Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 Fikoo
czy ty jestes wolna??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
cze艣膰 kochani. Przysz艂am si臋 do was wyp艂aka膰 jak zwykle. Jak膮艣 godzink臋 od mojego wpisu posz艂am nakrami膰 pewnego psa kt贸rego lubi臋. I sz艂am, nagle wy艂膮czenie 艣wiadomosci. Ockn臋艂am si臋 dopiero w domu, powiedzia艂am o tym mamie. Po drodze wyla艂am wod臋, wywali艂am psie jedzenie. Najgorsze jest to 偶e za choler臋 nie pami臋tam nic z tych zdarze艅. Nic! tylko moment jak si臋 ju偶 dobrze ockn臋. Moja mama (to jest najm膮drzejsza kobieta na 艣wiecie) dalej twerdzi ze to przez m贸j tryb siedz膮cy w nosie w ksi膮偶kach, analizowania swoich stan贸w emocjonalych itp. Poza tym m贸wi, 偶e ja sobie to wywo艂uj臋. Pod艣wiadomie ale to JA. i ma racj臋. Przecie偶 rezonans nie wykaza艂 偶adnych zmian. To moje l臋ki, nerwy, problemy wyimagowane skupiaj膮 si臋 i wywo艂uj膮 to co wywo艂uj膮... tak my艣l臋..

Udost臋pnij ten post

Witajcie to koszmarne zdr贸wko ...馃尲 u mnie dzis znowu kijowo ale nie tak 藕le ja wczoraj,,, dzis czuje susze w nosie , gardle az mnie nos boli :-o mialam w poludnie jakies napiecie ,ehh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fodas
Zdr贸wko bo ty si臋 tak nie denerwuj!!! po twoich wpisach to nawet wida膰 jak zestresowan膮 os贸bk膮 jeste艣. a to co masz to jest pewnie nerwica histeryczna i subiektywne (jako艣 tak to by艂o) uczucie utraty pami臋ci. wiem, bo znam osob臋 kt贸ra ma tak jak ty. ci臋偶ko jest nagle niczym si臋 nie denerwowa膰 ale trzeba dzia艂a膰 ma艂ymi kroczkami. na pocz膮tek wyjd藕 z tego domu na piwo ze znajomymi!!!

Udost臋pnij ten post

zdr贸wko to Ty masz strasznie... :( to ja tak mocno nie mam... dzi艣 pisa艂am pr贸bny egzamin... dziwnie tak wcze艣nie sie zerwa膰 i pisa膰 od 8 na mocno o艣wietlonym korytarzu gdzie masa os贸b i martwa cisza... ;) taka mocna zmiana od ciemnego rana. :D I przez to by艂am jaka艣 rozkojarzona... co chwila ba艂am sie, 偶e 藕le si臋 poczuje no ale dotrwa艂am... z kole偶ank膮 ostatnie wysz艂y艣my. ;] Zdr贸wko, to musi by膰 m臋cz膮ce... jak Ty nie wiesz, kiedy to Cie dopadnie... :O Straszne.

Udost臋pnij ten post

Kobitki to nasze l臋ki to pikus przy tym co ma zdr贸wko :-o ale wiem ,ze kazda z nas inaczej cierpi i na swoj sposob to przezywa !!!

Udost臋pnij ten post

zdrowko no to na pewno nerwy, trzeba by znalezc sposob aby to ci sie nie przytrafialo...tylko jaki?:(

Udost臋pnij ten post

hehe;) no ale wicie co? by艂abym naprawd臋 k艂臋bkiem nerw贸w gdybym nie by艂a z tym u lekarza. Ale mam za sob膮 4-y wizyty u neurologa i rezonans magnetyczny kt贸ry wyszed艂 dobrze. Wi臋c tego co mam powinnam g艂贸wnie doszukiwa膰 si臋 w swojej psychice. Ewentualnie mog艂aby to by膰 padaczka ale badanie nie wykaza艂o nic. No i racja. Browar ze znajomymi to powinien by膰 u mnie na porz膮dku dziennym;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koty za p艂oty
hej dziewczyny, czy nie uwa偶acie,偶e fresh022 ma racj臋, ale w realu nie mo偶liwe do spe艂nienia, cho膰 moja kole偶anka ma fajnego m臋偶a, p贸zno wysz艂a za m膮偶, ale jest tak jak pisze fresh. Neonerw fajnie to napisa艂a艣, to by by艂o dobre i pasuje bo m贸j syn ma same 5 na 艣wiadectwie a jej c贸rki nigdy nie dosta艂y nagrody. Ale...w艂asnie ja tez tak nie potrafi臋. Bo w 偶yciu r贸偶nie bywa i lepiej by膰 skromnym. Widz臋,偶e nasza Kokosanka nie rezygnuje z nas, bo fajnie mie膰 przyjaci贸艂. Aga teraz rozumiem dlaczego tak rozmy艣lasz.stres stop ja te偶 bez przerwy jestem k艂臋bkiem nerw贸w. A zdr贸wko ma szcz臋cie 偶e ma tak膮 fajna mam臋.

