Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 remina
bianka czy ty nie umiesz rzeczowo odpowiedziec na pytanie? pytalismy czy mialas stwierdzona kiedys niedoczynnosc czy bierzesz na to leki czy nie..jak dlugo je bralas...bo wychodzi na to ze ich nie bierzesz ,czyli partacz lekarz ci kazal je kiedys odstawic? ale po co ja sie pytam,chyba ciezko ci sie mysli zeby rzeczowo odpisac,tylko stekac potrafisz ,ze ci serce wali to juz wiemy,jak nam wszystkim nerwuskom......pozdro

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
remina .....przeciez ci napisa艂am 偶e bra艂am EUTHYROX .............ale lekarz kaza艂 odstawic bo bra艂am OPACORDEN na serce i to on rozregulowa艂 mi tarczyce tak stwierdzi艂 lekarz i leki sa niepotrzebne wi臋c zaufa艂am lekarzowi w ko艅cu wkurzy艂am sie i naprawde zarz膮da艂am skierowania na badania terczycy wiec dosta艂am tylko na TSH i straszne by艂o sdziwienie ze wyszed艂 taki wynik ........ale teraz juz nie ide di niego tylko do ENDOKRYNOLOGA w poniedzia艂ak ..................czy teraz wysterczaj膮co wyra偶nie wyt艂umaczy艂am ???????????????????? A stekac nie mam zamiaru juz dawno zauwazy艂am 偶e ja nie moge nic napisac co mi dolega bo od razu kto艣 mnie zdo艂uje i wydaja mi sie 偶e to ciagle jadna i ta sama osoba nie wiem cio komu zawini艂am ale lepiej jak sie nie odzywam .......tak tez jest od dawna ludzie kt贸rzy tu pisali przestali pisac z powodu takich w艂asnie uwag , kiedys moizna tu by艂o znale偶c s艂owa wsparcia , pocieszenia a teraz to jeden drugiemu szpile wbija .......

