Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

zwariuję przez to czekanie na te 2 kreseczki

Polecane posty

Gość Aspro
też musiałbym uciekać .....bo też rano do pracy ,ale mi się nie chce :P

Gość Aspro
a ja nie moge zmierzyć mam z*****ny termometr....rtęć w nim podzieliła się na pół :D:D:D

Gość Aspro
do jutra odezwę się podobnie jak dziś bo kończę o 21 prace kolorowych snów 😘🖐️🌼

najwcześniej test sikany warto jest zrobić w 12 dniu fazy lutealnej czyli po owulacji... wcześniej to są naprawdę minimalne szanse, że wyjdzie pozytywny... ja robiłam właśnie 12-stego dnia po i wyszła blada II kreska... dodam, że 7 dni po robiłam betę z krwi i wyszła negatywna... więc trochę cierpliwości dziewczyny :)

spokojnie, nie pozostaje ci nic innego jak jeszcze troche poczekać... tempka w fazie lutealnej jest zawsze podwyższona, dopiero gdy nie spadnie w okolicach @ może to sugerować ciażę :)

Dziewczyny,powiem tak,też miałam długie cykle,30 dniowe.Przytulaliśmy się z mężem codziennie od końca okresu,potem 14 i 15 dc zrobiliśmy przerwę,wkurzałam się jak nie wiem,bo wydawało mi się,że to szczyt moich dni płodnych....i wiecie co,następnego okresu już nie dostałam,więc nie jest powiedziane,że dni teoretycznie niepłodne są takimi i odwrotnie,bądźcie dobrej myśli,bo natura nas zaskakuje na każdym kroku.A propos temperatury,od czasu tej niby owulacji nie spadła mi poniżej 37 stopni.A dzisiaj 8 tydzień ciąży.Trzymam kciuki!!!!Powodzenia!!!!

jeśli Twój cykl trwa 31 dni to @ powinna przyjść 24.10... książkowo Twoje dni płodne powinny były przypaść na okres od 10.10 do 14.10... jeżeli owulkę miałaś np. 12.10 to dzisiaj jest u Ciebie dopiero 3 dzień fazy lutealnej... więc nie pozostaje Ci nic innego jak czekanie... :)

nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekac:) jak już wczesniej wspominałam mojego męża nie ma w domu po 2-3 tygodnie więc naparwdę nie będzie łatwo

no to u mnie nie bardzo z tą temperaturką, rano miałam 36,5 więc nie jest podwyższona, mam nadzieje, że są wyjątk i nie u wszystkich kobiet ta temperatura tak odrazu rośnie:/

u mnie podwyższona 37.3 ale ja już sama nie wiem co mam myśleć , czekam do 24 wtedy powinnam dostac@... ciekawe

wlasnie przeczytalam ze nie ma co sadzic na podstawie temperatur, co ni powiem ucieszylo mnie, ale jestem caly czas podenerwowana, ni wiem czemu, od 3 dni mnie to zdenerwowanie trzyma, jedna dziewczyna pisala na forum ze ma w pochwie 36,4, ale zeby wiedziec czy jest sie w ciazy to przez caly cykl trzeba mierzyc a nie takie pojedyncze pomiary

zgadza się:) najlepiej proadzić notatki tzn systematycznie mierzyć temperaturkę rano. Poczytaj sobie o NPR( naturalna metoda planowania rodziny) bardzo pomaga. Jeżeli teraz się nie udało to zaczynam mierzyć tempke;)

tylko nie rozumiem swojego zdenerwowania, dziwnie sie czuje, ale juz sama nie wiem czy sobie czasem nie wmawiam, a gdzie pracujesz?

ja jestem nauczycielem, bardzo lubie swoja prace i tez nie jest stresujaca, ale jakos mam ciagle scisk w sercu, nie ddenerwje sie niczym a to zdenerwowanie mnie trzyma caly czas od kilku dni

pracujesz z małymi dziećmi czy ze starszakami:P ja mam super klientki:) pracuję z fajnymi dziewczynami ale mimo wszystko ta myśl gdzieś błąka się w głowie.