Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

zwariuję przez to czekanie na te 2 kreseczki

Polecane posty

Mooncia trzmam za ciebie kciuki, będzie dobrze. Pomódl się za swoje dzieciątko. U mnie zaczął się 3 msc miało być lepiej a jest jeszcze gorzej. Nie narzekam bo może być jeszcze gorzej:)

Gość mooncia
Dziekuje Wam :) napewno sie przydadza.... ale mnie wkurza ze matki ktore nie chca i porzucaja dzieci to im sie nic nie dzieje a kobiety ktore chca i czekaja na dziecko staraja sie czasami latami maja takie problemy z utrzymaniem ciazy....

widzisz mooncia takie życie też mnie to wkurza, moja koleżanka też dlugi czas i to bardzo długi starała sie o dziecko i w koncu zaszla niby wszystko było ok ale gdy urodziła lekarka bez żadnych zachamowań powiedziała jej prosto z mostu że ma dziecko z downem. to jest dopiero tragedia. ale wierze w to że z tobą i z twoim maleństwem bedzie wszystko dobrze. napewno bedzie dobrze inaczej byc nie moze!!!

Gość mooncia
ja tez mam taka nadzieje, nawet lekarka mi powiedziala zeby sie nie martwic na zapas bo to moze zaszkodzic a nie pomoc, lepiej wogole o tym nie rozmyslac.. ale jak tu o tym nie myslec kiedy kazdy sie pyta czyjest wszystko dobrze, jak sie czuje, mama sie wtraca w moje zycie choc z nia juz nie mieszkam i to ona to wszystko poteguje. nawet powiedziala mojemu przyszlemu tesciowi ze jestem w ciazy bo on jeszcze nie wiedzial, bo chcielismy mu powiedziec jakjuz bedziemy wiedziec ze malenstwo zyje czyli po USG a ta mi sie wtraca tylko :/

ale matki takie sa ze we wszystko musza sie wtrącic, trzeba im czasami pokazac że już sie ma swoje własne życie i potrafimy sobie same dawać rade. moja akurat w nic sie nie wtranca. ja juz bym wybuchła gdyby moja mam powiedziała wczesniej niż ja teściowi że jestem w ciązy!!! a jak to się wszystko stało że masz takie problemy??? dawno mnie tu nie było i za bardzo nie jestem w temacie... trzymam kciuki

Gość mooncia
nie chce sie za bardzo rozpisywac na ten temat ale od 2 lat mam z nia problemy. chodzi o to ze ona nie pojmuje ze jestem juz dorosla kobieta ktora chce sobie ulozyc zycie. jak narazie jej sienie udaje zniszczyc mojego zwiazku :) w kwietniu biore slub maluszek w drodze i mam nadzieje ze wszystko bedzie oki :)

to ty jeszcze nie masz ślubu??? ja wziełam slub po cichu nikt nie wiedzial nawet rodzice sie dowiedzieli dopiero kilka dni przed:-) mam tylko cywilny na kościelny jeszcze czas:-) za to moja mama mojego męża wprost uwielbia:-( normalnie święty chłopak jest dla niej.

Gość mooncia
niejeszcze nie, my bierzemy koscielny, chcielismy brac w czerwcu ale dzidzus wszstko przyspieszyl :) z czego sie bardzo ciesze :)

to super!!! ja kościelny też chciałavym wziąć ale mój mąz powiedział że dopiero jak bedzie dziecko w drodze. nie wiem co to za roznica czy teraz czy pozniej ale jak chce to tak bedzie... a juz masz suknie wybraną???

Gość mooncia
jeszcze narazie skupiam sie na sesji dzisiaj mam ostatni egzamin, ale musze wybrac taka ktora bede mogla poszezyc na brzuszek bo bede juz w 4 miesiacu :) ale chce prosta i klasyczna bez zadnych udziwnien i ozdob...

