Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

mnie a偶 mdli:( ale wczoraj wieczorem burza byla u mnie troche popada艂o ochlodzilo si臋, a dzis 29 stopni, ale odczuc ze chlodniej bo wczoraj bylo 33. Tak偶e ciezko wytrzymac:/ ale pozostaje nam tylko czeka膰 na te chlodniejsze dni

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
hej dziewczyny.. u mnie te偶 upa艂 straszny.. tak jak Ty Bianko nie mog臋 normalnie spa膰. Tzn. spa膰 jak spa膰 ale zasypia膰;/ Poza tym jest mi smutno i ci臋偶ko jak cholera.. M贸j dobry kolega 5 dni temu si臋 utopi艂.. Tworzyli艣my paczk臋 w kilka os贸b. spotykali艣my si臋 regularnie.. Nawet si臋 w nim podkochiwa艂am.. Pojechali na kilka dni nad wod臋. Namawia艂a mnie kole偶anka 偶ebym z nimi jecha艂a. mia艂am inne plany. a potem dosz艂a do nas ta wiadomo艣膰. On tak zwykle ma艂o si臋 odzywa艂, by艂 taki skromny i troch臋 nie艣mia艂y co u niego lubi艂am.. M贸wi臋 wam dziewczyny "Spieszmy si臋 kocha膰 ludzi..." prawda jak cholera..

Udost臋pnij ten post

To bardzo przykra wiadomos膰 zdr贸wko :( wsp贸lczuje Ci , wiem jak ci臋偶ko przezywa sie strate bliskiej osoby :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oliwinka83*83
czy od tych upa艂ow mozna dostac biegunki???? nic takiego nie zjadlam zeby ja miec:( mam juz dosc tych gor膮cych dni:(

Udost臋pnij ten post

mozna dostac biegunki i zawrot贸w g艂owy :/ ja tez mam dosc a dzis duszno ze mnie klatka piersiowa boli od oddychania :(

Udost臋pnij ten post

Zdr贸wko w艂asnie zycie jest takie kruche:( ktos jest a za chwile moze go nie byc:( u mnie ca艂a noc by艂a burza i pada艂o,rano dopad艂y mnie przygnebiaj膮ce mysli ze tylko plakalam. Jesli chodzi o biegunke to tez mialam taka lekk膮, nie wiem od czego...mam tez m.in tego dosyc!:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fikulina 332
Mam do was pytanie kt贸re moze wyda wam si臋 g艂upie. Ale ludzie kt贸rzy zechc膮 odpowiedz膮 na nie. Gdyby艣cie mieli wybra膰 pomi臋dzy dziewczyn膮 bardzo 艂adn膮 ale z ma艂ym biustem a brzydk膮 lub nieciekawej urody ale z biustem du偶ym to z kt贸r膮 by艣cie woleli by膰?

Udost臋pnij ten post

T膮 , kt贸ra ma dobry charakter jest m膮dra , wyrozumia艂a ............itd. Jest takie stare powiedzenie ;;z 艂adnej miski sie nie najesz ''

Udost臋pnij ten post

T膮 , kt贸ra ma dobry charakter jest m膮dra , wyrozumia艂a ............itd. Jest takie stare powiedzenie ;;z 艂adnej miski sie nie najesz ''

Udost臋pnij ten post

bianko jak sie czujesz? Wiesz ostatnio siotra mi mowi艂a ze jej kolezanka ma problemy z tarczyca i raz wychodzi jej nadczynnosc a raz niedoczynnosc, wiec raz bierze leki na to za chwile na odwrot, wiec pewnie takich przypadk贸w jest jednak troche, co prawda dziwne to bo nie wiadomo jak leczy膰:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dogobli
oczywiscie 偶e wariant pierwszy. po co mi maszkara z duzymi cyyckami. na bu藕k臋 patrzy si臋 przede wszystkim.

