Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka963

DIETA na poważnie!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

No mi jakos nie wychodzi hi hi:) ale tak łatwo sie nie poddam i musze sie wkoncu nauczyc hi hi:) a jak tam wam zaczal sie dzisiejszy dzień? bo mi nie za dobrze zjadłam jabłko i 1.5 tosta z serem heh:) ale taka mialam ochote ze musialam sobie go zrobic mniam hi hi:)

hejka:D ja dzis zaczelam dzien od szklanki mleka, o 11-12 zjem jablko,a pozniej nie wiem. Moze nic,bo o 20 startuje z impreza i 3 piwa w siebie wleje. Stokrotko, maly tost = maly grzech:D

a bardzo dobrze schudłam ponad 2 kg w 2 dni i to przy diecie 1000kcal i jestem szcześliwa. bo przez tyg. jak schudłam 0,5kg to było dobrze a wystarczyło zmienic diete...

jasne:) śniadanie jajko i kawa (chociaz ja jadłam tylko białko bo nie lubie żółtka i nie piłam kawy-tez nie lubie) II śniadanie-100g żółtego sera (godz.11) Obiad stek ( ja jadłam 0,5kg mięsa z indyka bez skóry (godz.13) Podwieczorek-jajko i herbatka (godz.17) Kolacja szklanka soku jarzynowego i owocowego:)

hmm chyba jutro zrobię sobie taką dietkę :) w piątek mam randkę nr 2 i chce wyglądać jak najlepiej :D tylko moja twarz wygląda nieciekawie, bo mam okres:/ jutro powinnam mieć ostatni dzień, więc gorzej już nie będzie :D

to w takim razie powodzenia!!!!!!! i jeżeli nie chcesz miec efektu jojo to ostrożnie wprowadzaj pózniej poszczególne pokarmy żeby nie wszystko naraz bo pózniej cóż efekt jojo pewnie wystapi:)

Stokrotko gratulacje!! Twoja waga jest prawie idealna!! :D u mnie wciąż ciężko:D odezwę się później,bo teraz jestem strasznie zabiegana :* pozdrawiam.

oki:) no jeszcze troche do tej idealności brakuje zwłaszcza że mi najbardziej odkłada sie na brzuchu... ale już nie długo:)

Hejka, muszę się przyznać, że przez wszystkie wolne dni imprezowałam i w ogóle nie przejmowałam się dietą. Zaczynam od nowa. Tym razem sumiennie i z efektami. Jak u Was?

Hejka;) Jak tam Stokrotko? u mnie nawet OK. Dziś troszkę poćwiczyłam ( poskakałam i podnosiłam hantelki), wczoraj robiłam brzuszki i dziś straszne zakwasy, ale to dobrze;) Z dietką dziś tak średnio, ale lepiej wcześniej. Jutro będzie jeszcze lepiej. Może w końcu będę z siebie dumna ;) jeśli tak- od razu poinformuję:D Dawno nie widziałam u nas Bombonierki.. halo, halo?! ;)

aha.. i zmniejszyłam swój cel do 50-51 kg ;) chcę regularnie oddawać krew, ważąc poniżej 50kg mogą mi tego zabronić... wiec odchudzanie będzie trwało krócej o 2-3 kg :p hihi

to dobrze ze jednak zdecydowałas sie na 50-51kgbo poniżej 50 to byś juz troche za mało ważyła i wyglądałabyś jak wieszak:) a to jest moim zdaniem idealna waga:) ja również do niej dąże. mam nadzieje ze już nie długo się uda:)

Juhu ;) dziś zjadłam owsiankę, jajko, pomidora i dwie kromki chleba razowego. Dziś już nic nie zjem. Podnosiłam hantle, troszkę ćwiczeń aerobowych i hula hop. Myślę, że jest OK, oby tak dalej... Jak u Ciebie?

ja wypiłam 2 litry soków:) także z 800 kcal za to poszło zjadłam 2 jabłka, zupe krem z brokułów (100kcal) i to wszystko i też już do końca dnia nic nie jem:)

wczoraj o 20 zjadlam jablko. to na szczescie byl jedyny grzech:D dzis zaczelam dzien od szklanki mleka. okolo 12 zjem jablko, pozniej nie wiem:p ale trzymam dietke.

oo to gratuluje u mnie najgorzej jest w soboty... heh:) zwłaszcza jak jestem sama w domu ale nteraz naszczescie mam simsy 2 wiec jak bd chcialo mi sie cos gotowac albo wszamac to bd grała zawsze zajmie to troche czasu i nie bd myślała o tych naszych łakomstwach:)

