Skocz do zawartoล›ci
Szukaj w
  • Wiฤ™cej opcji...
Znajdลบ wyniki, ktรณre zawierajฤ…...
Szukaj wynikรณw w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie moลผna dodawaฤ‡ nowych odpowiedzi.

Goล›ฤ‡ london girl

sluby czerwiec 2009

Polecane posty

Zmykam zaraz do domkju, prawie... ลปycze Wam udanego weekendu, wypoczynku i duuuuuuลผo seksu ;) Pa ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ Pa ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ๐Ÿ–๏ธ

Udostฤ™pnij ten post

Udostฤ™pnij na innych stronach
Goล›ฤ‡ spanielek
czesc dziewczyny!!! tylko na momenta ;) milego weekendu!!! i milych walntynek dla tych co obchodza i niewalentynek ;) dla tych co nie obchodza i w ogole! tak mialam zachcianke wam zyczyc to zycze :) a teraz spadam sie wziac za prace domowe, mimo tego usmieszku :) to tak humor niezupelnie mi dopisuje bo dzien zaczal sie fajnie, tak jak co dzien od buziaka, i w ogole ale ... eetam! zobacze pozniej czy bede wkurzona!

Udostฤ™pnij ten post

czesc ๐Ÿ‘‹ spanielka doล‚aczam siฤ™ do twoich ลผyczeล„ dla wszystkich walentynek i niewalentynek :D:D:D:D:D a my dziล› Poznaล„ odbiรณr obrฤ…czek i kino ๐ŸŒป

Udostฤ™pnij ten post

rety co za dzien! wlasnie przed chwila sie tak zdenerwowalam a raczej tak strasznie mi sie przykro zrobilo ze az sie poplakalam :( wiecie ze rozkrecamy wlasna dzialalnosc? dla bliskich nam np. mojego brata sprzedajemy mu to co chce za cene hurtowa np. paliwo zeby mial chociaz pare groszy dla siebie, zreszta on sam najpierw dzwoni albo smsami sie pyta po ile jest, po ile dla niego... a uwierzcie nam ze zima to paskudny sezon, bo po prostu wegetujemy, czasami dzienny zysk jest taki ze ๐Ÿ˜ญ i nic wiecej :( chociaz mam wrazenie ze moj brat mysli inaczej :( dzwoni dzis do mojego K i pyta sie po ile opony sa? K ma mowi, ale sie pyta czy dla niego? odpowiedzial mu ze tak, wiec moj K mu mowi taka cene za jaka kupil te opony, a moj brat mowi tam do kogos \"Robert po tyle i tyle dla twojego samochodu!\" rozumiecie, chcial dla swojego szwagra... moj K sie zdenerwowal bo co dzien sie zamartwia skad wziac pieniadze, a on tak zalecial... wiecie jak mi przykro sie zrobilo strasznie, az sie rozryczalam, bo sie zamartwiamy jak zdobyc kase zeby wlozyc w towar i naprawde czasami, sa takie miesiace ze jest tak krucho... a ten szwagier ma firme, zona w domu, i co chwila jakies zakupy do wiekszych miast na ciuchy firmowe, bo byle jakich nie kupuja... normalnie niech ktos cos zrobi bo mnie zalamka chwycila taka ze szok... :(:(:( nawet moj K nie chcial najpierw mi powiedziec a pozniej jak mu powiedzialam \"mow to moj brat\" to dopiero mi powiedzial czemu sie wkurzyl :(:(:(:(:(

Udostฤ™pnij ten post

ja bym powiedziaล‚a bratu ลผe tak siฤ™ nie robi i dla tego jego kolegii nie sprzedaล‚a po cenie hurtowej, twoj brat powinien was zrozumiec jak jest ok

