Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Bylam dzisiaj na duzych zakupach. Ogolnie nie lubie robic zakupow, ale czasami mnie najdzie i to nieplanowane. Tak jak dzisiaj. Jestem zadowolona z moich wyborow. Potem pokaze sie mezowi. Kupilam jedna taka rzecz co nosi moj maz, tylko damski odpowiednik. Bedzie smiesznie jak razem sobie to zalozymy. A wy co dzisiaj robiliscie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
To bardzo dobrze Emmo ze bylas na zakupach, ja wczoraj siedzialam caly dzien w domu, jedynie na wieczor sobie wyszlam, bo musze uczyc sie do egzaminow. Jesli chodzi o pogode[to tlumaczac to co napisala zdrowko to zapewne miala na mysli to ze jak mocno pada to nikt nie lubi miec przemoczonych butow, mokrych nogawek albo trzymac parasol(co nie zawsze sie da bo sa takie wichury)i trzyma膰 torby z zakupami] :) umnie wlasnie tak jest od kilku dni wichury i deszcze:/ wiec fakt tych rzeczy jesli wyjde na dwor (napisanych powyzej) mnie bardzo wkurza:) a z tym wiekiem to ktos sie pomyli艂:)

Udost臋pnij ten post

Hej;) u mnie leje bardzo dzisiaj;) widz臋 偶e swoj膮 wypowiedzi膮 wywo艂a艂am nieporozumienie;) chodzi艂o mi o to 偶e by艂o bardzo wczesnie rano i gdyby nie to 偶e musia艂am pojecha膰 do szko艂y to nic by mnie na tak膮 pogod臋 nie wyp臋dzi艂o na dw贸r. Wola艂abym sobie zrobi膰 kawk臋 i ewentualnie tak膮 ulew臋 ogl膮da膰 z okna;) nie chodzi艂o mi o to 偶e jestem zdo艂owana i wyj艣cie z domu graniczy z rozpacz膮;) mia艂am dzisiaj i艣膰 na imprez臋 i co/? Odwo艂a艂am/ jako艣 偶al mi nie jest;) kochani, powiedzcie czy na psychoterapii mo偶e by膰 tak, 偶e na przyk艂ad pacjent w pewnym momencie zaczyna p艂aka膰 ? bo wczoraj siedz膮c i m贸wi膮c psycholo偶ce o sobie nagle wyda艂o mi si臋 偶e g艂os si臋 艂amie ale opanowa艂am si臋;) my艣l臋, ze to ma ruszy膰 cz艂owieka;)

Udost臋pnij ten post

tak to calkiem normalne! mi tez sie chcialoo nieraz plakac, kumpela tez plaka艂a i nawet psycholog szybko dala jej chusteczke:)

Udost臋pnij ten post

Ja mia艂am dok艂adnie tak, 偶e 艂ama艂 mi si臋 g艂os, jakbym mia艂a p艂aka膰... I zupe艂nie nie wiem, czmeu :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oliwinka 99
hej!! Pami臋tacie mnie jeszcze? Kto艣 ukrad艂 mi nick dlatego wstawi艂am dwie dziewi膮tki!! Daawno mnie nie by艂o a wr贸ci艂am bo....nerwica wr贸ci艂a r贸wnie偶!!

Udost臋pnij ten post

hello! Oliwinka pewno 偶e pami臋tamy .witaj znowu:) co si臋 dzieje u Ciebie? ja s艂uchajcie zrezygnowa艂am wczoraj z impry, cho膰 p贸藕niej jako艣 偶a艂owa艂am. Ale u mnie to jest g艂upie i zamierzam o tym powiedzie膰 psycholo偶ce 偶e 偶ebym mia艂a pewno艣膰 偶e jestem mile widziana na jakiej艣 imprezie to najlepiej by by艂o jakby ludzie nalegali,prosili 偶ebym przysz艂a,a tak normalnie nie jest i u mnie i u ludzi. Nie idziesz to nie, widocznie masz powody. Wczoraj za to zgodzi艂am si臋 pojecha膰 na komuni臋 no i dzi艣 wsrta艂am i si臋 szykuj臋 chocia偶 za grosz mi si臋 nie chce. Ale jak pomy艣l臋 偶e na ca艂y dzie艅 mia艂abym zosta膰 sama to wol臋 jecha膰.wog贸le ju偶 ze 3 tygodnie nie mia艂am wy艂膮cze艅. Ale co jakie艣 dwa dni np. po nag艂ym przebudzeniu w n nocy nawiedza mnie to, po czym od razu zasypiam. Przenios艂am si臋 na tryb nocny chyba;) mi艂ego dnia, zmuszam sie na ten wyjazd ale chyba tak trzeba;)