O jeny:D jak ja dawno nie grałam w simsy hehe, Stokrotko co myślisz o głodówce?? warto:)? boje się,że jeśli nie zrobię sobie głodówki, to w weekend będę szaleć jak zwykle...

szczerze myśle że nie warto. lepiej sobie zrób diete oczyszczająco. Właśnie znalazłam ciekawa w gazecie jak bd chciałą to moge ci napisac:) sama mam zamiar ja przeprowadzic;) tylko z tego co czytalam powinno sie je przeprowadzac na wiosne jak juz sie cieplutko robi ale cóż nigdy nie miałam w zwyczaju trzymac sie tego co pisza wiec i tak ja sobie zrobie ta diete oczyszczajaca od pon.:) allbo od jutra:)

Dziś mam pierwszy dzień głodówki. Ciężko mi się przeprowadza jakieś diety. Od razu pozwalam sobie na jakieś grzeszki i z diety nic nie wychodzi. Kiedyś stosowałam dietę chałwową i sporo na niej chudłam, ale teraz już nie mogę nawet patrzeć na chałwę, a szkoda. Będę wdzięczna jak napiszesz na czym polega dieta, o której wspomniałaś. Mimo, że nic dziś nie zjadłam nie czuje głodu ;)

bo w pierwszy dzien sie nie czuje. zaraz ci napisze o tej diecie:) a ty jak byś mogła to napisz mi o tej diecie chałwowej. na czym ona polegała co dokladnie jadłaś i ile chudłaś ok?

przez pierwsze 2-3dni jedz same warzywa i owoce (mogą byc gotowane) i pij soki świeżo wyciskane z owoców i warzyw. (można gotowac zupy warzywne np. ja robie zupe krem z brokułów). czwartego dnia włącz 0,5 l maślanki, mleka, kefiru lub jogusrtu naturalnego. od 6 dnia dodatkowo możesz zjesc grube kasze, dziki ryż, płatki czy otręby. Ósmego dnia dodaj do menu chudy białe ser (10dag) zas 10 dnia porcję ryby gotowanej (najlepiej na parze) lub pieczonej (20dag). od 12 dnia zamiast ryby jedz chude mięso drobiowe np. pierś kurczaka, indyka albo cielęcine (10dag) Z tą dietą podobo chudnie sie tylko co na głodówce as dostarczasz dodatkowo witamin wiec moim zdaniem głodówka nie ma sensu tymbardziej ze jest po niej efekt jojo:)

Ja postanowiłam na kilka dni zrobić głodówkę. I myślę, że jeśli z głodówki przejdę bezpośrednio do diety, którą mi podałaś to nie będzie jakiegoś wielkiego problemu z jojo. Na diecie chałwowej chudłam dziennie 0,8-1kg, ale na mnie działała tylko przez 4 dni, później już nie chudłam, ale moje koleżanki mogły ją nawet stosować 1,5 tygodnia i działała. Oczywiście nie przechodziłam od razu do normalnego jedzenia po zakończeniu chałwowej. Przez następne dni ograniczałam się do 700kacl i oczywiście nie jadłam słodyczy i żadnych hamburgerów :p. Myślę, że jojo po niej nie było. Przytyłam,bo całe wakacje obrzerałam się w nocy chipsami i zapijałam piwem :p Ok, więc dieta polega na tym, że o 9 jesz średniej wielkości jabłko, o 12,15 i 18 -50gram chałwy (ale nie takiej w czekoladzie;) ) i w ciągu dnia wypijasz 1,5 litra wody lub zielonej herbaty, ale nie możesz pić 30 minut przed i po jedzeniu chałwy. Polecam tą dietę. Jest dobra dla kogoś kto lubi ją jeść;) Dziś jestem z siebie dumna:D nic nie zjadłam mimo,że jest w domu tyyyyle ciast i wróciłam z imprezy o 22 i mimo,że wszyscy pili, ja wypiłam 0,5l wody.

ehh Stokrotko, teraz poczytałam sobie trochę o głodówce i już sama nie wiem co robić :( nie wiem od jutra robić dietę od Ciebie czy jeszcze pogłodować z 5 dni ?

mówie ci głodowanie nie ma sensu!! lepiej stosuj ta diete co ci podałam:) ja właśnie na niej jestem pierwszy dzień:) ja to zrezygnowałam z głodówek. nie chce niszczyc organizmu:)