Udostฤ™pnij ten post

Hej. Ja jak nigdy jestem tu w niedzielฤ™, wkurzyล‚am sie na moja bratowฤ… i brata.... Mieli przyjechaฤ‡ do nas w odwiedziny, pierwszy raz. Czekaliล›my na jakiล› telefon, czy coล›, o ktรณrej bฤ™dฤ… i w ogรณle. W koล„cu napisaล‚am im sms-a, o ktรณrej moลผemy siฤ™ ich spodziewaฤ‡. Nie raczyli odpisac. Potem do nich dzweoniล‚am, ลผadne z nich nie odbieraล‚o. W koล„cu, po 16.00 napisaล‚am im, ลผe bardzo im dziekuje za odwiedziny, byล‚o bardzo miล‚o, papa. Kuลบwa, jak ja czegoล› takiego nie lubiฤ™. Umawiaฤ‡ siฤ™, i nie doล›c, ลผe nie przyjchaฤ‡, to jeszcze nawet nic nie napisaฤ‡, nie zadzwonic. Kurwa, myslaล‚am, ลผe sฤ… inni, normlni, a tu proszฤ™ niespodzianka. Jestem strasznie wkurwiona. NA maksa. Jak moลผna tak kogos potraktoaฤ‡. Nie odbieraฤ‡ telefonรณw, nie odpisywaฤ‡ na sms-y, ja pierdolฤ™!!!! Ale jestem zล‚a, szok!!! ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ก๐Ÿ˜  Ja wiem, ลผe to trochฤ™ nie w temacie, ale co zrobiฤ‡.... Musiaล‚am sie wyลผaliฤ‡!!! :O

Udostฤ™pnij ten post

Spanielka dobrze Was rozumiemy z moim N, bo sami mamy wlasna firmฤ™ i tez ostatnio mielismy kryzysik, jak to wszedzie, malo zlecen itp. na szczeล›cie juz jest dobrze, ale jak bylo niezbyt to tez nikt tego nie rozumiaล‚ i chciaล‚ od nas coล› ciagle, albo pozycz kase albo zawieลบ na wlasny koszt i tak dalej, a tu czล‚owiek liczyl grosz do grosza ale kogoล› to obchodziล‚o?? chyba nie bardzo/

Udostฤ™pnij ten post

Hej laski! ๐Ÿ–๏ธ Ja juz dzisiaj spokojniejsza, bo bratowa dzwoniล‚a, wyjaล›niล‚a i jest luz. ;) Jutro jade na aerobik, a co? :) ลšlubne przygotowania stojฤ… w miejscu. Zaproszenia znalazล‚am, ale brak godziny slubu i nie mogฤ™ zamรณwiฤ‡... No, ale trudno. Co sie odwlecze, to nie uciecze. Sฤ… wybrane i czekajฤ… na zamรณwienie :) A co tam u Was? A, spanielka, znam to z autopsji. My tez mamy za dobre serce i nie potrafimy odmawiac, a co po niektรณrzy wykorzystuja to do granic moลผliwoล›ci. Szczegรณlnie teraz,kiedy wiedza, ลผe liczymy kaลผdy grosz na wesele. Ale tacy sa ludzie, nam jest przykro, ale na Twoim miejscu powiedziaล‚abym bratu wprost, ลผe tak sie nie ropbi, ลผe zni9ลผki sa, ale tylko dla niego. Rozmowa, jak w zwiฤ…zku :) Trzymam kciuki i oby takich sytuacji jak najmniej. :)

Udostฤ™pnij ten post

Czesc dziewczynki:) Witam sie z Wami w poniedzialek..jak ja nie lubie poniedzialkow...a jeszcze w sobote popilismy...wczoraj zdychalismy caly dzien..i jeszcze dzis nie czuje sie najlepiej....wiem wiem, piฤ‡ to trzeba umiec:D... ลšrodo nasze przygotowania do slubu stanely....ale jak troche pusci ta zima to zamierzam pochodzic za wszystkim...trak to sobie tlumacze:D Pozdrawiam๐ŸŒป

Udostฤ™pnij ten post

Where are you???? Ja sama znowu :( Dlaczego? :( Dlaczego? :( Dlaczego?:( :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Aga, cholera, ciebie widziaล‚am na nk, moลผe chiociaลผ tutaj byล› siฤ™ przywitaล‚a, co? :P :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Udostฤ™pnij ten post

Dobra, aga, wybaczam ci :) Ale fajnie wyszล‚o, ja pisaล‚am i ty pisaล‚as, ja na ciebie "nakrzyczaล‚am", ale jestem ล›winia :) Przybij ๐Ÿ–๏ธ, ja tez z tyhc, ktรณre nie cierpia poniedziaล‚kรณw :(