Udost臋pnij ten post

witam wszystkich ......stres-stop c贸z ci mam napisac jest jak jest raz lepiej raz gorzej zazywam codziennie rano tabletke EUTHYROXU za 2 miesiace mam zrobic badania zobaczymy ........sa dni ze czuje sie swietnie ale sa i takie 偶e fatalnie .....dziekuje za troske i pami臋c ........pozdrawiam serdecznie ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hilomA
cze艣膰. co u was forumowiczki? jak wakacje? spokojnie?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mizzvityg
jestemy na wakacjach i cieszymy sie p贸ki lato trwa i 艂adujemy akumulatory :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do bianki
Wyr贸wnanie hormon贸w potrwa troch臋 zwlaszcza, ze zwleka艂a艣 z leczeniem a co do badan to pami臋taj, 偶e robi si臋 je na czczo i bez tabletki!!! Euthyrox bierzemy dopiero po pobraniu krwi!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do bianki

Udost臋pnij ten post

Dziekuj臋 .....jestem ciekawa jakie b臋da nastepne wyniki ale jeszcze mam czas dopiero biore leki miesi膮c i tydzie艅 .....pozdrawiam wszyskich .....

Udost臋pnij ten post

bianko jak sie okaza艂a moja kolezanka tez mia艂a tak jak ty najpierw mia艂a niedoczynnosc, a potem nadczynnosc, potem znowu niedoczynosc wysz艂a i tak niestety tez bra艂a leki na jedno potem na drugie:( ale pamietaj ze mnostwo ludzi ma problemy z tarczyc膮, nie jestes sama 馃尲

Udost臋pnij ten post

Ale jakos pusto sie zrobi艂o:( Ja dzis by艂am u fryzjerka na farbowaniu i podcieciu wlos贸w, jednak bianko, znow wyl膮dowa艂am z czarnymi wlosami:) Samopoczucie mam takie zmienne, czwartek- piatek by艂am ciagle czyms zdenerwowana niespokojna, a tak ogolnie to od ponad tygodnia serce mi wali jak oszala艂e, chcia艂abym sie jakos tak wyciszyc... M臋cze sie tez z zapaleniem spojowek, na okuliste na nfz trzeba czekac wiecznosc:/ wiec jedynie wpsomagam sie kropelkami od internisty:/

Udost臋pnij ten post

Stres-stop ja bym sobie tez chetnie zrobi艂a w艂osy na czarny kolor ale nie moge farbowa膰 chemicznymi farbami bo mi od razu strasznie w艂osy wypadaja ,wi臋c od 2 lat farbuje wy艂acznie henn膮 a ona szybko sie zmywa poniewaz ona nie wnika do wn臋trza w艂osa tylko pokrywa w艂os po g贸rze ........Nastepna sprwa to ja tez mam problem z oczami od kilku dni mam zapalenie spoj贸wek ale to jest chyba co艣 w powietrzu bo wielu ludzi sie skarzy na oczy ......ja tylko przemywam rumiankiem i sola fizjologiczn膮 ..... A o sercu to juz brakuje mi s艂贸w 偶eby opisa膰 to co mi sie z nim dzieje , dzis juz mia艂am taki moment 偶e mysla艂am ze to juz zawa艂 , nawet zegna艂am si臋 juz z m臋偶em w razie 艣mierci ... ta tarczyca to mi tez chyba wariuje bo nastroje r贸zne ...... Pozdrawaim wszystkich u mnie zimno , wieczory naprawd臋 ch艂odne .......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nerwuski na wakacjach
i dlatego pustawo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bianko_120 a moze .....
na twoje serduszko codziennie polykala bys--- neo mag forte , jedna tabletka codziennie , mnie to pomaga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osoba powy偶ej ma racj臋
:) Przy chorej tarczycy ko艂atanie jest b.cz臋ste plus niedob贸r magnezu, wi臋c suplementacja wskazana! :) A badania robimy najwcze艣niej po 6 tygodniach na czczo. Wa偶ne, 偶eby mie膰 wsparcie nawet os贸b w sieci, wtedy l偶ej si臋 znosi z艂e samopoczucie :) Bianko, w jakim mie艣cie si臋 leczysz i u kogo?

