Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martini Rosso

Szukam czarownicy w kapeluszu w celu ...

Polecane posty

a gdzież tam frywolniejsze, wręcz przeciwnie -skromniejsze po prostu, po co tyle falbanek,hafcików i sznureczków? :>

Gość szprota
czytam czytam :P musze byc enigmatyczna bo takie maja branie :D:P

jak zrobia emotka krzywiącego się w odwrotna stronę i ze zmarszczonymi brawiami "takie ^^ do góry nogami - vv " to też będe wstawiać, bo ten jakoś niepodobny.

>Florce bliżej do sexbomby niż do czarownicy Ja jej niewidzałem , ale to wszystko kwestia "technik malarskich" jak się podmaluje to i czarownica jest sexy :D ps dziewczyny nie ma się co krzywić ;) na to przyjdzie czas po 70-tce

>ps dziewczyny nie ma się co krzywić na to przyjdzie czas po 70-tce -chyba po 700tce, czarownice przecież żyją dłużej i mają sposoby na wieczną mlodość ;)

>Szprota > musze byc enigmatyczna bo takie maja branie Tajemniczośc tak , nieśmiałość nie Kobiety te "tajemnicze" mają taką przypadłość że potrafią rozmiawiać godzinami nie mówiąc nic o sobie ;)

Gość szprota
jest jeszcze cos takiego jak - takt :) nie wtracanie sie miedzy wodke a zakaske :)🖐️

Gość szprota
heh moje pozostale nicki jakos nie bardzo podchodza ni to pod wodke ni pod zakaske ;)