Udostฤ™pnij ten post

czesc dziewczynki! co do brata nie mialam okazji mu nic powiedziec ale pozniej jeszcze pisal sms i chyba cos zrozum ial ze zle zrobil :) mialam bardzo udana niedziele :) noc byla udana-polnoc :D wstalismy z moim K pozno, tak gdzies okolo 9.30, posprzatalismy po sobocie, zjedlismy platki z mleczkiem, ubralismy sie cieplutko, spanielki w autko i do lasku, zaparkowalismy i poszlismy sobie droga ktora prowadzi nad samym jeziorkiem, lod jeszcze byl i troche powchodzilismy, ale przy brzegu spaniele sie pomoczyly :D, troche przeszlismy, w ogole spanielki byly grzeczne, Zล‚oty tylko dwa razy wyczul zwierzyne, wiec nie trzeba bylo tyle go gonic :D:D:D pozniej do domku, po drodze jeszcze po zelki i karmi :) w domku zrobilismy sobie ryz, suroweczke, pomidory z feta i boczniaki a la schabowe :) pozniej pol godzinki dla sloninki, pogadalismy, powyglupialismy sie, bylo troszke czulosci, poogladalismy razem TV, wieczorkiem K pozmywal, ja wykapalam spaniela-tego ktory jest chory obejrzelismy razem CSI, wzor i kawalek kosci i poszlismy ha ha, wszystko bylo super tylko w nocy zaczely mnie zebby bolec z lewej strony i nie za bardzo sie wyspalam, ale K powiedzial rano ze on sie wszystkim zajmie i zebym jeszcze oespala i przed chwila wstalam :):):) ale dokladnie wam opisalam dzien:D:D:D ale bylo naprawde fajnie, tak spokojnie, tylko sami... milusio :)

Udostฤ™pnij ten post

hej ลšroda czyli nie ustaliliscie jeszcze godzinki slubu? my juz mamy zaproszenia w domku, mowilam wam ze fajnie wyszly??? te do wyslania sa w kolorze zielonym, a te do osobistego wreczenia jako rulon :)

Udostฤ™pnij ten post

K chyba tez sie podobala niedziela, bo gdy po poludniu spytalam sie czy jedziemy do rodzicow, to nie mial zachwyconej miny i zaczal ze nie za bardzo mu sie chce itd. :):):) oj madzianetka, wiem co piszesz, mam nadzieje ze u nas tez kryzys minie szybko :)

Udostฤ™pnij ten post

spanielka ๐Ÿ–๏ธ :) No nie mamy jeszcze dokล‚adnie okreล›lonej godzinny ล›lubu, musimy pogadac z ksiฤ™dzem, ลผeby zgodziล‚ siฤ™ na 18.00, a jak siฤ™ nie zgodzi, to bฤ™dzie 18.30 i juลผ.Ale to jest wล‚asnie do uzgodnienia. :) Nie przypominam sobie, ลผebys coล› pisaล‚a na temat Waszych zaproszeล„. Nawet nie wiem, jak one wyglฤ…dajฤ…, nie wiem nic :O Czekam na jakiล› link, albo zdjฤ…tka Waszych zaproszeล„. Pewnie sa bardzo ล‚adne, ale chetnie je zobaczฤ™. Ja lubie niedziel, spokojne niedziele, gdyby nie wybryk mojego barat i bratowej ,to byล‚aby bnaprawde udana niedziela. Nie byล‚a zล‚a, spokojna i ze spacerem z Robalem, poszlismy na spcer, ลผe mรณj ลoล› nie miaล‚ siล‚y wracaฤ‡, bo weszlisnmy w taki zaspy, ลผeby byล‚o na skrรณty a tu klops, musieliล›my pokonaฤ‡ ponad kilometr, ลผeby dojล›ฤ‡ do jakiejล› drogi. Szliล›my polem, z wybojami i ล›niegiem po kolana, miaล‚am caล‚e buty i nawet spodnie trochฤ™ mokre, ale warto byล‚o :)

Udostฤ™pnij ten post

no niestety nie wkleje wam linka bo kurcze zlikwidowano juz aukcje z tymi zaproszeniami, ale jak bede miala wolna chwile to zrobie zdjecia i wam przesle juz oryginalow :) zaraz zjem platki, poodkurzam, wyniose pranko na dwor i ide do mojego zobaczyc co psuje :) zauwazylyscie jak malo czasu zostalo? kurcze mam 1 przymiarke 26 lutego musze kupic jeszcze bielizne bo buty to raczej od nich kupie :) cholera bola mnie zeby i niewiem dokladnie ktory, tak dziwnie bola, cala lewa strona