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny prosze o rade moze kto艣 kto艣 b臋dzie m贸g艂 mi cos poradzic c贸rka od 3 nad ranem wymiotuje ma biegunke i temperature 38, 6 .....czym moge zaczamowac odruch wymiotny ??????????boje sie ze si臋 odwodni nawet p艂ynami kt贸re jaj podaje wymiotuje .......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koty za p艂oty
czesc, bianka zdaje mi sie 偶e c贸reczka ma grype 偶o艂adkow膮, wywo艂uj膮 j膮 rotawirusy, poniewa偶 mojego syna ta choroba bardzo wym臋czy,偶e zawraca mu si臋 w g艂owie to postanowi艂am znalec jaki艣 lek na to , ale opr贸cz szczepionki nic nie ma. znalaz艂am tylko homeopatyczne przeciwwymiotne ok 30zl, ale jeszcze nie zastosowa艂am ich nigdy i nie wiem czy pomagaj膮.

Udost臋pnij ten post

bianko niech ona duzopije zwyklej wody, tzreba podawac elektrolity zeby sie nie odwodnic: to sie nazywa: gastrolit albo cos podobnego Zdrowko ja w艂asnie nie lubie jak mnie ludzie namawiaaja, moze dlatego ze jestem jak kot lubie chodzic wlasnymi drogami i ze mnie uparciuch:) Ja wczoraj za to wypilam trzy drinki bo akurat by艂a urodzinowa okazja, no i dzis tak sobie sie chyba przez to czuje, ale mysle ze bardziej to przez nerwy, caly czas mam wrazenie ze kreci mi sie w glowie i mi jakos duszno, a pogoda dzis taka sliczna ze nawet troche rano sie opalalam na balkonie:)

Udost臋pnij ten post

dziekuje .......mia艂am walke ca艂y dzie艅 i nie wiem jak b臋dzie w nocy przez dzie艅 temperatura wzros艂a do 39,5 i tak sie trzyma艂a nie mog艂am niczym zbic poda艂am czopek Pyralgine i nic nie spad艂o p贸zniej Ibuprofen 15 ml i ok艂ady na czo艂o i uda troch臋 spad艂o do 38 przeciwwymiotnie poda艂am Metoklopramidum i czekam co dalej lezy jak placek nie ma si艂y podnie艣c reki pije ale i si臋 poci a jak za duzo wypije to od razu odruch wymiotny Boze zeby tylko nie sko艅czy艂o si臋 szpitalem , synek najm艂odszy angina ropna antybiotyk a z c贸rka nie wiem co bedzie ...............mia艂am dzisiaj totalnego do艂a bo te choroby to naprawd臋 jedyna rzecz kt贸ra wiernie nam towarzyszy ...

Udost臋pnij ten post

stres-stop u mnie ca艂y dzie艅 leje i ciemno az si臋 chce spa膰 .......teraz pod wiecz贸r troche wyjza艂o s艂oneczko ...

Udost臋pnij ten post

Witajcie u mnie od wczoraj straszne burze i ulewne deszcze , teraz swieci s艂onko ale jutro ma byc to samo ... samopoczucie jest okey :) z czego jestem ogromnie szczesliwa :D zobaczymy jutro jak bedzie ....

Udost臋pnij ten post

Bianko kochana grypa 偶o艂膮dkowa to dolegliwo艣膰 kt贸rej sobie 偶ycz臋 najmniej ze wszystkich. Ale o maluszk贸w si臋 nie martw. Szpital na pewno im nie grozi. Mam臋 maj膮 super wiec minie ;) ja s艂uchajcie z 1,5 godziny temu wr贸ci艂am z komunii. Ciesz臋 si臋 偶e pojecha艂am bo by艂o bardzo mi艂o. Pomog艂am du偶o i te偶 ubawi艂am si臋. By艂 tam krewny mojego wujostwa , rozwodnik strasznie bogaty, pono膰 zawiesza艂 na mnie oko hehehe;) o nerwicy my艣la艂am kilka razy ale to tak przelotnie jednak musimy si臋 zmusza膰 do pewnych wyj艣膰;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiesz co zdr贸wko
bpgactwo to nie wszystko .A tak o fajnie 偶e wreszcie gdzies poszla , a nie gnila tylko w domu .Dziewczyno do ludzi , do ludzi , a o nerwicy zapomnisz