Udost臋pnij ten post

remina .....przeciez ci napisa艂am 偶e bra艂am EUTHYROX .............ale lekarz kaza艂 odstawic bo bra艂am OPACORDEN na serce i to on rozregulowa艂 mi tarczyce tak stwierdzi艂 lekarz i leki sa niepotrzebne wi臋c zaufa艂am lekarzowi w ko艅cu wkurzy艂am sie i naprawde zarz膮da艂am skierowania na badania terczycy wiec dosta艂am tylko na TSH i straszne by艂o sdziwienie ze wyszed艂 taki wynik ........ale teraz juz nie ide di niego tylko do ENDOKRYNOLOGA w poniedzia艂ak ..................czy teraz wysterczaj膮co wyra偶nie wyt艂umaczy艂am ???????????????????? A stekac nie mam zamiaru juz dawno zauwazy艂am 偶e ja nie moge nic napisac co mi dolega bo od razu kto艣 mnie zdo艂uje i wydaja mi sie 偶e to ciagle jadna i ta sama osoba nie wiem cio komu zawini艂am ale lepiej jak sie nie odzywam .......tak tez jest od dawna ludzie kt贸rzy tu pisali przestali pisac z powodu takich w艂asnie uwag , kiedys moizna tu by艂o znale偶c s艂owa wsparcia , pocieszenia a teraz to jeden drugiemu szpile wbija .......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fijoo
Bianko, zawsze jeste艣 mile widziana!!!1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 remina
cytuje:" ..przeciez ci napisa艂am 偶e bra艂am EUTHYROX .............ale lekarz kaza艂 odstawic bo bra艂am OPACORDEN na serce i to on rozregulowa艂 mi tarczyce tak stwierdzi艂 lekarz i leki sa niepotrzebne wi臋c zaufa艂am lekarzowi w ko艅cu wkurzy艂am sie i naprawde zarz膮da艂am skierowania na badania terczycy wiec dosta艂am tylko na TSH i straszne by艂o sdziwienie ze wyszed艂 taki wynik ........ale teraz juz nie ide di niego tylko do ENDOKRYNOLOGA w poniedzia艂ak ..................czy teraz wysterczaj膮co wyra偶nie wyt艂umaczy艂am ????????????????????" no teraz napisalas z sensem o co chodzi bo niby skad mam sie domyslac ze jakis tam lek od serca ci rozxregulowal tarczyce-niby skad to mam wiedziec????? trzeba pisac wyraznie zeby ktos udzielil ci dobrej rady bo z polslowek wychodza nieporozumienia...i jak widac jakis konowal ci namacil ,dobrze ze zrobilas badania i idziesz do endokrynologa bo tamten lekarz to szkoda gadac,,,,nigdy nie slyszalam zeby lek na serce rozregulowal tarczyce raczej odwrotnie moze sie zdarzyc ze serce zle pracuje od hormonow tarczycy jak sa zle dobrane...zycze powodzenia u lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 remina
wiesz poczytalam ulotke OPACORDEN i to jakis koszmarny syf ktory rzeczywscie moze roztroic prace tarczycy,jeny co to zA lekarz przepisuje takie cos ,przeciez jest wiele lagodniejszych lekow na arytmie i inne zaburzenia sercowe,jak najdalej od takiego lekarza,powinien przynajmniej przed podaniem tego leku dac ci najpierw na badanie tarczycy(zreszta tak w ulotce pisza),gdyby byla zdrowa to nic by sie z tarczyca nie dzialo a ze mogals juz miec chora to tak zle zareagowala..ja bym jeszcze raz sparwdzila wynik TSH zeby byc pewna(laboratorium moze sie pomylic -mi tak kiedys sie zdarzylo-wyszlo ze mam spora nadczynnosc a lekarka edokrynolog mnie obadala i nijak jej to nie pasowalo do mnie mimo ze serce mi szybko bilo,powtorzylam badania i wyszly ok to byla pomylka,za 2 miesiace znow mi kazala powtorzyc i znoiw byly ok ) ,zreszta lekarze endokrynolodzy zwykle przed leczeniem daja na dodatkowe badania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dokki
co z wami forumowiczki? mam pytanie je艣li ktokolwiek tu zaglada. Czy to 偶e cz臋sto robi mi si臋 s艂abo mo偶e by膰 oznak膮 nerwicy? bo zrobi艂am badania krwi i wysz艂y dobrze. A og贸lnie jestem dosy膰 l臋kliwa i uciekam w objawy..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niewidzialna12345
dokki a robilas badanie serca ?? mierzysz cisnienie ?? bo to ,ze robi ci sie slabo wcale nie musi byc oznaka nerwicy ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oliwinka83*83
no nie musi byc to oznaka nerwicy, ale mo偶e tez byc, dlatego lepiej badania wykona膰

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny mam do sprzedania ksia偶ki o l臋kach :) "5 PROSTYCH SPOSOB脫W RADZENIA SOBIE Z L臉KIEM"-Borwin Bandelow "L臉K I DEPRESJA JAK RADZI膯 SOBIE Z L臉KIEM I DEPRESJ膭"-SHIRLEY TRICKETT "My艣l inaczej - zmie艅 swoje 偶ycie"-Brian Tracy Jakby艣cie by艂y zainteresowane to dajcie znac na meila.

Udost臋pnij ten post

Witajcie, chyba trafi艂am pod w艂asciwy adres...tak mi si臋 zdaje, ale mo偶e nie?? napiszcie co艣 wi臋cej...

Udost臋pnij ten post

OOO Agni a fajne s膮 te ksi膮zki? Ja teraz czytam Pot臋g臋 ludzkiego ducha Josepha Murphiego zawsze po pare stron do snu:) Moje samopoczucie od kilku dni bylo niezbyt dobre bo chyba mialam ma艂e zatrucie, niby szybko przesz艂o, ale taki l臋k we mnie siedzi jeszcze przed zjedzeniem wszytskiego np tego niezdrowego jedzonka:)

Udost臋pnij ten post

hej dziewczyny! u mnie r贸偶nie bywa, przewa偶nie dobrze. 艣ciskam i zajrz臋 na d艂u偶ej jak troch臋 spraw ogarn臋.

