Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blaira

ostatni raz! cel schudnąć do studniówki! 20.X zaczynamy, zapraszam!!!

Polecane posty

Witam:) Jestem w szoku, bo dzisiaj stanęłam na wage i jest 73,9 kg!!! Wiem, że to głównie woda ale taki spadek na wdze jest cholernie motywujący. Wczoraj wypiłam ok 1l kefiru i dzisiaj pewnie też jakoś tak będzie. Może nawet trochę więcej bo idę na siłownię więc mogę stracić trochę energii i mam nadzieję tłuszczu:)

Podziwiam picie kefiru;) ja jem wszystko tylko w mniejszych ilościach takie jednoskładnikoqwe diety to jednak nie dla mnie nawet do wieczora bym nie wytrzymała póki co mam za sobą juz dwa dni odchudzania:)

dziewczyno, cos ci poradze. studniowka to tylk o jedna noc a ty chce schudnac w trzy miesiace 25 kilo. to za szybko i wcale nie bedziesz wygladala lepiej. raczej na pewno bedziesz wygladala jakbys sie powaznie rozchorowala. zaiteresuja sie dieta nielanczenia (daje niezle rozulataty w centymetrach, mi spadlo do tej pory 10 w talii, w ciagu miesiaca - mialam 98 teraz jest 88) i cwiczenia. jedz zdrowo, wyrzuc chipsy, fast foody, slodycze itd. moze nie schudniesz 25 kilo ame nawet jak schudniesz 15 - realne to bedziesz wygladac juz bardzo dobrze przy twoim wzroscie.

tluścioszek ok, nie mówię że tak szybko chcę schudnąć spokojnie i dzięki za radę 1 dzień kefirowy :) wypiłam jakieś 400ml kefiru, nie jestem głodna zważę się po 5 dniu czyli tak w połowie tej diety SStar bravo :P

dziewczyny a, wy gdzie? ;] u mnie mija 1 dzień kefirowy dziś zjadłam (wypiłam): kefir 400ml wodę 1l jeszcze z 1l wody wypiję czuję się dobrze jutro kolejny dzień kefirowy co u wAS? ;]

hey, ja dzisiaj zjadłam minimalne porcje ciasta ale nie mam wyrzutów sumienia. Poczęstowała mnie, a właściwie wmuszała we mnie Ciocia kochana. Jestem zadowolona z tego że nie wpierdzieliłam wszystkiego, poza tym zjadłam dzisiaj tam mało, że nawet chyba 1000kcal nie miałam. mobilizacja jest, lepiej się czuję, jak nie jem tyle. Mam wrażenie, że mój organizm, a w szczególności żołądek domaga się takiego zdrowego jedzenia, bo jak jem za dużo to mnie boli. Nie eksperymentuje już z dietami cud, głodówkami, przerabiałam już chyba wszystko i najlepsze są moim zdaniem 1000kcal i dieta niełączenia, więc stosuję je razem:) powodzenia dziewczyny:*

Właśnie wróciłam z siłowni i padam normalnie, ale czuje się super:) Mój drugi dzień na kefirach jakoś zleciał i pociesza mnie tylko to, że jutro zjem sówj serek:):):) Też przerabiała różne diety a na tej nie jestem głodna więc zła nie jest raczej.

Właśnie nie wiem. Zastanawiam się nad ta niełaczenia + 1000 kcal bo taka jest zachwalana. Szkoda by było zmarnować te 10 dni:)

czesc dziewczyny:) ja od dzisiaj jestem na diecie do 1000 kcal i codziennie jak nie cwiczenia w domu to jakis ruch- spacer, bieganko, zakupy, sprzatanie cokolwiek:) mam 2 m-ce i tydzien do sylwestra, a czeka mnie duzo pracy, pod koniec przyszlego tyg sie zwaze i zobacze ile jeszcze zostalo. do sylwestra musze miec 72kg przy 179! sstar ja tez zrobie 10 dniowa, a w listpadzie kiedy juz przyzwyczaje sie do mniejszych porcji:) buziak bede czeso zagladac!