Udostฤ™pnij ten post

NIENAWIDZE DENTYSTOW!!! niewiem jak ja to przezyje, na razie mam nadzieje ze same przestana bolec :(:(:(:(

Udostฤ™pnij ten post

spanielka, ja teลผ zawsze mam nadziejฤ™, ลผe przestana boleฤ‡. Ale koล„czy siฤ™ zwykle na tym, ลผe musze iล›c do dentysty, czego tez niecierpiฤ™ :( Trzymam kciku za Twoej zฤ™by, ลผeby nie bolaล‚y :0 Ten link masz w wygranych aukcjach. Proszฤ™ podaj. PLISSSS ;)

Udostฤ™pnij ten post

ide ๐Ÿ–๏ธ ลšroda ๐ŸŒผ za to ze zawsze, prawie zawsze mnie witasz na forum z rana :) dziewczynki ๐ŸŒผ aby ten dzien byl mily, a przynajmniej milo sie rozpoczal :):):)

Udostฤ™pnij ten post

Ale kuลบwa u nas sypie, normalnie nic nie widac, znowu bede musiaล‚a samochรณd odsnieลผac, jak wyjde z pracy :( Ale jak sypie, miaล‚am nadzieje, ลผe to koniec ล›nioe3gu, a tu proszฤ™, niespodzianka!!! ๐Ÿ˜  Spanielka, gdzies idziosz, nie zostawiaj mnie samej :( Nie, no ลผart :) Pa๐Ÿ–๏ธ

Udostฤ™pnij ten post

ลšroda z mila checia bym ci podala ale bnic ci to nie da bo zlikwidowali juz aukcje i jak ci podam to wyskoczy ci wiadomosc ze juz tej aukcji nie ma i nic wiecej :) ale postaram sie jeszcze dzis jak bede miala czas fotki wyslac :) pa๐Ÿ–๏ธ

Udostฤ™pnij ten post

ลšrodo-wybaczam Ci,ze nakrzyczalas na mnie:) A Tobie Spanielko zazdroszcze takiej niedzieli...bo ja jak pisalam wczesniej spedzialam z okropnym bolem glowy i zajebistymi mdlosciami (biegajac wciaz do kibla-oddac czesc tego co jeszcze zostalo w zoladku kibelkowi:) )...i wiecie nawet zaczelam sie zastanawiac czy nie jestem w ciazy,bo ostatnio kilka razy mialam poranne mdlosci...i dzis nawet snilo mi,ze bylam juz w szpitalu i mialam rodzic juz:)...i wiecie co naprawde cieszylabym sie gdybym byla w ciazy...ale troche pokomplikowalo by to sparwe mojej sukienki...w koncu troche smiesznie wygladalabym-jak rybka w ciazy:D

Udostฤ™pnij ten post

Dziฤ™kujฤ™ ci Aga, ลผe wybaczyล‚aล›. :) Na Twoim miejscu juลผ leciaล‚abym do apteki i kupowaล‚abym test, bo to moลผe byฤ‡ tylko grypa ลผoล‚adkowa, ale to moลผe byฤ‡ maล‚y M w Tobie :):) Lepiej to sprawdziฤ‡ :) ale byล› miaล‚a fajnie, rybka w ciฤ…ลผy :) Mojego ลosia bratowa zdawaล‚a dzisiaj prawko i nie udaล‚o siฤ™ jej. Co jest z tymi egzaminatorami ;)

Udostฤ™pnij ten post

Dziฤ™kujฤ™ ci Aga, ลผe wybaczyล‚aล›. :) Na Twoim miejscu juลผ leciaล‚abym do apteki i kupowaล‚abym test, bo to moลผe byฤ‡ tylko grypa ลผoล‚adkowa, ale to moลผe byฤ‡ maล‚y M w Tobie :):) Lepiej to sprawdziฤ‡ :) ale byล› miaล‚a fajnie, rybka w ciฤ…ลผy :) Mojego ลosia bratowa zdawaล‚a dzisiaj prawko i nie udaล‚o siฤ™ jej. Co jest z tymi egzaminatorami ;)

