Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 eduza
sluchajcie jak mozecie tu siedziec i na okraglo pisac co wam dolega,nigdy z tego nie wyjdziecie jak sei bedziecie licytowac kto ma gorzej :o...jak najdalej od takich ludzi bo mozna sie zdolowac jeszcze bardziej....to nie jest zadne wsparcie tylko dobijanie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do edziulek
zbadaj tarczyc臋! Masz obajawy podobne do niedoczynno艣ci. Do osoby powy偶ej - nie czytaj, skoro ci si臋 nie podoba! Je艣li komu艣 pomaga wygadanie si臋 na forum to chyba dobrze?

Udost臋pnij ten post

wiecie co,jezeli ktos sie chce wyzalic to pozwolcie mu na to,wiem z autopsji ,to pomaga,i druga sprawa my wyzalamy sie sobie nawzajem,po to piszemy ,zeby sobie ulzyc,nie dolujemy sie ,ja naprzyklAD ;NIE DOLUJE SIE NA FORUM NIGDY ;MAM ODCZUCIE JAKIEJS PRZYNALEZNOSCI;I ZE NIE JESTEM ODMIENCEM;KOMU SIE TO NIE PODOBA ;TO WYNOCHA;POZDROWIENIA DELIKATNE;WYMECZONE KOBITKI;MUSIMY SIE WZMACNIAC NAWZAJEM;PA

Udost臋pnij ten post

do Bianki,sluchaj ,z tym dziwnie piekacym ,swedzacym obszarem na ciele u ciebie,to tez tak mialam,czulam i nieraz czuje jakby cos ciezkiego siedzialo mi na plecach ,na lopatkach i to cos jest cieple rozgrzane,lub klatka ciezka,swedzi ,pali ,sciagalam lancuszek ,bo mi przeszkadzal,straszne,jak mamy te podobne odczucia nerwicowe,to nie ma co sie bac,symptomy,chorych emocji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak maz mowi ze znajdzie
.....kochanke bo nie umi z wami wytrzymac , Boze to jaki to przyjaciel , towarzysz zycia .Zamiast wam pomagac w chorobie ktora naprawde daje w kosc , to straszy i doluje .Dzieki Bogu ze mam wyrozumialego meza .Kurcze od nerwicy 4 lata temu nabawilam sie miesniakow macicy , do tego doplatal sie torbiel jajnika , mialam operacje wyciecia wszystkiego ,na szczescie nie byl to rak,tylko to wszystko bylo spowodowane zycie w ciaglym stresie .Niby dziecinstwo fajne ,rodzice tez ale za bardzo nadopiekunczcy,nauczyciele tez zrobili swoje i wszystko do kupy plus slabe emocje i nerwica gotowa .Moj maz wspomaga mnie w chorobie , po operacji jeszcze lepsy i slodszy jak wczesniej ,rozumi mnie doskonale w sprawach sexu itd.Zycze wszystkim takiego meza ,nie rozumie waszych chlopow , zeby gadac o odejsciu do kochanki itd , moim zdaniem taki facet to tylko kobiete traktuje jak przedmiot .Pozdrawiam cieplutko .Znerwicowana

Udost臋pnij ten post

masz fajnego meza,lecz ty mialas,operacje na sprawy kobiece,to juz nie zarty i fobie,tylko real,wiesz jakby moj maz mial cos prawdziwego na uwadze a nie tylko moje nazekania ,to moze by byl inny,ok,z jednej strony on nie ma poprostu pojecia ,jak sie zachowywac wobec wiecznie chorej i zmeczonej baby,czeka az to przejdzie,mezczyzni sa poprostu tak skonstruoani ,ze nie maja pojecia jak sie zachowac w emocjonalnych momentach,dla nich licza sie suche fakty,ty masz szczescie ze trafilas ,na lepszy model,mowie o mezu,trzymaj sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozumi mnie doskonale w sprawa
mo偶e i rozumie ci臋 doskonale w sprawach sexu ale nigdy nie wiesz, czy nie zdradza na boku :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Konstelacja Lwa
Witamy, w tym roku ruszyli艣my z programem Konstelacja Lwa. Za najciekawsze posty zamieszczone w grupie "Zaburzenia psychiczne a studiowanie" (mog膮 dotyczy膰 te偶 nauki w liceum lub zmaga艅 w pracy)wskazanej w linku poni偶ej wysy艂amy ksi膮偶k臋 "Moja w臋dr贸wka",w kt贸rej studenci Uniwersytetu Jagiello艅skiego opisuj膮 swoj膮 drog臋 wychodzenia z m. in. nerwicy i depresji. Zapraszamy do rejestracji w serwisie i wypowiedzi w grupie Konstelacji. http://www.trzymsie.pl/group/18/

