Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Isylla

Mój własny topic! Powiem wam, jak schudłam. Jeszcze 8 kg w dół! 500 kalorii!

Polecane posty

Gość pewnie kolejna gimnazjalistka
wiec takich sie nie przekona bo one wiedzą najlepiej. 😴

heroima mam 15 lat ehhhhh no coz bede se dodawac po 50 kalori tygodniowo i nie sadze zebym w ten sposob miala jojo jak narazie juz to pisalam ze we wrzesniu jadlam normalnie i wrocilo tylko 2 kilo czego sie moglam spodziewac bo to przeciez woda dzisiaj piję od rana zieloną herbatę i zupkę warzywną i zjadłam trochę warzyw z tej zupki jest nieźle zaraz bede sprzatac w mieszkaniu i sie uczyc ponoc podczas nauki tez sie spala kalorie :D ehh jak sie cos nie podoba to wynocha stad idzcie sie nażreć zazdrosne grubasy a nie czytajcie czegos, co wam sie nie podoba bo pisze tu dla siebie a nie dla was!!

Gość a nie podoba się
i my tez mamy tu prawo pisać! jesli oczekujesz tu pochwal to sie ich nie doczekasz!😴

nie oczekuje zadnych pochwal chudne na takiej diecie jaka mi sie podoba i wkurza mnie to ze wszyscy to krytykuja chociaz tak naprawde pewnie chcieliby miec taka silna wole jak ja:P

Gość po co w ogóle z nią dyskutujec
ie? Ona ma 15 lat, chyba nie potrzeba nic więcej dodawać? Dyskusja z nią nie ma sensu. Niech robi co jej się żywnie podoba. Dla mnie może jeść nawet 100 kcal dziennie, a potem spazmować nad wagą, bo nawet najmniejsze odstępstwo będzie powodować tycie :D Zazdrosna grubaska :classic_cool: P.S. Właśnie schudłam kolejny kilogramik, nie żałując sobie właściwie niczego (pyszny dzisiejszy ser smażony, mnia mniam :P ). Jak to robię? Cóż, potrafiłam zdobyć wiedzę na temat metabolizmu wykraczającą poza żywienie się jabłkiem dziennie. Ale to biedulko przekracza Twoje możliwości :) Gratuję przybrania tych 2 kilogramów - to mówi wszystko o Twojej przyszłości wagowej 🖐️

Jeszcze jedno - tak sobie mów, że wszyscy Ci zazdroszczą i nie mogą pochwalić się równie silną wolą :) Kochana, ja całe miesiące potrafiłam żyć na garści pomidorków koktailowych i jakichś warzyw :D Silnej woli mi nie brakuje. Tylko że w pewnym momencie chciałam jednak zacząć jeść, bo to jedna z przyjemności życia i wtedy - problem. Teraz umiem i jeść i chudnąć, to jest prawdziwa sztuka :) Na mój metabolizm chucham i dmucham, robię wszystko by go podkręcać, nigdy nie pozwolę na spowolnienie dla jakichś drakońskich diet. A wymarzona waga coraz bliżej ;) Mogę sobie robić przerwy w odchudzaniu o dowolnej długości i nie przytyję (najwyżej nie schudnę). Ale pocieszaj się dalej, biedna wiecznie głodna przyszła grubasko :P

I piękne jest to przekonanie 15-latek, że potrafią przewidzieć całe swoje życie :) Jak to miło być przekonanym, że się zawojuje świat i spełni wszystkie plany ;) I że się nigdy nie wpadnie na taką głupotę, jak pragnienie poczęcia dziecka z ukochanym mężczyzną ;) Ech, młodość... ;)

no dobra widze ze tu sie rozwinal ciekawy temat. Hmm... to teraz powiem wam moje zdanie na ten temat. mysle ze to jest straszna głupota jeśc 500 kcal i do tego jeszcze cwiczyc bo wpadniesz w ANOREKSJE!! mowi ci to cos?? wiem o tym bo sama nia byłam. ciezko bylo na poczatku przyznac sie przed sama soba ale dzieki temu ze po jakims czasie to zrobilam(minelo ok1,5 roku) nie wycienczylam mojego organizmu. Mam 160 cm wzrostu tak jak ty i waga 45 kg to jest NIEDOWAGA! czy;li = anoreksja. Przez takie odchudzanie nie dostarczasz odpowiednich witamin organizmowi! pozniej juz nad tym nie zapanujesz wierz mi. ja tez myslalam ze nad wszystkim panuje a pozniej chudłam i chudłam i z 500 kcal zeszlam na 0kcal i pilam tlyko herbatki bo ciagle mi zimno bylo. moja waga doszła do 41 kg i wygladam okropnie i wiem jedno nigdy w zyciu czegos takie nie zrobie. i tak juz wtedy zaryzykowalam. Zatrzymała mi sie miesiączka i boje sie zebym nie miala pozniej w przyszłosci problemów z zajsciem w ciąży wiec naprawde zastanow sie czy warto sie tak odchudzac. wkoncu byc szczupłym to nie jest najwazniejsze w zyciu a ty teraz masz idealna wage!! 53 kg dla naszego wzrostu to jest naprawde idealna waga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze zastanowisz sie nad swoim postepowaniem i jak chcesz to mozesz napisac do mnie mam nadzieje ze bd mogla ci w czyms pomoc. serdecznie pozdrawiam.