Udostฤ™pnij ten post

Agus propo ciazy, moja bratowa ma termin na koniec maja a 20 czerwca slub nasz :D pozatym ostatnio tak gadka sie jakos potoczyla, moj facet ma czasami tak dziwne zwidy ze np. ni z gruchy ni z pietruchy nagle wypada z tekstem : "a kiedy bedziemy dzidzie mieli?" mowie wam prawie za kazdym razem az mnie zatyka bo kurcze nawet w gadce nic sie o dzieciach nie przewija nawet a on wypada jak filip z konopii :D:D:D:D ale mnie to i smieszy i gdzies tam cieszy tez tak naprawde... i sluchajcie, on jest tak wrazlliwy ze kurcze no, ja pracowalam z ludzmi chorymi, bardzo chorymi, i jemu nie moglam nic mowic bo mu sie niedobrze robi itd. jedyny wyjatek to wypadki, wtedy potrafi pomoc, jakies dwa latka temu jechalismy dwoma autami z Torunia do domku i po drodze najechalismy pierwsi na wypadek, samochod wbil sie i wisial prawie w powietrzu w naczepe ciagnika, pelno dymu od hamowania, uderzenia, krzyki, auto zmasakrowane, koszmar normalnie, i ja ktora jestem do tego przygotowana, stanelam jak wryta rozumiecie? ruszyc sie nie moglam, a moj facet ktory prawie wymiotuje przy rozmowie na temat tego z czego sklada sie zabka :) pobiegl, wskoczyl do samochodu, probowal uwolnic faceta z pasow bo tak przycisenly go ze juz byl siny-udusilby sie, drugi byl w szoku-i dobrze nawet przynajmniej nie krzyczal i nie panikowal tylko bawil sie czyms... moj facet krzyknal do jakies babki ktora stala w faruchu, obok byly domki przy drodze, ze ma przyniesc mu noz, a ona nic... szok, zaczal krzyczec ze potzrebuje noz, gapiow jak cholera i nic, wyobrazcie sobie ze nic, w koncu jakis facet pobiegl do samochodu i przyniosl scyzoryk, wiem ze K odcial pas, polozyl siedzenie, facet oparl mu sie na kolana prawie ale byl tak przeraony cagle krzyczal, tamtemu tez odsunal siedzenie... podziwiam go ze to ze kiedy jest zagrozenie to potrafi dzialac tak szybko nie zastanawiajac sie... ludzie sa dziwni, kiedys szlismy do kina i ktos potracil motocykliste n naszych oczach i odjechal, facet lezal na ulicy i krzyczal strasznie, okazalo sie jak troche dymu odeszlo ze mial cholernie nienaturalnie wykrecona a wlasciwie zlamana noge z stopa w druga strone... ale sie wam rozpislama...

Udostฤ™pnij ten post

rozpisalam wam sie a nie dokonczylam co chcialam napisac ;) no i chodzi o to ze on jest tak wrazliwy a ostatnio jak tak wypalil jak filip z konopii znowu z czyms to powiedzial jeszcze pozniej ze on by byl przy porodzie.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D powiedzialam mu ze lepiej nie bo zamiast mna sie zajac to by wszyscy jego ratowali: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a on powaznie ze on by dal rade i by byl przy porodzie tym bardziej jak by mi to pomoglo... smialam sie ale tak naprawde w glebi duszy to bylam szczesliwa i jestem kiedy sobie przypominam o tej rozmowie choc sama nie jestem w stanie dokladnie okreslic czemu... :)

Udostฤ™pnij ten post

spanielka๐ŸŒผ Mรณj nie jest typem wraลผliwca, absolutnie. Zawsze siฤ™ ze mnie smieje, jak np,. pล‚aczฤ™ na jakims filmie, czy coล›. Ja np. bardzo czฤ™sto pล‚aczฤ™ ze szczฤ™ล›cia, np. jak wygrywamy w jakiล› zawodach, jak widze, jak siฤ™ polscy zawodnicy ciesza, ja razem z nimi i z tej radoล›ci ,az pล‚aczฤ™. Gล‚upia jestem, co? A mรณj ลoล›, to tylko sie uล›miecha pod nosem...

Udostฤ™pnij ten post

nie jestes glupia bo ja nie jestem! a nawet na bajkach czasami placze :D:D:D

Udostฤ™pnij ten post