Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

nie wygralam nic:( inni wygrali w tym moja szefowa i kolezanka;D

Aga a warto było isc? Ja też mało wypiłam :) z alhokolu to 1 duze piwo bo po 2 nie wiem juz jak sie nazywam :D mam bardzo słabą głowe :P ale pozniej soczki poszły w ruch :D

Grazka warto bylo isc, bo wiem, ze by mnie obgadali:P a tak obgadywaly-same laski w sumie:D naszego kolege, ktory po kolacji-chinszczyzna-tez mi kolacja, ale zawsze cos- pozedl napic sie ze starymi znajomymi, nei pozegnal sie i w ogole, obraza straszna:D

Grażka jak chcesz więcej wypić to weź karteczkę napisz imię i nazwisko i noś przy sobie potem tylko spojrzysz i będziesz już wiedzieć :P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

lolcia takie sa poczatkowe objawy ciazy dopiero pozniej zmieniaja sie. lolcia a mnie cycki nie bola tylko urosły normalnie gdzie nosze miske b juz posiiadam miske c

Sylwinek dobry pomysł :D:D:D:D:D bede musiała tak zrobic nastepnym razem :P Koteczek i Lolcia objawy macie świetne, oby tak dalej :) Moja siostra wymiotywała całe 9 miesięcy :o

Witam dziewczynki :) Widzę, że troche w tabelce pozamiatałyście ;) U mnie narazie ok. Od poniedziałku nie mam plamienia. Bolą mnie piersi, mam mdłości, choć nie cały czas. A pozatym wielki leń i senność. Mogłabym spać i spać, no ale córa nie pozwala. Koteczek no mnie narazie blizna po cesarce nie boli i mam nadzieję, że nie będzie :) Agi ale masz koleżanki w pracy co obgadują :P Nie zazdroszcze :)

żeby to była tylko blizna po cesarce to był mały pryszcz, ja mam też blizne po woreczku nacały brzuch i po przepuklinie z wyrostkiem

No to norma, mysle, ze wszedzie tak jest bez wyjatku. Jesli chodzi o prace w wiekszym zesole ludzi, zawsze sie cos znajdzie....GaGa ciesze sie, ze wszystko ok:) Koteczek i u Ciebie:) tez, ja nastepny tydzien sie staram, moze juz od dzis:)

agi pamietaj duzo seksu i pełne wyluzowanie ja w ostatnim cyklu sie upiłam 2 razy od 4 lat i dzidziusia mam w brzuszku:) musi być pełne wyluzowanie

no czasem warto sobie golnac dla odwagi:D hahaha. zartuje, ale oczywiscie luz duzo pomaga, fajnie byloby starac sie w Polsce, ale to juz bedzie po owu, o 3 cykl, moze do 3 razy sztuka:)

No myśmy też raz porządnie podczas tego cyklu zabalowali ;) I dzidzia jest. Chyba puściły hamulce...

A ja znowu pospałam :p Koteczek mnienie dość, że rośnie biust to jeszcze boli :/ A miałam d :/ Agi masz rację to normalne jak jest więcej ludzi. A i słuchaj Koteczka :p

Aga no u mnie to było do trzech razy sztuka :). Jeszcze się wtedy strasznie pożarłam z mężem i zaczełam się zastanawiać czy wogóle to dobry moment na kolejne dziecko ;)

To znaczy pozarłam się za nim dowiedziałam się, żę jednak zaskoczyłam :)

hej dziewczynki, dzieki za odpowiedz, śluz obserwuje i bóle mojego ciała tez i owulke zauważyłam, ale martwiła mnie ta temp. Dzis troche wzrosła , ale w nocy bolał mnie troche brzuch i nie wiem czy to powinnam brac pod uwage, zobaczymy jak bedzie jutro. Do wczoraj jeszcze miałam troche śluzu a dzis juz pustynie wiec moze datego temp nie wzrastała. zazdroszcze tym co dzis w domu siedza ja na 14 do pracy :( a tak mi sie nie chce po całym tyg spałam dzis do 10 -a moj mąż rano -żona juz 10 :) ale sam tez nie wstawał bo do 0:30 ogladał z teściem jakies walki w tv :)

Gość Dorka L
Czesc dziwczatka, Szzbko sie dorwalam do kompa, bo plany bardzo napiete :) W pl zimno, ale super! Lot przezylam, choc nie bylo latwo :) Dziewczynki milego weekendu i pwocnych staranek! Lece do dziadkow na szarlotke! buzka!

DorkaL to ciesz sie Polska:) !!! lot byl ciezki???a czemu??? strasznie bylo?>?nienawidze latac! a musze juz za 1.5tyg

Dorka super że już dotarłaś :) Aga jak ktoś Cię będzie obgadywał to powiedz że znasz Grażkę i Sylwinkę to gwarantuje Ci że dadzą Ci spokój :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D no to dajemy sobie na luz kupujemy winko i gwałcimy męża :P zapamiętajcie sobie dziewczynki :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D mój Paweł to się zawsze śmieje pij będziesz łatwiejsza :P

i co Sylwinka??? latwiejsza jestes:D:D:D hahaha, a my winko lubimy od czasu do czasu:) tzn ja sie delektuje, lubie wina:) czasem piwko, ale nie lubie byc pijana, albo nei lubie miec kaca...wrecz nienawidze marnowac przez to dnia:)

Heyka :) U mnie dzis 18dc, i test dopiero dzis pokazal wzrost LH, czyli wychodzi na to ze jeszcze dzis lub jutro rano bedzie owulka, wiec dzialalismy dzis :) wiec dopiero jem sniadanko :) ale za to jak smakuje :) hihi Dziwne ze tak pozno owulka ale zgadza sie z tempka ktora spadla, choc nie zgadza sie z bilem, ktory byl 2 dni temu, ale co tam.... I tak prawie codzien sie przytulamy w tym miesiacu, i za kazdym razem jest suuuuuuuuuuuper :)

zjadlam Mistletoe Kisses i zaraz pekne od slodyczy:D jakie to pycha i slodkie jak calusy pod jemiola:D Asia to dzialaj, macie tej energii duzo:D ja kupie testy owu jakos po jutrzei bede sprawcac od 13 dnia cyklu, jeszcze 2 i pol godziny;p i wychodze