Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

zwariuję przez to czekanie na te 2 kreseczki

Polecane posty

Siedzę i czytam wszystkie artykuły na temat ciąży tak bardzo chciałabym zobaczyć te 2 kreseczki:) ostatnią miesiączkę miałam 24.09.2008r( trwała 7dni, cykl trwa z reguły 31 dni) kochaliśmy się z mężem 12.10, 13.10, 14.10 czy możliwe jest że będę mamą:)) wiem że na test za wcześnie ale może:) kiedy mogę najwcześniej zrobić test:) Dziewczyny pomocy bo zwariuję:(

Gość jakaś tam..
jak dla mnie nie..przy cyklu 28 dniowym to wychodzi w 9-16 dniu..chyba się spóźniliście..testy można robić już..niektóre po 48 godzinach

Gość łooo matko jedyna
przeciż ty masz dopiero 20 lat :O jesteś pewna swojej decyzji???

tak jestem pewna;) ma mężą jestem szczęśliwa, oboje pracujemy, nie jesteśmy od nikogo uzależnieni i chcemy mieć dzidzie co w tym złego?? nie każda kobiet która ma 20 lat jest głupitka i ma sieczke w głowie.

Gość Aspro
wiesz mi sie wydaje że może zaskoczysz choć mogę się mylić też tak jak TY czekam na te wymarzone 2 kreseczki :P :) ja podobnie tak jak ty kochałam się 6.10, 8.10 i 10.10 @ miałam 28,09 6 dni (cykl 31 dniowy) i też bym chciała ......:P

Gość Aspro
też miałam 20 lat jak wyszłam za mąż :P a żeby było śmieszniej to w moje 20 urodziny :P:P:P jesteśmy 4 lata po ślubie no i w końcu by się przydało powiększyć naszą rodzinkę :P:P:P:)

Gość do ło matko jedyna
właśnie ona ma 20 lat!!!!!!!!! a nie 14 :O !!!!

a jak to jest z tymi "magicznymi" kalkukatorami płodności-można takie znalezc w internecie. Czy to się sprawdza?/

Gość Aspro
pewnie jest ich mase wpisz sobie w gugle :P

Gość jakaś tam..
wiesz.jak planujesz wylicz sobie 9-16dzien jako te ..próbne..jak nie wyjdzie..no metodą prób i błędów............przeszłam i wiem...........

z tego kalkulatora wychodzi że dni płodne miałam od 1.10 do 14.10... a kochałam się z mężęm 12.10, 13.10, 14.10... hm... nie wiem co mysleć

Gość Aspro
poczekaj na @ jeśli się nie zjawi następnego dnia do apteki po test :P tylko nie kupuj wcześniej bo będzie cię korciło :P

Gość Aspro
nie ponieważ może pokazać odmienny wynik :P

skoro juz jestesmy przy tym temacie to mam tez pytanko, staramy sie teraz pierwszy cykl, miesiaczke mialam 20 wrzesnia piec dni trwala, kochalam sie 5, 7, 8, 10 października,czy mozliwa jest ciaza? cykle mam 30 lub 31 dniowe, prosze o odpowiedz

bylam u ginekologa 6 października i stwierdzila kobietka ze mam sie starac jak najszybciej bo lada moment bedzie jajeczkowanie, wiec mam nadzieje ze sie udalo, tylko nakrecilam sie tym ze we wczesnej ciazy powinno sie miec podwyzszona temperature a ja mam normalna

a testow nie radze kupowac, bo jak go kupisz to i tak odrazu zrobisz, ja w zeszlym cyklu kochalam sie bez zabezpieczenia i troszke plemniczkow zostalo w srodku i tydzien spoznil mi sie ores przez ten tydzien zrobilam piec testow, tak bardzo chcialam zobaczyc te 2 kreseczki, niestety, teraz obiecalam sobie ze test zrobie dopiero jak 2 dni mi sie spozni, pozdrawioam wszystkie panie:)

Gość Aspro
spokojnie...jeszcze jest czas

rozumiem cię bo sama mam już bzika;P Już najchętniej zrobiłabym test:) sprawdzilam wszystkie możliwe kalendarze i klkulatory płodności w necie wszystkie pokazują dni płodne... ale nie będę się cieszyć bo nie wiem Jka zrobie test ti bede wiedziec a kiedy można najwczesniej w moim przypadku beta?

niby testy z moczu po 6 dniach od stosunku, jednak moga jeszcze nie wykazac ciazy bo bedzie za male stezenie hormonu hcg, ale wlasie slyszalam ze po tym czasie czyli 6 dniach od stosunku test z krwi czyli beta hcg jest bardzo wiarygodny

Gość Aspro
anulka no ja myślę że masz duże sznse bo tak ni 5 ni w 10 to owulke miałaś koło 6.10