Udost臋pnij ten post

Koty za p艂oty masz zupe艂n膮 racj臋. S艂uchajcie, tat臋 te偶 mam kochanego ale wiecie jak jest , c贸rka z matk膮 zawsze ma inny stosunek. Gdyby nie mama to ja bym pewnie daaaawno w wariatkowie wyl膮dowa艂a albo wpad艂abym w depresj臋, na sam d贸艂. Ona jest cudown膮, ciep艂膮, m膮dr膮 偶yciow膮 kobiet膮. Najlepszym terapeut膮 jakiego mia艂am. Wiem, 偶e nikomu nie powiedzy艂abym swojego sekretu tak jak jej. Ona ca艂a oddaje si臋 nam, swoim dzieciom, rodzinie. Stawia mnie do pionu zawsze, dlatego p贸ki co fuknjonuj臋 jako艣 jeszcze w spo艂ecze艅stwie. :) 呕ycz臋 wam wszystkim kogos takiego!!

Udost臋pnij ten post

obys zdrowko wyzdrowiala , bo chyba zdajesz sobie sprawe ze rodzice nie beda wiecznie zyli i to jest najsmutniejsze . ja znam taki przypadek ze corka miala zbyt \" wspolnie i razem\" z matk膮 no i stalo sie matka zmarla , a corka majac 40l zostala w rozsypce ! nie mogla sie pozbierac ,a minelo juz 4lata i nadal ma stany depresyjne. miala nerwice ale matka zawsze ja stawiala do pionu i przy niej czula sie rewelacyjnie . a miala taka cudowna matke . a niektorzy maja takie wredoty matki , sorki za okreslenie ale tak bywa i sie z nimi mecza.

Udost臋pnij ten post

zdrowko zazdroszcze ci ze masz taki super kontakt z mama, ja niestety nie mam:(ale za to moja mama ma super kontakt z babcia, no wiecie takie przyjaciolki,tez nie wiem co sie stanie z mama jak babci zabraknie:( wole nie myslec, ona teraz jest klebkiem nerwow a potem to pewnie jeszcze w jak膮s depresje wpadnie:( a jak sesja? ja mam jeden egz zdany jeden oblany:P jutro kolejny...

Udost臋pnij ten post

trzeba nie dac sie zlym myslom , ale jak to zrobic jak one atakuja jak tsunami -nie wiadomo kiedy przyjda.

Udost臋pnij ten post

poczyta艂am wszystkie wasze wpisy stres-stop zazdroszcze ci tej wagi ......nawet nie pisze ile ja waze hi hi zdr贸wko bardzo ci wsp贸艂czuje ja raz w zyciu tak mia艂am i wiem jakie to jest przykre .......jeste艣 po naprawde dok艂adnym badaniu i to ciekawe co sie z toba dzieje .......ale ja r贸wniez mysle ze to od nerw贸w ta franca moze miec r贸zne oblicza ..........tak ja ja mam teraz to juz to olewam ale p贸ki nie zrobi艂am badan by艂am pewna najgprszego .....trzymaj sie dzielnie .....koty za p艂oty jak ci sie czyta ksiazke ? kto to z pomara艅czowych napisa艂 ze sie wyleczy艂 z depresji , nerwicy itd .....jak sie wyleczy艂 to dlaczego nie podzieli sie z nami swoimi doswiadczeniami ........

