mamy tak siebie dosyć że chcemy sobie nawzajem głowy poodrywać.

kawcia tak czasami my kobiety mamy zwłaszcza te ambitne:P nie daj sie takim stanom, ja to robie tak że zaczynam myslec o czyms milym, albo poprostu kupujemy z MN jakiś alkohol np teraz kupilismy sobie żołądkową i sprite i zrobimy sobie na wieczor drinki:P sprobuj tak dzisiaj.

Czyli to normalne zachowanie można by powiedzieć. Ale najgorzej mi dlatego, że ja widzę że jestem dużo bardziej nerwowa niż dawniej. Ahhhhhhhhhhhh

kawcia_mielona, kuźwa walę Cię!!!!! Chociaż z drugiej strony też rozumiem, bo ja w sobotę też wkurzyłam się na swojego, w niedzielę drażnił mnie cały Boży dzień, ( a mam @, może stąd to moje wtrogie nastawienie do jego osoby ;) ), ale w końcu mi troche przeszło, chociaz czasami rzuciałabym to wszystko w pizdu i poszłabym sobie gdzieś. Dlatego cię rozumiem. Dzisiaj chciałam mu zrobić niespodziankę, ale chyba nie zrobie, czasami budzi sie we diabeł i tak sobie pomyślałam, żer przypadkowo \"zapomnę\" o jego urodzinach, ciekawa jestem czy się upomni, czy cos powie. Nie mogę liczyć na niespodzianki z jego strony, a on z mojej wręcz przeciwnie, więc może czas trochę odwrócić role? Jak myślicie? Jakiś plan mi się wykluł okrutny w głowie, aż sama się boję... Straszne, ale czasami naprawdę chciałabym mu utrzeć nosa... Nie mogę, wkurzyłam się! Co tam się u ciebie dzieje, Magdo? Może napisz maila, to Ci ulży... Co tam u Was moja droga sie dzieje? 🌼

ja wiem że przez te moje nerwy psuje sie czesto miedzy nami ale to moze dlatego, ze nie mieszkamy sami tylko z rodzicami i wszystko nas denerwuje, dowiem sie jak zamieszkamy sami czy to o to chodziło.

madzianetka, wiesz jak ja sie stresuje tym łażeniem po sklepach, w zasadzie jadę daleko od domu ( bo tam taniej i licze na to, że coś znajdę) i tylko kilka skle[pów przedde mną, ale i tak mam stresa, bo kuźwa jak nic nie znajdę?!! A dlaczego nie masz z kim? kawcia_mielona, trzymam kciuki i za Ciebie madzianetka też. Trzy Magdy się zebrały... ;)

Sprite i żołądkowa to bombowy wynalazek, ostatnio dowiedziałam się o nim, wypróbowałam i jestem zadowolona. Dziś niestety nie da rady, ciągle siedze w opracy i nie wiem ile będę tu siedzieć. Mamy wielkiego krzaka z serwerami. Ostatnio siedzialam do 2 w nocy zeby postawić wszytsko na nogi;/ ale tym razem nie ode mnie to zalezy ale musze bvyć na stanowisku by monitorować to u siebie. Też sie staram mysleć o czymś miłym tylko ja mam takiego babola jeszcze, że potem za jednym ciągnie sie kupa innych rzeczy i ogólnie z jednej pierdoły wpadam w zajebistego doła. Normalnie bomba. Ale staram się.

Magduski kurcze już niedługo nasz wielki dzień:P BĘDZIEMY NAJŁADNIEJSZE ŻONY NA ŚWIECIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No sabat trzech magd można rzec :) Miło się tutaj siedzi. Sama nie wiem co się dzieje. Ja chyba za dużo wymagam, przesadzam, zbyt wiele chyba oczekuję itp - a może mnie się tylko tak wydaje? Kuźwa sama nie wiem :(

Ale wiecie, że ja uwielbiam swoje imię-serio,serio! Nikomu sie nie przyznaję, bo niektórzy traktują to jak nieskromnośc,ale ja uwielbiam to imię i już! kawcia, nie przejmuj się, mam podobnie! U nas jest bardzo długo wszystko cacy, a potem jedna kłótnia, która prowadzi prawie do rozstania, ale potem wszystko wraca do normy i tak w kółko. Bedzie dobrze!!!!!! Musi być!!!!