Udost臋pnij ten post

a ja przez te smierc znow sobie nie radz臋, co chwila p艂acz臋 tzn mam takie napady ale tak偶e l臋ku, w艂asnie kolo 20 mialam taki, myslalam ze zwymiotuj臋, jakos sie uda艂o powstrzymac, wypi艂am rumianek i wzie艂am relamax(mg+melisa) i jakos juz ciut lepiej, moze nawet zaraz wypij臋 smecte bo jezdzi mi strasznie w brzuchu:( pozdrawiam was gor膮co, bo pogoda jakos pochmurna nie dopisuje te偶 naszym nastrojom

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich ......edziulko dziekuj臋 偶e odpisa艂am na m贸j post teraz juz musze wt艂uc sobie do tej chorej wyobrazni 偶e to emocje ........ale dzis zn贸w nie weso艂o mia艂am zacze艂a mi dretwie膰 lewa reka czu艂am b贸l azdo szyji i b贸l nad lewa piersia p贸zniej zaczal mnie bole膰 brzuch i robi艂o mi sie niedobrze na wymioty , w pewnej chwili mysla艂am 偶e to juz naprwde zawa艂 , objaw brzuszny zawa艂u ale jkos zaje艂am sie czym艣 i troche ulzy艂o ale ca艂kowicie mnie przesz艂o ........... Je艣li chodzi o m臋偶贸w to tez zazdroszcze nasze nowej kolzance .....nawet nie wiesz jak ci kobieto zazdroszcze .........pozdrawiam wszystkich i zycze dobrej nocy ......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do czerwonej powyzej
nie nie zdradza , zyjemy juz ze sobom 40 lat i ciagle jest miodzio , czego i wszystkim kobietkom zycze

Udost臋pnij ten post

hej dziewczyny!!! nie by艂o mnie tak d艂ugo 偶e a偶 samej mi dziwnie. Dopiero co wr贸ci艂am z browarka ze znajomymi i przyznam 偶e nie czyta艂am post贸w waszych ale chyba zaczn臋 nadrabia膰. U mnie w miar臋 ok. Jakie艣 5 tygodni temu baaardzo 藕le si臋 czu艂am ,tak 藕le 偶e a偶 pierwszy raz musia艂am um贸wi膰 si臋 na dodatkow膮 wizyt臋 z moj膮 terapeutk膮 . Ale chyba kryzys za偶egna艂am. Na terapi臋 chodz臋 ca艂y czas i ca艂y czas ciesz臋 si臋 z tego bardzo. Trafi艂am cudownie i od p贸l 1,5 roku non stop trzymam si臋 tego zdania. S膮 gorsze chwile ale wylewam je na terapii i przez to zyskuj臋 ich zrozumienie. Id臋 spa膰 wi臋c 呕YCZ臉 NOWYM I TYM KOCHANYM STARYM NERWUSKOM CUDOWNYCH SN脫W:**