Udost臋pnij ten post

A czy przy leczeniu nerwicy wystarcz膮 terapie i eliminowanie wszelkich czynnik贸w, kt贸re j膮 spowodowa艂y czy leki zawsze b臋d膮 konieczne...? Mo偶e to zale偶y od nasilenia tego chor贸bska? A nie my艣la艂y艣cie o hipnozie? Wcze艣niej o tym wspomina艂am ale jako艣 nikt si臋 tym nie zainteresowa艂... ;) Podobno wystarczy kilkana艣cie spotka艅 i po k艂opocie... a偶 trudno uwierzy膰... ciekawe czy s膮 jakie艣 \"skutki uboczne\" hipnozy... :O Ja ju偶 spadam... musz臋 wsta膰 o 6, dobranoc! :) 馃尲

Udost臋pnij ten post

呕ycz臋 mi艂ej nocy. Rodzinka skupi艂a si臋 u mnie w pokoju, pobuszowali艣my po naszej klasie, po艣miali艣my si臋. I nawet nie my艣la艂am o czyms takim jak nerwica. Chyba faktycznie umys艂 musi mie膰 du偶o czasu na rzeczy przyjemne. Mi艂ych sn贸w;)

Udost臋pnij ten post

aapropo mam:)ja z moja nie mialam super kontaktu, dopoki nie zacze艂am sie tak ostro schizowac...jak wpadam w panike i becze to od razu do niej dzwonie, powyzywa mnie:)cos powie i jest lepiej...za to z siora nie mam w ogole kontaktu, jest z inne planety:) dzis zgodnie z moja euforia z rana zaczelam \"rozdrapywac stare rany\" i napisalam maila nie tam gdzie terzeba, krotka wymiana, mega stres, zlosc i co- nagle czuje goraczke bol w brzuchu. wykapalam sie polozylam, zapomnialam na chwile i jest bol przeszedl, goraczka spadla...ale nadal w to nie wierze ze nic mi nie jest:):)myslicie ze ta nerwcia moze mnie tak dlugo trzymac?dobrze ponad miesiac?przy czym ciagly stres bo mysle ze cos mi jest....mno i dokladam sobie nowe problemy jak dzis...eh... ps.na hipnoze bym nie poszla.....jakos mnie to stresuje.....

Udost臋pnij ten post

aapropo mam:)ja z moja nie mialam super kontaktu, dopoki nie zacze艂am sie tak ostro schizowac...jak wpadam w panike i becze to od razu do niej dzwonie, powyzywa mnie:)cos powie i jest lepiej...za to z siora nie mam w ogole kontaktu, jest z inne planety:) dzis zgodnie z moja euforia z rana zaczelam \"rozdrapywac stare rany\" i napisalam maila nie tam gdzie terzeba, krotka wymiana, mega stres, zlosc i co- nagle czuje goraczke bol w brzuchu. wykapalam sie polozylam, zapomnialam na chwile i jest bol przeszedl, goraczka spadla...ale nadal w to nie wierze ze nic mi nie jest:):)myslicie ze ta nerwcia moze mnie tak dlugo trzymac?dobrze ponad miesiac?przy czym ciagly stres bo mysle ze cos mi jest....mno i dokladam sobie nowe problemy jak dzis...eh... ps.na hipnoze bym nie poszla.....jakos mnie to stresuje.....

Udost臋pnij ten post

Spos贸b na krytyk臋 i krytyka Jak zatem radzi膰 sobie w sytuacji gdy kto艣 nas skrytykuje? Kluczem do osi膮gni臋cia sukcesu jest asertywno艣膰, na kt贸r膮 sk艂adaj膮 si臋 nast臋puj膮ce czynniki: - Po pierwsze - nie usprawiedliwiaj si臋, nie reaguj agresj膮 i nie chowaj g艂owy w piasek. To, co us艂ysza艂e艣 nie jest jedyn膮, niepodwa偶aln膮 prawd膮, a jedynie subiektywn膮 opini膮, jedn膮 z wielu. To, jak si臋 czujesz i w jaki spos贸b o sobie my艣lisz, zale偶y tylko od Ciebie. - Po drugie - u艣wiadom sobie, 偶e masz prawo do pope艂niania b艂臋d贸w, i 偶e nie musisz by膰 doskona艂y. Masz prawo do w艂asnych decyzji i wybor贸w, do godno艣ci osobistej, obrony w艂asnej osoby i domagania si臋 szacunku ze strony innych. - Po trzecie - wiedz, 偶e inni ludzie tak偶e maj膮 prawo do w艂asnych pogl膮d贸w, przekona艅 i m贸wienia o tym, co uwa偶aj膮 za s艂uszne, nawet je艣li nie jest to zgodne z tym, co my s膮dzimy. - Po czwarte - odpowiedz sobie na pytanie, czy zgadzasz si臋 z wyra偶on膮 przez kogo艣 opini膮. Je偶eli tak, to powiedz : \"Zgadzam si臋 z Tob膮\", \"Te偶 tak to oceniam\". W ten spos贸b poka偶esz krytykantowi, 偶e oboje macie racj臋, a tym samym spowodujesz, 偶e zabierzesz mu z r臋ki dalsze argumenty i roz艂adujesz napi臋cie.

