Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

zwariuję przez to czekanie na te 2 kreseczki

Polecane posty

fajnie ze mamy taki topik, mam nadzieje ze nam sie udalo i bedziemy sie tutaj wymienialy doswiadczeniami:) jak moj nick wskazuje mam na imie ania i mam 24 lata

probowalam tylko u mnie jest ten problem ze od roku dostawalam okres zawsze 12 dnia kazdego miesiaca, a we wrzesniu mi sie spoznil i dostalam 20 wrzesnia a nie 12 wrzesnia i nie wiem jak teraz to obliczyc

tylko powiem Ci ze teraz juz troszke wyluzowalam, bo jak za bardzo sie chce to jest wrecz odwrotnie, mam nadzieje ze mam malenstwo juz w brzuszku ale nie bede narazie sprawdzala, i nie bede juz ustawiala kochania sie z mezem, jezeli bedziemy mieli zostac rodzicami to sie tak stanie, a taki ustawiany seks juz nawet nie jest zbyt przyjemny

Gość Aspro
miło mi dziewczęta :D:D:D elka co do kalkulatorów proponuję te gdzie uwzględnia się najkrótszy i najdłuższy cykl :)

Gość Aspro
chyba 3 :P o kimś się tu zapomniało :P

my to nie mamy za dużego wyboru. Mój mąż ma pracę wyjazdową tzn 2-3 delegacja i tydzień w domku więc szanse mamy małe

Gość Aspro
mój mąż pracuje ja też po 12 h więc czasem to poprostu jesteśmy już tak padnięci że na nic nie mamy siły ...tylko na sen :P:)

gdyby nie wizyta u ginekologa to nie nakrecilabym sie tak, ale jak mi powiedziala ze jajeczkowanie bliziutko to sie nakrecilam, zobaczymy co to wyszlo, a nie wiece jak to jest z temperatura ciala??

Gość Aspro
jeśli masz 36,7 w pochwie to możesz mieć podejrzenia :)

Gość Aspro
nawet nie wiecie jak ja sie nakręcam....od paru dni czuje się nie swojo tzn.......słabo mi , non stop mi się odbija , niedobrze mi , boli mnie krzyż , jajniki , jakby mi sił brakowało......i sie tak nakręcam ,że może się udało .....a tu poźniej się okazuje ,że to zwykłe przeziębienie :( i d***a zbita

Gość Aspro
ja zmarzluch jestem to mi i tak to się nie sprawdzi :( pozatym chyba jeszcze za wcześnie

Gość Aspro
może i to śmieszne ale właśnie wcinam serek bo coś zgłodniałam :D:D:D

najgorszy jest czas i czekanie... ale już niedługo będziemy szczęśliwymi cięarówkami:) Jak zajdziemy w ciążę to umawiamy się we 3 na kawe:)

Gość Aspro
właśnie skąd jesteście bo ja ze śląska :P

w pochwie mam 36,7 a ja z kujawsko- pomorskiego, uciekam spac bo rano do pracy trzeba wstac, milej nocki, dobranoc

Gość Aspro
nawet mi nie mów do 28.10 to ja chyba oszaleje :)

Gość Aspro
kolorowych snów kochaniutka 😘🌼