Udost臋pnij ten post

Lecze si臋 w Strzelcach opolskich , ale niestety nie mam wsparcia i to jest najgorsze .......a magnez biore ca艂y czas ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osoba powy偶ej ma racj臋
Mam na my艣li wsparcie tu na forum :) Sprawdza艂a艣 na forum choroby tarczycy na gazeta.pl czy to polecany endo? Szkoda czasu na kiepskich...

Udost臋pnij ten post

bianko ja najgorzej z oczami mam wlasnie na wieczor, nie moge wytrzymac!! stosuje krople i oxycort i nic:( tabl na alergie tez nie pomaga:( wiec musze czekac na wizyte u okulisty a propo twojego serduszka to wiem, 偶e trudno uwierzy膰, 偶e to b艂臋dne ko艂o ale na pewno tak jest! 鉂わ笍 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 for bianka pozdrawiam
czuje w sobie dzia艂anie wszechobecnej mocy uzdrawiaj膮cej, prowadzi mnie ona ku wyzdrowieniu Czuj臋 sie oczyszczony ciele艣nie i duchowo i pokrzepiony bosk膮 si艂膮 zycia. Bianko pamietaj 偶e Bog nad nami czuwa! Zawsze nam pomoze!!!!!!!!!! :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Laura spod ba艂tyku
Cze艣膰 wszystkim. Mam zapytanie do was,obecnych. Wprawdzie objaw ten potwierdzi艂y mi ksi膮偶ki i lekarz ale chcia艂abym zasi臋gn膮膰 waszych prze偶y膰. Czy w nerwicach jest taki objaw 偶e wydaje wam si臋 偶e za moment zwariujecie? To takie kr贸tkie momenty ale g艂upie. 呕e si臋 nie wytrzyma i sfiksuje plus taki l臋k przed tym? Bo ja tak mam i to mnie wkurza strasznie. Opr贸cz tego i inne objawy ale ten jest b艂eee. Pozdrawiam i prosz臋 o odpowied藕. W og贸le to mog臋 si臋 przy艂膮czy膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak to typowy objaw
osoba naprawd臋 chora psychicznie nie zdaje sobie sprawy ze swojego stanu, czasem wr臋cz oskar偶a innych o zmow臋 przeciwko niej :(

Udost臋pnij ten post

Nie wiem jak mam zacz膮c , ciesz臋 si臋 偶e jeste艣cie 偶e mog臋 chociaz tu znale偶膰 dobre s艂owo i wsparcie ........ dzis mam fatalny dzie艅 moje zycie ca艂e sie sypie nawet trudno mi teraz pisac wczoraj czu艂am sie w miare dobrze by艂am na urodzinach z dziecmi u bratowej wr贸ci艂am o 22 .....po艂ozy艂am sie do 艂贸偶ka poczyta艂a jeszcze ks膮偶ke i dobrze spa艂am rano wsta艂am i siegaj膮c do szafki po garnek zakreci艂o mi sie w g艂owie tak 偶e straci艂am r贸wnowag臋 nogi mam jakby nie moje takie jakby pod pr膮dem i od rana kreci mi sie w g艂owie nie moge nic robic nawet trudno mi chodzi膰 .........niedawno pisa艂am 偶e robi艂am rezonans magnetyczny i w wyniku diagnoza do operacji ale lekarz stwierdzi艂 ze p贸ki da sie funkcjonowac to nie ruszac tego ......nie wiem co sie sta艂o bo nie boli mnie szyjny tylko piersiowy miedzy 艂opatkami straszny b贸l nie moge podciagn膮c 艂opatek do ty艂u bo bardzo boli .....ale to idzie jeszcze znie艣c najgorsze s膮 te zawroty ............jestem jak pijana ..... Prosz臋 was poradzcie mi cos bo ja juz zaczynam tracic nadzieje , czy te zawroty moga byc od nerw贸w mam teraz bardzo nerwowy okres przed przygotowaniami do slubu c贸rki wszystko na mojej g艂owie , malowa艂am pokoje dzrzwi itd , ale to by艂o w ubieg艂ym tygodniu i bardzo dobrze sie czu艂am po za tym ze napracowana nic mi nie dolega艂o ...pomijaja c serce i oczy a dzis jestem nie do zycia ......

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