Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

riplej42

ŻYCIE PO ROZWODZIE - REAKTYWACJA

Polecane posty

w POZNANIU sloneczko swieci....trzeba odwiedzic jakas galerie handlowa:P tam o pizze najlatwiej:) bo tu sie nie doczekam az ktos mi postawi:P

Gość ej..przemo
ja swietnie robie ruskie ;) ..palce stracisz po lizaniu :P

Gość ej..przemo
czy bedziesz moj ;) :P

ej przemo ...... no lubie ruskie\" palce stracisz po lizaniu \" hmm :P wole cos innego lizac niz palce;) pierw sprobuje pozniej powiem czy bede twoj:D

witam wieczorkiem :) no, no, noooo.....jedzenie, lizanie....trochę mnie tu nie było, ale .....temat jest mi dziwnie znajomy ;)

A ja mam dziś słaby dzień. Nic nie robiłam i jestem zmęczona...... Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę miłego wieczoru

pprzemo...przez zoładek do serca:) ja tez dzisiaj słabo się czuję...dopiero przestała mnie głowa boleć za sprawą 2 tabletek przeciwbólowych...no cóz trzeba sobie radzić... pije herbatke miętową......działa na mnie kojąco.. pierogi będę lepiła w przyszłym tygodniu..jak każda baba hehe:)

przez zoladek do serca:) hmm Kasiu moze byc;) hmm pierogi mniam wyslij mi do poznania troszke:P ja docenie twoj wysilek kulinarny:)

hmm jestem wycalowany i wytulony i troszke zmeczony ale dzieci spia:) teraz was moge postraszyc i w ogame pograc:)) twoj m Kasiu gra podobno w ogame;) a moze zdradzi swoj nick:))) i uni:)

8.717 km (12 /13 pól) Temperatura od -102°C do -62°C Położenie Punkty 5.206.839 (Miejsce 26 z 2.484)

Gość puk....puk...kuku
:D ;)

Gość Milego Dnia Zycze
Wszystkim bez wyjatku !! :D:D:D:D

Duszku, celowo skróciłaś ten wiersz?.....w całości brzmi pięknie..... Kochani, nie mam ostatnio natchnienia do pisania, bo jak nie biegam za prezentami to sprzątam. Tak strasznie nie lubię świąt, że chcę ,żeby już minęły. Ech, życie.......................

Przemo, chyba ktoś Cię podrywa:) Zauważcie, jak każdy pragnie miłości...................

Za górami, za lasami żyła sobie piękna, niezależna, pewna siebie księżniczka. Pewnego razu natrafiła na żabę siedzącą na kamieniu i przyglądającą się brzegom nieskazitelnie czystego stawu w pobliżu jej zamku. Żaba wskoczyła księżniczce na kolana i powiedziała: - Piękna Pani, byłem przystojnym księciem, aż pewnego razu zła wiedźma rzuciła na mnie urok. Jednakże jeden Twój pocałunek wystarczy abym znów stał się młodym, żwawym księciem, jakim byłem przedtem. Wtedy, moja słodka, weźmiemy ślub i będziemy razem z moją matką gospodarować w tym zamku. Tam będziesz przygotowywać mi posiłki, prać moje ubranie, rodzić mi dzieci, i będziemy żyli długo i szczęśliwie....... Tego wieczoru, przygotowując kolację, przyprawiając ją białym winem i sosem śmietanowo-cebulowym, księżniczka chichocząc cichutko pomyślała: - No kurwa, nie sądzę...... I dalej przewracała skwierczące na patelni żabie udka w panierce...;)

Gość no...no..Stellla
;);) :D... bez ksiecia to ja moge zyc ..ale chlopa z krwi i kosci to chce !!!!!! ;) takiego prawdziwego ! :)

Gość no...no..Stellla
Tak ..ja lepilam i mojemu , bardzo mu smakowaly,ale on chcial za duzo ,i wolnosci, picie, panienki, rodzinke , teraz chyba lepi sobie sam.Tylko moje sa nie do podrobienia ..;) :) Was czestuje, !! i smacznego :) wpadam tu bo cos chyba nas laczy !! pa :)

Gość ponoc przez zoladek do
serca !!!! ;)