Gość mooncia
zwykly test moze wyjsc falszywy,najlepiej zrob bete :) teraz juz wyjdzie :)

albo poczekam jeszcze troche, wydaje mi sie ze przyjdzie @ jezeli chodzi o ta bete to idzie sie ja robic u swojego lekaeza czy nomalnie do przychodni, bo ja na ten temat nigdy nie wnikałam i nie wiem jak ja sie robi;-(

Hej Dziewczynki. U mnie nie najlepiej. Jestem przygnębiona :( Miałam wileką nadzieje ze w tym miesiącu jednak nie bedzie @ bo ni mialam żadnych objawów i spóźniał sie troche. Aż tu nagle wczoraj ... :( I znowu kolejny miesiac starania. 13 cylk. Buuuuu.... :( Ile można...

Gość mooncia
idziesz do laboratorium i tam robisz mowisz ze chcesz zrobic sobie beta HCG albo normalnie test ciazowy oni beda wiedziec o co chodzi

Witam U mnie @ sie chyba nigdy nie skonczy :( Dziś 8 dzien i plamienie koloru jasnego brązu, czasem zaboli lekko podbrzusze. A tempka 36,8 taka sama jak w dniu dostania @ i jest taka od 2 dni. Byłam dziś odwiedzić szwagierke na porodówce i czuje się fatalnie. JEst mi strasznie przykro ;-( tym bardziej, ze nawet nie chciala mi dac małej na ręce

Malwina - dlaczego nei chciała ci jej dać?????????? ten twój @ jest jakiś dziwny.

Wyciągła mała z tego wózka szpitalnego zawinęła w różek pohuśtała troche (myślałam, ze mi ją da) i spowrotem włożyła do wózka i nawet nie dała potrzymać. Zaczeła płakać to mówiła do małej \"Zabko wiem, ze jesteś głodna ale nie bedziemy wyciągać cyca przy cioci i wujku\". Miałam ochote z tamtąd wyjść, jednak na wgląd męża (bo to jego siostra) posiedziałam jeszcze troche. A mała mogła normalnie nakarmić, wkoncu cycek nie jest mi dziwny. Jutr pojde po test i zrobie raz jeszcze. Niewiem czy wynik, który pojawia się na tescie pozniej można uznać za wiarygodny? Zrobiłam wczoraj test i byl negatywny, jednak pokusilo mnie zerknąc na niego pozniej (niewiem ile mineło czasu) i widze bardzo jasną drugą kreske, ale niewiem czy to faktycznie ta druga kreska czy jakis zaciek ;-(

Gość do Malwiny
lepiej idx na betę, będzie przynajmniej wiarygodny, sikańce czasami fałszują wyniki, a jeszcze jak robisz np. tej samej firmy, to sie może mylą... A tak do pierwszego lepszego labo - popros o test betaHGC albo na obecność ciązy i po bólu:)

Gość mooncia
Malwina ja tez tak mialamna tescie:) wyszla 1 kreska a dopiero po jakims czasie pokazala sie 2 druga bardzo jasna kreska :) wie cmoze jestes w ciazy :) naprawde idz ta bete zrobic jutro

Malwina to możesz już się cieszyć wydaje mi się że będziesz mamą:) pędź jutro szybko zrób test ciążowy z krwi i nie trzymaj nas już w niepewności:) Mooncia moja mama i teściowa też mają \"swoje poglądy\" na różne tematy ale my ucinamy z mężem krótko: \" to jest nasze życie, jesteśmy dorośli, jeżeli będziemy potrzebować waszej porady lub pomocy to sami poprosimy\" Nie pozwól żeby mama decydowała za was bo to WASZE życie

Gość prywatna sekretarka
gratuluje wam kobitki ciazy:) Karola podziwiam za odwage jestes mloda osoba ale fajnie ze realizujesz marzenia:)

Gość mooncia
karola tak wiem o tym ja juz jej to mowilamtyle razy ale do niej to nie dociera, malo to ze z domu mniewyrzucila to utudnia mi zycie ciagle.Nie mieszkam z nia o listopada i naprawde jest mi o wiele lepiej niz bylam w domu. mam kochanego faceta i dzieki niemu tak naprawde daje sobie z tym wszystkim rade

Gość mooncia
Asienka bede trzymala kciuki :) mam nadzieje ze tabelka nam sie powiekszy o dwie nowe brzuchatki :)