Udost臋pnij ten post

Mam takie uczucie, ze gdybym wszystko totalnie zmienila, siebie, swoje zycie to bym wyzdrowiala....ale wiem ze wtedy bym zaczela zalowac tego co zrobilam...sytuacja bez wyjscia

Udost臋pnij ten post

pewnie tak, ale znam siebie, zalowac bede na pewno, a moze nie, nie wiem....ciezko mi bo mnei zawsze wszyscy oceniaja dwa razy srodzej...bo mam ciezki i wstretny charakter, bo na zewnatrz jestem straszna twarda suka i za to powinnam cierpiec. to troche niesprawiedliwe ale tak jest. zly dzien....:/

Udost臋pnij ten post

Zdr贸wko jak u Ciebie??? Ju偶 po sesji??? Czyta艂am stare posty i widz臋 偶e szybko zacz臋艂a艣 egzaminy, ja mam pierwszy w pi膮tek. Co by du偶o nie m贸wi膰 jest bardzo dobrze z moimi nerwami, pije ta lecytynk臋 jak pami臋tam nawet 2 razy w ci膮gu dnia ( powinnam 3 ale c贸偶) poza tym m贸j kot czyni cuda!! Nie boj臋 si臋 ju偶 ciemno艣ci, nie boje si臋 偶e kto艣 chodzi po domu, 偶e mnie zabije, 偶e mnie okradnie, 偶e co艣 mnie zje ( wiem g艂upie ale mia艂am takie l臋ki) No po prostu nie wiem czy to jaka艣 mi艂o艣c do tego ma艂ego zwierzaka czy jego obecno艣膰 sprawia 偶e to ust膮pi艂o, co prawda czasem mam obawy gdy gasz臋 艣wiat艂o, ale gdy schowam si臋 szybko po tym pod ko艂dr臋 to nie dlatego 偶e si臋 boj臋 偶e ktos mi co艣 zrobi a dlatego 偶eby kot na moja stop臋 nie zapolowa艂 :) Nigdy nie traktowa艂am moich l臋k贸w i obaw jako stan贸w l臋kowych po prostu s膮... i tyle. Gdy czytam to forum wiem 偶e to s膮 stany lekowe...niestety. My艣la艂am 偶e to taki m贸j urok- boisz si臋 no trudno... Troch臋 mam duszno艣ci ale nie chc臋 bra膰 lek贸w, wyjd臋 na spacer, po kser贸wki, zakupy. Poza tym jakie艣 napady nerw贸w, bez powodu krzycz臋 i wrrr...szkoda 偶e m贸j ch艂opak jest pod r臋k膮 bo jemu si臋 dostaje... Czy wy przepraszacie po ataku nerw贸w?? czy traktujecie to jako co艣 \" co musia艂o si臋 stac wi臋c si臋 sta艂o\"???

Udost臋pnij ten post

zdrowko wlasnie najwazniejsze to sie czyms zajac i byc w dobrym towarzystwie:) Ja dzis bylam po egz na zakupach zeby kupic sukienke na slub( bede swiadkowa:) )skromny slub wiec kupilam skromniutka sukienke:) Pojechalam sama i nagle jak przymierzalam w sklepie te sukienki to poczulam taka kluche w gardle i marzylam juz zeby kupic i wyjsc,ale mysle ze dokonalam dobrego szybkiego wyboru:) teraz jestem w domku, zjadlam obiadzik i o dziwo czuje sie ok tzn \"gula\" zniknela:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koty za p艂oty
Ja zawsze przepraszam

Udost臋pnij ten post

studentkaIIIroku, a te napady nerwow tzn tego ze krzyczysz i jestes zla to masz moze teraz? czy przez caly czas? bo ja mam tak od zeszlego poniedzialku!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koty za p艂oty
Ale by艂a fajna pogadanka ale beze mnie bo net mi siad艂 i dlatego tej ksi膮偶ki jeszcze nie kupi艂am. Ja nie mam z mam膮 takiego kontaktu jak zdrowko, zawsze mnie krytykuje i nic jej nie pasuje, mam wra偶enie,偶e jest zazdrosna o to,偶e co艣 kupi艂am, m贸wi nie ciesz si臋 tak bo s膮siedzi maja lepsze, chce wzbudzi膰 we mnie zazdro艣膰, poni偶y膰, zdo艂owa膰, a ja nigdy nie by艂am o nic zazdrosna, nie potrafi臋. A wy te偶 macie taki problem?

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