Udost臋pnij ten post

Ja zaczynam terapie , dzis mialam pierwsze spotkanie i p艂acz :( 3lata bedzie to trwa艂o :(

Udost臋pnij ten post

ojej Agni czyli 3 lata trwa ta terapia? a rozklei艂as sie pewnie ze wspomnie艅? czy by艂 jakis inny powod?

Udost臋pnij ten post

3 lata moje leczenie :( zeby wyjsc na prost膮 ! Dzis juz lepiej sie czuje :) my艣le ze dam rade , nie poddaje sie ! W czoraj mialam kiepski dzien pod wzgledem psychicznym.

Udost臋pnij ten post

No na pewno dasz rade:)! Ja tez czasem miewam w艂asnie takie dolujace dni ze bym tylko plaka艂a, ale to pewnie wina hormonow, aury pogodowej,no i ludzi nas otaczaj膮cych

Udost臋pnij ten post

Mam do obecnych tu pytanie ...... Co mo偶e byc przyczyn膮 b贸l贸w krzy偶a czyli dolnej cz臋艣ci kregos艂upa , b贸l promieniuje do dolnej cz臋艣ci brzucha i do prawego biodra .........czy to moze byc zwiazane z sprawami kobiecymi ????????? po wizycie u endokrynologa .......co sie okaza艂o tabletki kt贸re bra艂am OPACORDEN 600 krotnie podwy偶szaja poziom jodu w organizmie i to one rozregulowa艂y mi tarczyc臋 , zrobi艂 mi usg i okaza艂o sie 偶e tarczyca jest twarda jak kamie艅 ale guzk贸w zadnych w niej nie ma ...... Dosta艂am lek ale najpierw mam zrobic jeszcze raz badania TSH oraz t3 i T4 i zale偶nie od wynik贸w dobierze mi dawk臋 leku . Teraz nie moge zrobic badan bo mam miesiaczke ale po zaraz ide na badania ............ Pozdrawiam wszystkich ........ buziaczki Bianka .

Udost臋pnij ten post

Mam do obecnych tu pytanie ...... Co mo偶e byc przyczyn膮 b贸l贸w krzy偶a czyli dolnej cz臋艣ci kregos艂upa , b贸l promieniuje do dolnej cz臋艣ci brzucha i do prawego biodra .........czy to moze byc zwiazane z sprawami kobiecymi ????????? po wizycie u endokrynologa .......co sie okaza艂o tabletki kt贸re bra艂am OPACORDEN 600 krotnie podwy偶szaja poziom jodu w organizmie i to one rozregulowa艂y mi tarczyc臋 , zrobi艂 mi usg i okaza艂o sie 偶e tarczyca jest twarda jak kamie艅 ale guzk贸w zadnych w niej nie ma ...... Dosta艂am lek ale najpierw mam zrobic jeszcze raz badania TSH oraz t3 i T4 i zale偶nie od wynik贸w dobierze mi dawk臋 leku . Teraz nie moge zrobic badan bo mam miesiaczke ale po zaraz ide na badania ............ Pozdrawiam wszystkich ........ buziaczki Bianka .

Udost臋pnij ten post

bianko nie wiem czy pamietasz ale kiedys 2 razy mialam zapalenia jajnika, wlasnie 2 lata temu za pierwszym razem mialam podobne objawy: bol plecow, podbrzusza, kolka ale tak nisko, mdlosci itp ale tez pozniej jak juz sie wyleczylam to znow mialam wrazenie tych objawow, jednakze wyszlo ze jestem zdrowa ze to nerwy daj膮 w ten sposob zna膰 i wtedy wlasnie pani doktor mi uswiadomila ze bol plec贸w to tez objaw nerwicy, wiec bianko pewnie u ciebie tez to wszytsko ze stresu wlaz艂o w plecki i brzuszek 馃尲 Mnie dzis boli w jednym miejscu w plecach, ale to wszystko od z艂ego siedzenia w pracy i tak prawie codziennie mam:/

