Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłość czasem boliiiiiiiiiiiii

Jak byście się poczuły po takim esemesie.

Polecane posty

Sprawa wygląda następująco: Od paru tygodniu jest nam dobrze. W tym tygodniu mój facet ma zapieprz w pracy.Ja to rozumiem. Wczoraj nie mieliśmy jak się spotkać,pisaliśmy ok godzinkę na gg.Był zmęczony,chciał iść spać i napisał ,,kochanie jutro rano się odezwę" .Jak głupia czekałam na godzinę 7 (bo wtedy zawsze rano wysyłam eska) ale cisza.....Miałam pierwsza nie pisać,ale nie wytrzymałam i ok 14 wysłałam sms takiej treści :,,czekałam na eska..obiecałeś :( " . On od razu napisał ,,kurde nawet nie wiesz jaki mam zapierdol w pracy,nie mam kiedy zjeść a Ty czekasz na sms!" Zrobiło mi się cholernie przykro :(:(:(:(:(:(:(:( Napisałam,,Przepraszam.Ale nie musisz się tak unosić" On : ,,kochana naprawdę dzień masakra" Nie mam ochoty już na esmka,rozmowy na gg czyw realu :(:(:(:( Jest mi z tym smutno.Czy ja przesadzam?

Gość koziolka
Tak, przesadzasz.

Gość tak z cala swiadomoscia
mowie, ze PRZESADZASZ! ;)

Gość oczywiscie ze przesadzasz

wnerwił się, bo może rzeczywiście miał zapieprz i neichcący zapomniał, miał prawo się unieść, ochłonął po tym i napisal już milszego smsa. jest dobrze, a Ty kapkę przesadzasz;)

Gość przesadzasz na 100 procent

Gość znow dzieci bawia sie w
zwiazek...laska...daj sobie na wstrzymanie i daj chlopakowi zyc!!!bo sie udusi w tym zwiazku

Gość tak przesadzasz
pewnie nie pracujesz i nie wiesz co to znaczy zapie.rdol w pracy :-(

kcukiem ...po sekundzie nie da się ochłonąć :D Może i przesadzam...Ale jeśli nie chce być ze mną może mi to powiedzieć. Bo jakby to nie było coraz bardziej mnie unika :( . Ja rozumiem że ciężko pracuje tylko szkoda że na seks w przerwie w pracy ma siłe i ochotę,nie ma zmęczenia a tak.....

przesadzasz. ja jak mam zapieprz w pracy, to nie widzę nic poza tym. czasem jak sie chłop do mnie na gg odezwie wtedy to mam mu ochotę napisać "wypierdalaj"...mim tego że go kocham i szanuje. zazwyczaj się hamuję i pisze że nie mam głowy do rozmów. jakby mi z tego powodu strzelał fochy to bym go wyrzuciła ze swojego życia na zbity ryj :P tak więc radze zająć się sobą, odpuścić i nie stroić fochów.

A ja nie chcę być tylko panienką do sexu... Odpowiadając na wcześniejsze swoje lata mam wiec dzieckiem nie jestem.Nie siedzę w domu na tyłu lecz również pracuje 8 godzin na 3 zmiany i dodatkowo zajmuje się domem i dzieckiem.Więc darujcie sobie takie przyczepianie się.

Gość Oblech
To prowokacja czy naprawdę jesteś taką pisdą ?

zdenerwowal się ma prawo. napisal potem miłego smsa więc jest okej. a co do seksu to się nie przejmuj, faceci tak mają:)

jeszcze dziewica ----A co imię ma wspólnego do tematu :D ?

Gość jestem najgorszym typem
kobieta-bluszcz. nie masz swojeo świata? nie masz sie czym zająć? zainteresowania, pasje? ja zawsze sie ciesz jak mi chlpo dupy nie zawraca.

Gość jestes najgorszym typem
mialo byc

Gość dzicinne i debilne
jestes idiotka

To nie tak, że nie chce być z Tobą. Po prostu teraz ma na głowie inne sprawy, a objawia się to, jak się objawia. Jak Ci na nim zalezy, to musisz to przeczekać, a nawet go wesprzeć. Trudne to, ale inaczej się nie da, jeśli chcesz z nim byc.

Dziękuje kulturalnym ludziom za odpowiedzi - przemyśle to co napisaliście :D Innym typom którzy potrafią wyzwać od suk,dziwek nie znając mnie to podziękuje takim prostakom i prymitywom!

a ja wiem co czujesz ! Też bym sie wkurzyła ! Ale jak by napisał tak ,,kochana naprawdę dzień masakra" To już bym sie nie martwiła ;** Nie ma sie czym martwić ! Pozdrawiam i Szczęścia życze !

A ja uważam, że nie przesadza. Bo nikt mi nie wmówi, że w ciągu kilku h nie ma się 2 min na napisanie smsa typu: " dzień dobry, tęsknie, pogadamy jak wrócę z pracy!" to nawet nie są 2 minuty! To po 1 a po 2 mógł napisać to w inny sposób. Też byłby mi przykro i też bym się nie odzywała.