a i przy okazji to nie jest silna wola tylko najwieksza głupota jaka moze byc bo silna wola to jest np. gdy jesz normalnie ale duzo cwiczyc i powoli chudniesz ale na trwałe!! Ja tez myslalam ze mam silna wole ale to sie okazalo tylko moja głupota!! i szczerze mowiac zaluje ze to zrobilam a u ciebie jeszcze nie jest za pozno takze zastanow sie:) ja juz sie naszczescie z tego wyleczylam i jem co mi sie tylko podoba i nie tyje bo mam taka wage jak na pocztaku i mi sie trzyma i szczerze mowiac takie patyki nie sa zbyt interesujace faceci wola takie normalne dziewczyny niz patyczaki wierz mi:) pozdrawiam

Gość kesjaa
ja tez bede jutro na 500 600kcal i bede cwiczyla zalezy mi by szybko schudnac

Gość chudniesz przy 500kcl
??? to napisz mi za pol roku od skonczenia "diety" ile juz z tych kilogramow wrocilo. co za debilne pomysly maja ludzie naprawe az trudno uwierzyc

Ona jest głupiutka jak noga od stołu :) Częściowo ją wiek usprawiedliwia, ale tylko częściowo. Będzie niedługo albo anorektyczką albo grubaską. Stawiam na to drugie :) Może jakieś kompulsy z czasem się przyplączą... Możliwości jest trochę i wszystkie fajniutkie. ;) Panienka z okienka z własnym topiczkiem :P I pustą bańką :D

Gość olaolaola9876
ile schudne do konca roku na tej diecie (scisle pilnowana)+ cwiczenia codziennie? prosze o odpowiedz

Gość dorciaaaaa6
hej dziewczyny!iSYLLA UWAZAM ZE MASZ CAŁKOWITA RACJE I NIE DAJ SIE TAKIM GLUPIM KOMENTARZOM ALA OJ TY ANOREKTYCZKA ITP. Pamietam jak bylam w wieku 14 lat ii mialam chyba z 20 kg nadwagi wszystkie glupie laski w klasie sie ze mnie smialy jaka to ja brzydka i gruba niejestem noi zaczely sie wakacje pojechalam na oboz noi tam zaczelam mniej jesc ruszac sie jak po 2 tyg nowo kupione przed obozem spodnie zaczely ze mnie spadac na zapiety guzik to zrozumialam ze moge cos osiagnac noi jak wrocilam do skzoly po wakacjach to te glupie malpy oczy zacieraly jak zobaczyly ile schudlam i jaka sie ze mnie laska zrobila! w wielku 15 lat przy wzroscie 170 kg wazylam w porywach miedzy 49 a 52 kg i wcale ani nie wygladalam jak anorektyczka ani nic tylko mia,am piekna sylwetke i kazdy chlopak w szkole sie za mna ogladal. noi sie zaczelo glupie docinanie ze jak ja wygladam jaka to ja chuda niejestem itp oczywiscie gadki byly tym razem niepoto aby zrobic perzykrosc i dopiec tyko zeby mi zrobic na zlosc i zebym stracila poczucie wlasnej wartosci noi oczywiscie przez takie gadanie przytylam do 57 kg to bylo gadanie ze mam wielki brzuc... jaki z tego moral? miej w d...ie toco inni gadaja i mysla bo zapewne to sa wredne komentarze ( mowie tu tez o przyjaciolach niby...) trzymaj sie upragnionego celu i niepatrz na innnych. ja wkoncu doprowadzilam sie w zeszlym roku do wagi 70 kg a teraz waze 59 moim marzeniem jest wrocic do wagi 52 kg i miec piekna szczupla sylwetke i Tobie tez Ci tego bardzo zycze i wiem ze dasz rade!!

heheheheh---> pewnie jestes wielorybem i tylko siedzisz na kafe i dowartosciowujesz sie, daj dziewczynie spokoj, jesli dobrze wyjdzie z diety to nie wroci jej wiecej niz 2-3 kg a ty wez sie za robote i nie tlumacz sobie ze nie chudniesz bo jesz 1000 kcal weglowodanow i na to potrzeba czasu ;]