No a ja dzisiaj już na serku:) Jest pyszny i pierwszy raz od trzech dni coś gryzę:P Dieta naprawdę nie jest męcząca przynajmniej jak narazie. Czuję się dobrze i jakoś nie opadłam z sił. Dzisiaj o 20 na basen idę, ale wcześniej cos pojeżdżę na rowerku stacjonarnym. A jak tam u Was?

kolokwium....:/ ło .... ja też dzisiaj muszę sie uczyć, ale tylko na ćwiczenia;) dieta w porządku :) pozdrawiam

Ja dzisiaj dziń przetrwałam:) Włąśnie wróciłam z basenu i padam.... Wiem o czym mówicie... Też teraz ma kolokwium i nawey nie iwiem jak mam się zabrac do nauki... Ale dzisiaj się juz tym nie przejmuje iidę spać:)

heyo, zauważyłam że brzuszek ładniej wygląda, to nie tylko dzięki diecie, ale i ćwiczeniom. widzę, że same studentki się zebrały:) a ja mam dzisiaj imprezę.....i nie wiem jak z alkoholem:/ jak zjem mało wieczorem to padnę później, a jak zjem dużo, to będę miała wyrzuty. nie będę jadła.

WItam:) Nie przejmuj się, że trochę więcej zjadłaś tylko od dzisiaj dalej swoje! Właśnie znalazłam dietę, którą będę stosować po tej 10 cio dniowej, a maianowici niełącznia + 1000 kcal + ograniczenie węglowodanów do 72 g na dobę. Czyl;i będę jadła wszystko według tych zasad co mi bardzo odpowiada bo głodna chodzić nie będę. Kurcze dzisiaj to już muszę naprawdę zacząć się uczyć bo chyba nie zdążę:/

A tutaj co tak cicho dzisiaj?? Ja właśnie wróciłam z siłowni i padam:P ALe mi fajnie:P

no dziewczyny, ja po bardzo udanej imprezie wczoraj musiałam już wstać, głowa mi pęka, nie chce mi się jeść ani pić;) fajniee:D nie ma to jak studenckie czwartki:) co do diety ..... moje zdanie jest takie że najlepiej połączyć dietę 1000kcal i dietę niełączenia, daje najlepszy efekt, ja widzę po sobie już po 5ciu dniach. Oczywiście razem z ćwiczeniami. Zdarzają się u mnie grzeszki, ale myślę, że lepiej zjeść coś małego i nie żałować, niż ma się tym opychać i wymiotować. Kiedyś tak właśnie robiłam.... dobra, koniec moich wywodów, idę wziąć prysznic. nie wiem czy dzisiaj cokolwiek zjem, pewnie suchą bułkę w południe a później dopiero w domku. (wracam dzisiaj do domku, huraaa!!!):D buziaki, trzymajcie się dzielnie

kończę dzisiaj ta diete 10 cio dniowa bo jest mi niedobrze i boli mnie brzuch. Zaczynam normalne zdrwe odchudzanie. Dzisiaj na wdze było 72,8:)

bardzo przepraszam że tyle mnie nie było, ale byłam chora i nawet do komputera nie podchodziłam, niewytrzymałam na 10 dniowej, mimo że było wszystko ok dostałam antybiotyk i musiałam trochę więcej jeść + jogurty z kulturami bakterii :) od jutra dalej jestem na niskokalorycznej diecie :) Jak tam u WAS?

Hejka:) Wiem że już zaczęłyście dietkę czy mogłabym sie przyłączyć? Wolałabym mieć z kim sie odchudzać potrzebne mi wsparcie:(

No to sie cieszę:) Niestety sporo mam do zrzucienia bo aż 12kg a do wymarzonej wagi aż 17:( Przeraża mnie ta liczba...

zrób sobie stopkę :) obecną wagę wzrost i cele :D ja właśniez zakupów wróciłam teraz pisze dokładny plan bo, bez niego mi nie wychodzi i do dzieła! ;p

Wiesz ja wole się nie załamywać tą stopką bo nie ma jak na razie nie ma efektów i żaden cel nie jest osiągnięty, więc wolę się nie dołować:(

wydaje mi się, że może to Cię zmobilizować ale, jak nie to nie :p ja spisałam plan, uff, musi się przecież udać!!!

hey, ja dzisiaj jestem na wiadrze kawy, tabletkach i jednej bułce z ziarnami z pastą rybną.wieczorem- jeden kawałek pangi bez panierki. co ten stres robi z ludźmi.... buziaki