Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

zwariuję przez to czekanie na te 2 kreseczki

Polecane posty

witam:) budzę się rano i pierwsze co to biorę temometr i mierzę temperaturkę. Patrzę a tam 37\'1 Oby tylko tak dalej

Gość Titeko
dziś przyszła @ powodzenia życzę reszcie czekających

Łykaj, łykaj, ja juz 2 opakowania zjadlam:) dzis musze uzupelnic zapasy foliku:)Titeko nie przejmuj sie, jak nie teraz to nastepnym razem wyjdzie, poprostu nie mysl o tym caly czas i bedzie ok. pozdrawiam

widzę temacik nam umiera, dziewczynki łąćzmy się, na pewno nam się uda w końcu zajść w ciąże i urodzić kochane i tak bardzo wyczekiwane maleństwo:) trzymajcie się, buźka

Gość Aspro
nic nie umiera ja akurat mam weekend wolny ....WoW!!! A ostatnio jesteśmy z moim W bardzo zapracowani więc postanowiliśmy poświęcić sobie mXXxximum czasu :P Napiszę coś wieczorem w poniedziałek jak wrócę z pracy... .... a Karola to tak mi się wydaje , że ten sam temacik założyła na Antykoncepcji :P Pozdrawiam buziaki :* 🌻

ja na temp nie patrze bo nie mierzylam od poczatku cyklu, test zrobiony kilka dni temu negatywny, ale ostatnio mialam sluz plodny, juz drugi raz w tym cyklu, czy mozna miec 2 owulacje? a teraz od dzis kluje mnie jeden jajnik, moze to cos dobrego oznacza:)

Gość Aspro
pożyjemy zobaczymy ;) ja trzymam za was wszystkie mocno kciuki :) i z niecierpliwością czekam tak miej więcej na 28 - mój sądny dzień!!

do mojego sądnego dnia pozostało jeszcze 4dni( licząc od jutra) nowy wątek założyłam w sumie przez przypadek najpierw coś mi się pomieszało nie moglam znaalezc tego wiec zalozylam nowy:)

o kurcze, dziewczyny zapomnialam napisac, jak juz wczesniej pisalam mialam temperature 36,4 pozniej 36,7 a dzis sobie pomyslalam ze z ciekawosci zmierze i mam 37,1, teraz to juz mam wielka nadzieje ze sie udalo:) pozdrawiam goroco obym miala racje

okresu nie ma jeszcze, ale pamietasz ze kilka dni temu robilam test i byl negatywny, ale tlumacze to sobie tym ze to bylo za wczesnie jeszcze zeby test wykazal, zobacze jaka jutro temperaturka bedzie, no ja mam nadzieje Ze ty karola tez masz mala fasolke w brzusiu, pozdrawiam

Gość Aspro
babeczki drogie bedzie dobrze czuje to..... fasolusię już w brzusiu macie :) ja jak na razie to mam podolewania w jajnikach,strasznie bolą mnie plecy aż mnie ciągnie tak do tyłu ...ała....czyli typowy u mnie ból na @ i już na samą myśl jest mi smutno :(:(:(:(:( oby to nie na @ .......pożyjemy zobaczymy Trzymam mocno za was kciuki :) Pozdrawiam

a ja dzis znow mialam nizsza temp, ale i tak sie ciesze bo @ nadal nie ma, moze ja musze miec taka nizsza, bo to 37,1 nie bylo mierzone rano zaraz po wstaniu tylko kolo 14, pozyje i zobacze, pozdrawiam i zycze powodzonka w staraniach no i obyscie nie musialy sie juz starac:)

Gość malutka1212198415
Robiłam dzis test, dwa dni przed @. Kreska testowa wyszła od razu, druga dopiero po okolo 10 min bledziutka ale widoczna. Jak myślicie czy to moze byc ciąża czy raczej przekłamanie testu gdyz pokazał dopiero po uplywie 10 min?

Gość Aspro
wiesz ....i tak i nie nie ponieważ test wynik pokazuje po ok. 3-5 minutach nie dłużej tak- ponieważ kilka moich znajomych tak miało że test pokazała 2 kreseczke nawet po 30 minutach dopiero a jednak były w ciąży :)

malutka gratuluję, myślę że jesteś w ciąży jak w zeszlym cyklu robilam to nawet po pol godziny nie wyszla bledziutka kreska, wiec jak jednak wyszla po takim czasie to cos musi byc, widocznie jest za wczesnie ze wyszla po takim czasie, zrob drugi test za kilka dni, a z drugiej strony jest mozliwosc ze po uplywie 5 min na tescie zachodza jakies reakcje i dlatego sie pojawila tak pozno i moze nie miec ona nic wspolnego z ciaza, ja jednak wierze ze Ci sie udalo i z calego serca Ci zycze zeby to byla ciaza:)

Gość Anua
hej, ja powinnam miec okres dzisiaj ewentualnie jutro a najpozniej w czw.,stosowalismy stosunek przerywany w dni plodne wiec zastanawiam sie jaka jest szansa, strasznie swedza mnie piersi, kilka dni po owulacji bolaly bardzo ale juz nie bola, mam bole podbrzusza ale bardziej jednostronne-najpierw lewy jajnik, pozniej prawy, temperature mierze od ok tygodnia ale niestety po poludniu bo rano mam malo czasu i dzisiaj mialam najwyzsza-37,5, ale nie chce sie nakrecac bo wczoraj robilam test ale po poludniu i wyszla 1 kreska wiec nie wiem czy to za wczesnie czy jednak nic a niepotrzebnie sie wkrecam, myslicie, ze jest szansa?

anua, no jakas szansa jest, ale temperatura wzrasta tez po owulacji, no i ja mam rano niska a pod wieczor tez ponad 37, mam nadzieje ze nam sie udalo, nie rob narazie testu, poczekaj i zrob tydzien po spodziewanym terminie miesiaczki, wioem ze latwo mowic a sama tydzien temu test zrobilam, teraz nie chce juzsie nakrecac i znow zawiesc wiec czekam jeszcze tydzien, czyli do 27 ze zrobieniem testu

hejka a u mnie jednak chyba @ przyjdzie bo temp spada:( 14.10-37'3 15.10-37'3 16.10-36'8 17.10-37'1 18.10-37' 19.10-37'2 20.10-37' 21.10-36'8 22.10-36'7

anulka robisz blad mierzac temp wieczorem , albo po poludniu wiarygodna temp jest tylko wtedy gdy mierzymy ja zaraz po przebudzeniu przed wstaniem z lozka! nigdy po wstaniu, taka 37 stopni albo i wiecej ma kazda kobieta nie zaleznie czy jest w ciazy czy nie zycze wszystkim powodzenia!