Udost臋pnij ten post

Mo偶e masz racj臋 , nie wiem ale juz tu kiedys pis艂am 偶e mia艂am kiedys wynik z cytologi 4 i wtedy mysla艂am ze zwariuje robi艂am kolejno cytologie u 3 l,ekarzy iu zdnego nie powt贸rzy艂 sie ten wynik a na onkologi w Gliwicach wyszlo 1 ale znalaz艂am teraz kiedys wynik z usg i tam jest napisane liczne torbiele na szyjce macicy lekarze to ogladali i nikt nic na to nie powiedzia艂 a mnie to ci膮gle chodzi teraz po g艂owie do tego mam ty艂ozgiecie macicy i r贸zne mysli kr膮偶a mi po g艂owie ...............a jakl tam ten lekarz mia艂 racje z ta 4 ??????????????a jesli zrobi艂 sie tam rak ????????? ale 3 miesi膮ce temu wynik z cytologi 1 ....................nie mam 偶adnych plamie艅 , up艂aw贸w nic z tych rzeczy ..............ale ci膮gle czuje ten b贸l w krzy偶u i taki dyskomfort w podbrzuszu ..................... Strasznie ma艂o os贸b juz tu pisze , ale mo偶e jeszcze kt贸s wie cos na ten temat .........

Udost臋pnij ten post

Mam dzi艣 5 okien do umycia , upraie firanek i og贸lne porzadki .......mo偶e to mnie troch臋 rozrusza ............stres - stop pozdrowionka .......dzieki 偶e sie odezwa艂a艣 ............

Udost臋pnij ten post

i bianko jak tam da艂as rade umyc te okna?:) Mysl臋, 偶e nie powinnas sie martwi膰 t膮 cytologi膮 co wtedy wysz艂a gr4, na pewno to by艂 bl膮d, ale juz dla swietego spokoju mozesz odwiedzic ginekologa by cie zbada艂, ja bym tak pewnie zrobi艂a:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oliwinka83*83
Bianko a nospe sprobuj brac chociaz przez ten czas ona jest dobra na wszystko, poszukaj gdzies w miare najtansz膮 bo nieraz mozna po 7 z艂 dosta膰, chyba ze na recepte forte to wtedy podwojna dawka a za 5 z艂!:)

Udost臋pnij ten post

stres-stop , oliwienka dzieki za odzew ...........mi艂o jak mog臋 z kims pogadac i poradzic sie w moich problemach bo jak wiecie na rodzine nie moge liczy膰 ....... Umy艂am 4 okna , wypra艂am dywan , wyczysci艂am meble , wypra艂am firanki , przebra艂am i wypra艂am posciel z 5 艂贸zek , ugotowa艂am objad , by艂am na zakupach i jeszcze nie jestem gotowa ......w niedziele mamy impreze i go艣ci 10 os贸b plus moja rodzinka czyli 16 os贸b od piatku biore sie do pieczenia .............. Jestem juz dzis s艂aba ale jak sie po艂o偶e to zn贸w ws艂uchuje sie w sw贸j organizm .........wniosek .praca ....praca .....praca .......bu偶ka dla wszystkich .....

Udost臋pnij ten post

Bianko to bardzo duzo zrobi艂as:) Ja dzis mam taki mul膮cy dzie艅, jaka艣 taka do niczego jestem, jutro po pracy w艂asnie z ludzmi z pracy idziemy gdzies na piwko wiec pewnie caly dzie艅 bede miala zajety i mam nadzieje ze szybko zleci a zdrowko ty jeszcze chodzisz w piatki na te terapie?

Udost臋pnij ten post

Czy u was tez dzis taka duchota ???????????? O matko jak wstretnie sie dzi艣 czuje ........ Ale jakos musze dotrwa膰 do wieczora .......g艂owa jak by nie moja , nic nie pi艂am a czuje sie jakbym p贸艂 litra mia艂a w g艂owie , jak pijana ....

Udost臋pnij ten post

Witajcie u mnie tez gor膮co dzis ale nie jest duszno :) a i tak obudzilam sie z jakims b贸lem w klatce piersiowej. Og贸lnie od tygodnia 藕le sie czuje , mam kaszel :/ ale idzie ku lepszemu ... w ko艅cu wakacje :)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