magduśki a co ja mam powiedzieć?? MN nie lubi wesel, dla niego to katorga, nie lubi tanczyć, fotografować sie i wogule tych calych weselnych rzeczy:) i co mam go powiesić za jajka??? cierpliwie znosze jego kąśliwe uwagi, iż on tańcowac z ciotkami nie będzie i tak dalej:P

Dziewczyny, ale mam tremę przed szukaniem sukni, kuźwa, normalnie nie mogę. madzianetka, nie odpowiedziałaś mi na pytanko. Dlaczego nie masz z kim?

ja tez uwielbiam swoje imię i mam gdzies zy ktoś sobie to uzna za nieskrpomne, a co !! :) Wręcz uwielbiam MAGDALENA :D Środa, ja wiem, że niby to nornmalne, ale zawsze się cholernie boję, że ta "nić" tak się napręży że w końcu pęknie :( Boję się czasem sama sibie, swoich myśli i pomysłów. Ostatnio niewiele mi brakowało do tego, by wsiąść w auto i pojechć w siną dal nie oglądając się na nic i na nikogo. Ale wujek przyjechał i kurka pokusił dobrym wspólnym piwem :) Ogólnie staram sie sdawać radę, ale trudnio czasem, naprawdę trudno : )

madzianetka, współczuję. Mój zawsze mówitak: "po co idziemy na ten bal(przykładowo), zawsze jest tak samo, itp. itd." Potem jak się okazuje zabawa jest przednia, jest co pojeśc i popić i prawie zawsze z imprez wychodzimy jako ostatni. Ale zawsze jest ta sama gadka.

własnie,madzianetka i skąd jesteś?:> To ja tak mam, że to mnie mniej ciągnie do wesel, slubu itp niż mojego chłopa. On uwielbia i bardzo chce a ja mam duuuuuży dystans :)

wiecie co i ja KOCHAM SWOJE IMIĘ:) Magdusia Maćka Madziusia i tak dalej hehehehe nie mam z kim, bo rodzice za granicą a kolezanek brak bo albo pracują do późna albo mają swoje obowiązki. Może poproszę jeszcze kuzynkę to może wyskoczy ze mną w tym tyg:)

No, ale kawcia, co się dzieje? Różnica zdań? Drażni Cię? Krytykuje? Ja Cię naprawdę rozumiem. Ja ma czasami też dośc, a wiesz co jest najgorsze, że w zasadzie zawsze kłócimy się o to samo, robię awantury, wszczynam wojny, dobrze jest przez chwilę a potem znowu to samo. To mnie najbardziej wkurza, że zawsze kłócimy asie o to samo. Ja mu cos tam wykrzyczę, on mówi, trzeba było od razu mówić, a jak mu mówię na spokojnie, to twierdzi, że "No co Ty gadasz, nic takiego nie byłó", gorzej, w ogóle nie ma rozmowy... Nie mogę,

Kurka, ja to dopiero mam zamiar za kiecką rozglądać się gdzieś w marcu :) Zresztą ja musze i tak mieć szytą bo jestem wysoka. I tu kolejny powód do doła że będę wyglądała jak KING_KONG :(

Ja biorę brata ciotecznego mojego Ł. żonę, bo ona tam znalazła swoją kieckę na ślubi strasznie misię ona podobała. Zapłaciła za WSZYSTKO!!! łacznie z butami i z bielizną za suknię 1600 zł Nieźle, co? W Warszawie musiałabym dać dwa razy tyle za taki zestaw.

Środa, on jest tak naprawdę cudowny. Wiem, ze mogę na niego liczyć, cierpliwie znosi moje złości, stara sie poprawiać i postępować tak bym była zadowolona i szczęśliwa ale jednocześnie zachowuje swoje zdanie nmawet bardzio stanowcze czasem. Ogólnie czasem sie czepiam o takie pierdy że aż wstyd, a potem wszytko brnie tak daleko ze już idzie za jednym zamachem wszytsko naraz:( Ogólnie mam problem z tym, że ja jestem typem bardziej samotnika, potrzebuję duuuzo czsu dla sibie , dla znajomych i np potrzebuje robić czasem coś sama.... on ogólnie jest zajebisty ale kuźwa... nienormalna jestem;/