Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blaira

ostatni raz! cel schudnąć do studniówki! 20.X zaczynamy, zapraszam!!!

Polecane posty

Już kiedyś założyłam tu swój 1 temacik, ale nikt go nie podchwycił na dłużej, ja teraz mam nadzieję, że ktoś się do mnie przyłączy i razem będziemy się zmagać z dietą, a jeżeli nie to będę pisać sama! :) No, to zacznam intensywne odchudzanie i ćwiczenia od jutra :) zapraszam do pisania, nieważne na jakiej jesteście diecie! :D

hey, do studniówki masz jeszcze dużo czasu, więc na pewno ładnie schudniesz. Oczywiście jeśli będziesz się starać. Ja też jutro mam przełom w odchudzaniu, ogólnie będę na diecie niełączenia i jakimś limicie kalorycznym. Do tego oczywiście ćwiczenia, jutro idę na siłownię a tak mi się nie chce:/ powodzenia:)

Grubasek 20, będę do Was zaglądać, ale chcę też mieć swój teamt, to mnie zmobilizuje :) ale, życzę ci bardzoooo powodzenia pudełko13 napisz coś o sobie, waga, wzrost, wiek ile do zrzucenia :P

Gość ana12
blaira to ile wazysz ze chesz do 12 X schudnac do 78

Gość jagored
startuję z wami od jutra powodzenia

ana12 waże teraz 78! :) niecałe ale, prawie, więc fatalnie :) niżej są moje cele pudełko, postaram się pić min. 2,5l wody dziennie ;) no to witam jagored, jakie cele, plany? kto jeszcze?

Gość SStar
To ja się bardzo chętnie przyłącze:) Od jutra startuję z dieta 10-cio dniową i mam nadzieję, że wytrwam w niej do końca. Dwa razy w tygodniu chodzę na siłownie i dwa razy na basen. Niestety w tym tygodniu chyba basen sobie odpuszcze bo dopadła mnie @ :( Zważę się jutro i wszystko umieszczę w stopce. Przypuszczam, że na wadze będzie jakieś 75 kg a mam 170 cm wzrostu i chciałabym ważyć ok 60 kg. Oczywiście nie jest to moje pierwsze podejście, ale wolę nie wspominać porażek tylko skupić się na sukcesie:)

niunia1986pocztylionka zgadzam się z Tobą, dlatego nie wybrałyśmy terminu za 2 tyg. No i muszę wrócić do swojej wagi i zaprezentować się na studniówce :P a, tak szczerze to muszę jechać na niskokalorycznych dietach, bo inaczej szybko się poddaję, wiem że to dziwne ale, ja tak mam :) SStar witaj ;) no 10 dniową to chciałam sobie za 2 tyg. zrobić powodzenia, pisz co tam u ciebie ;]

A jeszcze chciałam zaznaczyć, że studniówkę mam już za sobą, ale mam nadzieję, że to nie problem:) Chcę się po prostu odchudzić dla siebie, żeby się w końcu pozbyć wszystkich kompleksów.

Gość delightana
chętnie się do was przyłączę :) ważę 71 kg mam 167 cm wzrostu i tez od jutra walczę właściwie od dzisiaj, ale w koncu jutro poniedziałek :)

Jasne że to nie problem!! to mój cel poprostu, a zapraszam wszystkich bo, można się nawzajem powspierać :P a, ty tą 10 dniową SStar pierwszy raz będziesz stosować?

Pierwszy, ale trochę o niej poczytałam tutaj na kafe i widzę, że efekty są tylko oczywiście nie wolno się na jedzenie po niej rzucić w zasadzie jak po każdej innej diecie. Ale mam jeszcze 10 dni żeby się zastanowić jak z niej wyjść :) Chyba będę zaczynała od 800 kcal i co dwa dni dodawała po 100 aż dojdę do 1500. Jeszcze troche poszukam to może znajdę jakiś zdrowszy sposób:)

no, chyba najważniejsze to wytrwać na diecie, i odpowiednio z niej wyść :) jutro start dziewczyny! ;]

Więc niestety stanęłam na wdze i było 76,1 kg:( Więc jestem jeszcze bardziej zawzięta. Mam kefirki na dzisiaj i niestety siedzę do 17 w pracy, ale to może i dobrze bo nie zjem za dużo:) Później zmienie sobie stopkę.

witajcie serdecznie:) mozna sie dolaczyc? ja tez nie do studniowki bo mialam ja 2 lata temu, ale do sylwestra chcialabym bardzo zgbic okolo 6 kg, a po sylwku kolo 4 i wyrzezbic cialo:) obecnie waze 77,4- wiec juz 1,5 kg za mna:) na sylwka chce miec wage okolo 72, a potem 68:) mozna wpadac?:)

Gość delightana
mój pierwszy cel to 6 kg do sylwestra a poxniej kolejne kilogramy zamierzam się więcej ruszac - z tym że na początrek rower i spacery zastanawiam sie tez nad jakimś wspomagaczem, np. krople zmniejszające łaknienie z herbapolu - CO O TYM MYŚLICIE???warto?? w kazdym razie raczej nie zaszkodzi dzisiaj poki co zjadlam z rana tylko deserek zotta a teraz może kubek owocowej maslanki

Wspomagacze raczej nie zaszkodzą. Przynajmniej nie powinny:) No ja jeszcze w pracy jestem i jak narazie wypiłam 1 keir 400 g i mam dość bo strasznie mi nie smakuje. Mam jeszcze jeden i na pewno wystaczy mi to do końca dnia bo więcej w sibie nie wmuszę choćby nie wiem co:)

a, ja od jutra konkretna dieta, z konkretnymi daniami itp. dziś ograniczam się, czyli sałatki, soki wyciśnięte, zupa warzywna ;) będę na bardzo niskokal. diecie koło 400kcal ale, tylko tak mi najłatwiej Jak tam u Was? no, i oczywiście jasne każdy może się przyłączyć :)

niewiem czemu 53 ;p właśnie pobiegałam po dworze 45 min. i wróciłam bo jest zimno :) co sądzicie o diecie 10 dniowej? bo, mam chęć jej sprobować ;D

No i pierwszy dzień 10-cio dniowej za mną:) Wszystko zgodnie z planem. Nie wiem tylko jak ja jutro przeżyję na tych kefirach znowu:(

no to ja jutro zaczynam 10 dniową ja osobiście lubię kefirki ;P ile dziennie wypijasz?