Udost臋pnij ten post

a gdzie tam po rodzinie zawieszac oko..... dobrze ,ze tylko oko :D:D

Udost臋pnij ten post

to dobrze zdrowko zrobilas:) Bianko naczytalam sie o grypie zol膮dkowej od ciebie i przed chwila mialam akcje, ale doszlam do tego ze to przez nerwy i wszystko ok:) 偶ycze duzo si艂 馃尲

Udost臋pnij ten post

Witajcie Ja wlasnie wrocilam od lekarza , ale tylko sie do niego zarejestrowalam na 17, niech to szlak trafi :( my艣la艂am,ze na 12 bosh poczekalabym....ledwo tam dotar艂am znerwicowana , m臋czylam sie strasznie :( co za dzien badziewny , w glowie sie kot艂owalo od n臋dznych my艣li !!!!! no mam takie dni i rady na nich nie ma , cho膰 jest lepiej ale wcia偶 padziewnie !!!! i kolejna porcja nerwa do 17 boshe,tylko po recepte ale jednak syndrom bialego fartucha mam ,偶e hejjjj !!!!! dodatkowo pms ,, ci臋偶ko mi bylo na ,maxa caly czas sie dusilam , kaszel na tle nerwowym!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nerwuski mamy urodzinki
200 stronka .No to na zdrowko oby nerwica odp艂zne艂a od nas na zawsze .Podpisujemy sie . Ewa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nerwuski mamy urodzinki
200 strona .no to wypijmy, na zdr贸wko ,oby ta nerwica na zawsze od nas sie wynios艂a.Prosze o podpis Ewa

Udost臋pnij ten post

Agni to az tak cie wzielo tylko z powodu tego ze idzesz po recepte?:( na pewno bedzie ok, nic Ci sie nie stanie 鉂わ笍 ja caly czas od rana mecze sie nad pisaniem pracy, ale jak za to czas szybko zlecial!

Udost臋pnij ten post

Hej te偶 Stres stop mam wra偶enie ze dobrze zrobi艂am;) pami臋tacie jak wspomina艂am niespe艂na dwa dni temu 偶e wy艂膮czenia 艣wiadomo艣ci nie mia艂am jakies 2,5 tygodnia. Najwy偶ej tak jakby w nocy. No i pocichutku mia艂am nadziej臋 偶e opuszcza mnie to. A偶 do dzisiaj kiedy przy zamiataniu to si臋 sta艂o. Dodatkowo przy ockni臋ciu ju偶 zupe艂nym obaczy艂am 偶e siedz臋 przy komputerze w艂膮czonym co przed atakiem moim wcale robi膰 nie zamierza艂am. 艢mieszne takie. Ca艂y czas boj臋 si臋 偶e jednak za tym stoj膮 choroby fizyczne. Ale sama psychiatra powiedzia艂a 偶e chocia偶 nie spotka艂a si臋 z takim czym艣 jak u mnie to spotyka艂a r贸偶ne dziwno艣ci w nerwicy i dla niej to ma pod艂oze psychogenne. Zreszt膮 powiedzia艂a ze neurolog u kt贸rej by艂am to taka z wy偶szej p贸lki wi臋c jakbym faktycznie by艂a chora to ona by to zdiagnozowa艂a. Ale to jest denerwuj膮ce, przeszkadza. Nie znosz臋 tego.. mam zamiar od tego zacz膮膰 moj膮 kolejn膮 sesj臋 psychoterapeutyczn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jelidek
Zdr贸wko nerwica ,TO JEST NERWICA! w膮tpliwo艣ci nie ma!

Udost臋pnij ten post

Witajcie. Pogoda dzis przepiekna. I ja czuje sie wspaniale, oprocz bolu gard艂a !pozdrawiam 馃尲

Udost臋pnij ten post

Jelidku no w艂a艣nie, nerwica.. jako艣 tu smutno strasznie. ma艂o aktywno艣ci:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiecie cooo zamiast si臋
rozerwac , uczci膰 t膮 nasz膮 stronke to wy znowu smutasicie si臋!!!!!!!!!!!Te偶 mam nerwice , ale biore to wszystko na luzie i te偶 chce 偶ebyscie te偶 tak t膮 chorobe odbieraly , ale do was luzik nie dociera , no trudno , ka偶dy jest kowalem samego siebie .PA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Masz racje stres-stop
to co piszesz """" ja tez czuje sie ok, moze dlatego ze mam duzo na glowie i nie mam czasu na nerwice """ luzik i do przodu !!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