Udost臋pnij ten post

U mnie wiesz tez jest tak ze wszedzie sama..staram sie..czasami jak nie daje rady to kogos prosze by mnie zabral..wtedy sie czuje lepiej..ale tak staram sie wszedzie byc sama, bo nie mozna sie poddac..bo tak to byloby gorzej. Czasami jak jest wszystko ok to patrze na siebie jaki ze mnie boidudek. I 偶e to 艣mieszne, ale jak przychodzi to, to nie jest mi do 艣miechu. Dr臋twienie r臋ki te偶 mia艂am..niestety. Obecne dolegliwo艣ci to k艂ucie serca..i tee dziwne uczucie przera偶enia. Czasami dochodzi migrena i dzie艅 z g艂owy. Ale potrafi to min膮膰 na d艂ugi czas...najbardziej wkurza to, 偶e nie wiadomo kiedy i dlaczego to przychodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czterdziesci lat
jestescie razem ??? To ile ty masz lat???

Udost臋pnij ten post

a co za r贸znica ile ma lat ............... znam ma艂rze艅stwa kt贸re do smierci by艂y sobie oddane , wierna zyli idealnie np . moi rodzice 偶yli idealnie by艂a mi艂o艣膰 , zrozumienie , oddanie , ale niestety ojciec zmar艂 na raka i matka zosta艂a sama i niestety sie bardzoo zmieni艂a ale to chyba ze wzgl臋du na brak ojca a jej m臋偶膮 ja jakbym 偶y艂a tak jak oni to jak by zmar艂 mi m膮偶 to nie wyobra偶am sobie czy potrafi艂a bym to prze偶yc .........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja znam tylko
ma艂呕e艅stwa nie ma艂rze艅stwa :O

Udost臋pnij ten post

Bianko tak sobie myslalam wczoraj przed spaniem o Tobie:)i o facetach co ostatnio pisa艂y艣cie, no to wiekszo艣c jest takich, 偶e lepiej im za duzo nie narzeka膰:/ Zdrowko fajnie, 偶e sie odezwa艂a艣 bo ju偶 myslalam ze nie bedziesz wchodzic na to forum Ja dzis w pracy mia艂am dziwne uczucie w reku, tak jakby bol reumatyczny dr臋twienie i jakbym za chwile mia艂a stracic czucie, bolalo tez w nadgarstku, ale potem jakos przeszlo, teraz czuje tylko ze ta r臋ka jest bardziej zmeczona, nie wiem czy to ze stresu mi sie tak zrobi艂o? (bianko ty pisa艂as chyba wczoraj ze tak mia艂as?) Martwi臋 si臋 baaaaardzo babci膮, ale mam nadzieje 偶e da rad臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czerwona a 100 lat mam
dziecinko

Udost臋pnij ten post

hello,stress non stop ,sluchaj mam dzis takie ciagniecie w palcach u reki,bola jakos sciegna,delikatne dretwienie,ale nie do konca,takie ciagniecie,mam to tez w lopatkachu u gory w plecach,nie boli to bardzo ale takie nieprzyjemne uczucie mnie przeszywa,takie lekko duszno,slaba sie czuje przy tym,nie wiem ciezko opisac,jestem spokojna od rana,bylam z kolezanka w miescie po sklepach tez bylo ok,siadlysmy na kawie zaczelo sie,ale tez czesto tak mam,wtedy boje sie ze to cos powaznego,powiedz czy masz to lekkie cierniecie tez czesciej i jak to odczuwasz,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serwea
POWIEDZCIE PROSZ臉, jak ma si臋 nerwica do zwi膮zk贸w uczuciowych>? czyta艂am ze ludzie z nerwica maj膮 wiele w膮tpliwo艣ci i l臋k贸w, czy kochaj膮 dana osob臋 np., sama tak mam, raz jest dobrze a raz mn贸wstwo obaw, jak Wy macie???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do serwea
g艂upoty piszesz , chyba jestes odmiencem .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KONIEC FORUM
nie ma to sensu dalej ciagn膮膰 , bo nikt nie ma problemow , moze to i dobrze!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stara nerwuska
gdzie jestescie prawdziwe nerwiczki ???