Gość dorciaaaaa6
aha i dodam jeszcze ze mam teraz 21 lat i nie uwazam zeby takie diety byly czyms zlym poniewaz przy stopniowym dodawaniu kalori nic sie nie stanie wiem bo sama przeszlam wiele diet w tym roku i widze sama po sobie jak to dziala.wazne jest tylko aby nie popasc w obledne myslenie i nic niejedzenie wszystkich odchudzajacym sie zycze oczywiscie sukcesow i wsparcia w obie strony:*

jakbys sie troche pouczyla to bys wiedziala ze mozg nie paruje i chyba nie wiesz co to analfabetyzm... przykro mi gdy czytam twoje posty

Gość po co w ogóle z nią dyskutuje
stokrotka, szkoda Twojej życzliwości, bo każda głupota musi się sama sparzyć, żeby uwierzyć że płomień jest gorący. I obawiam się, że nie masz racji co do chłopców. Ona ma 15 lat - chłopcy w jej wieku to pawiany, którym natura również poskąpiła mózgu, a ich naturalne męskie instynkty zostały wypaczone przez medialną propagandę i gejów-potentatów mody. Także obawiam się, że oni byliby w stanie nawet poświęcić zdrowie swojej dziewczyny, byle by mogli jej policzyć kości. W sumie żal mi współczesnych nastolatek :( Nie jest im łatwo. Cieszę się, że jestem ze starszego pokolenia, nie musiałam się głodzić dla takich pryszczatych koniobijców :)

Gość dorciaaaaa6
aha i chcialam jeszcze dodac po przeczytaniu pary postow ze przy jej wzroscie 160 cm 45 kg to wcale niejest anoreksja i zapewne tyle zawsze wazyly wasze kolezanki ktorym zazdroscilyscie urody i powodzenia u plci przeciwnej to jest taka waga gdzie poprostu niema tluszczu tylko sa miesnie ktore dziewczyna dzien w dzien ciezko wypracowuje wiec sorry ale sie nie zgodze z wami!!!! pewnie jak bedzie tyle warzyc przy swoim wzroscie i wysle wam zdjecie w bikini z plazy bez twarzy to wam szczeki opadna jak zobaczycie jaka bedzie miala piekna sylwetke ....

Gość olaolaola9876
ile schudne do konca roku na tej diecie (scisle pilnowana)+ cwiczenia codziennie? prosze o odpowiedz

Gość dorciaaaaa6
obstawiam ok 10-12 kg

jesli to bylo pytanie do mnie to w pierwszych dwoch tygodniach shudniesz duzo, ja chudlam nawet do 4 kg na tydzien a pozniej po 2. im dalej tym ciezej z ta roznica ze ja nie cwiczylam. jesli chcesz stosowac tak niskokaloryczna diete to polecam diete amerykanska! dziala! na kafe jest gdzies post o niej.

Gość olaolaola9876
przez 2,5 miesiaca???????:O

Gość dorciaaaaa6
zdrowe chydniecie wypada do 1 kg na tydzien, o,5 kg tygodniowo osiagniesz jedzac wg indeksu glikemicznego to jest najbezpieczniejsze bo zmieniasz cale nawyki zywieniowe i hudniesz objadajac sie i chyba to jest najzdowsze bardzo polecam ta diete je sie duzo a itak chudniejsz

dorcia ty podajesz wage w jakiej by schudla jedzac 1000kcal i cwiczac a ona chce jesc polowe tego...

najwazniejsze narzady ciala nigdy nie sa odtluszczone ;] np takie jak mozg, poczytaj o tym dlaczego facetom rosnie brzuch a kobietom dupa albo idz na studia, tam wszystko ci powiedza sikso ...

Gość dorciaaaaa6
ja od jutra jestem na diecie warzywnej na niej por roku temu w tydzien schudnak 4 kg a trzeba jesc co 2 h najadajac sie mozna robic sobie salatki z: kalafior kapusta , salata, rzodkiewka, ogorek , seler, serek ligh,brukselket szczypoirek , nie mozna jesc kukurydzy, warzyw straczkowych, owocow, pomidorow, marchwi, jesz same warzywa moga byc kiszone ogorki malosolne, kiszona kapusta rowniez, aha pic 2 l wody dziennie i jesc dziennie 2 jajka na twardo bo to zrodlo bioalek, diete stosuje sie tydzien mozna na niej schudnac d o 5 kg !!! przetestowane przezemnie i moja mame dieta dosc ciezka bo lubie dobre jedzenie ale mozna jesc ile sie chce wiec jako tako jest ok:)