Udost臋pnij ten post

jestem i czekam na nastepne wypowiedzi,tesknie za wami i potrzebuje was,niech to forum bedzie nadal nasze i pizscie co wam na serduchu lezy,to tak pomaga,a ludzie ktorzy tego nie potrzeboja to niech tu nie wchodza i sie nie wtracaja,wszystkie nerwiczki,bianka,stresik , dajcie znac,wiecie u mnie przypuszczam tak jak u was ,raz lepiej ,raz gorzej,ale dzieki wam przestalam miec te ataki strachu panicznego ,ze moje symptomy,jest ich wiele,ciagle jakas nowosc,to nie ciezka choroba,i lepiej mi z ta swiadomoscia zyc,czytajac was trace leki ,bo po czesci sie odnajduje i wiem ze to nie tylkoja sama,i ze nerwica to dosc powszechne,badzmy nadal razem,pa

Udost臋pnij ten post

Heja, ja mialam (jeszcze nie do konca wyleczylam ale jest jakies 70% poprawy) nerwice, odwiedzialam wielu lekarzy i probowalam najrozniejszych metow i srodkow i chrzestna polecila mi kiedys preparat ziolowy ktory miedzy innymi tez dziala tonizujaca na uklad nerwowy itp no i dzieki temu prawie juz z tego wyszlam :) nie bede podawala nazwy zeby nie robic reklamy ale jak ktos chce to podaje email stich_1@o2.pl chetnie doradze :) bu藕ka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oliwinka83*83
prosze podaj co to za lek!:( blagam pomoz nam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no chetnie doradzi
za pieniadze , takie lanie w banie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edziulek13a
hejka, podaj prosze ta nazwe tego srodku,e tam reklama,widzisz my tez chcemy pogonic nasza nerwice,ja dzisiaj rano wstalam,niby sielanka,na dworze mroz,w domku cieplo ,sniadanie w lozkach,wszyscy sie wylegujemy jeszcze,jest milo,ale ja wstalam i nie jest zle,ale czuje delikatny niepokoj,nie moge sie rozluznic,czuje tak jakby mialo byc i tak cos niedobrego,jakby cos czychalo na mnie i wisialo w powietrzu ,nie moge sie wyluzowac tak jak kiedys,boze to nienormalne,i pierwsze co wstalam,to sprawdzalam w myslach jak sie czuje,lekka analiza,to jak natretctwo,wiem ,nie wolno sie tak nastawiac,bo z tego rodzi sie lek,ale to samo sie wlacza,pa

Udost臋pnij ten post

Witam wszystkich , edziulko nie mam co pisac bo wszystko tak jak by艂o chyba nerwica wlaz艂a w serce i tam siedzi nie wiem na jak g艂ugo ale strasznie mnie to m臋czy , nie chce mi sie nawet juz pisac bo nikt nie ma sposobu na to ............. Jesli chodzi o leki zio艂owe czy jakie tam proponuje ktos z piszacych to nie wierze w nic bo ja tez pr贸bowa艂am r贸znych rzeczy przez te lata mojej nerwicy ............ Pr贸bowa艂m Flavon , pi艂am naczczo sytryn臋 + sok z aloesu + oliwa zoliwek i chyba to ostatnie mi najbardziej pomaga艂o zn贸w od tygodnia to stosuje ale w celu og贸lnej poprawy zdrowia ......... ciekawe co to jest ze tak pomog艂o ??????? ale chyba zn贸w ktos pr贸buje zrobic interes ..............

Udost臋pnij ten post

witam was, ja mia艂am niespokojn膮 noc, nie moglam zasn膮膰 bo meczy艂y mnie nudnosci, potem co chwila sie budzi艂am i martwi艂am o bliskich. Jutro bede dzwonic do bolu i zapisuje sie do psychiatry po jakies leki, ostatnio dzwonilam do rejestracji i nikt nie odbiera艂, ale jutro bede dzwonic do skutku, a jak nie to pojde do ogolnego, bo juz fiksuje, dosz艂y mi jeszcze problemy finansowe, masakra....

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