Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

bylam juz u endykrynologa - gin i jeszcze u gin, i oboje mi to samo powiedzieli, ale nikt nie panikowal. W sumie dali mi te piguly, bo sie staramy o dzidzie, inaczej nic by mi nie zapisywali. My malzenstwem nie jestesmy, ale zyjemy jakbysmy byli i zawsze wszystko sobie mowimy. Napomknelam Mikowi ze cos jest, ale powiedzialam aby sie nie martwil i wszystko bedzie dobrze. Nie chce aby sie on martwil. Ja zamierzam brac to co mi dali, cieszyc sie starankami i myslec pozytywnie. Teraz przynajmniej nie mam juz dylematu z testami owu, bo wiem ze musze sprawdzac :) W lutym znow mam wizyte i jak wtedy bedzie cos nie tak, to sie bede zamartwiac... i mu dokladnie wszystko powiem. Mam nadzieje ze dobrze robie, po co chlopak ma myslec, jak nic i tak nie wskora... tak mi sie wydaje...

Dorka no i super, wiesz na czym stoisz, i zgadzam sie z Toba, bierz leki, odzywiaj sie dobrze,kup testy i przytulaj czesto :), i nie stresuj oczywiscie.... A co do Skarba Twego, to ja bym powiedziala, bo mezusiowi o wszystkim mowie, bo potrafi zawsze trzezwo na wszytko spojrzec a poza tym jest moim najlepszym przyjacielem :) A Ty zrob tak jak czujesz, Ty go znasz najlepiej i wiesz ile powiedziec mozesz, by latwiej Tobie byla ale takze zeby jego nie stersowac :) Sylwinka kochana jestes, piekna karteczka, dziekuje 😘

Z okazji nadchodzących Świąt życzę wszystkim dziewczynkom, które tworzą to forum wszystkiego co dobre: … nadziei, … własnego skrawka nieba, … zadumy nad płomieniem świecy, … filiżanki dobrej, pachnącej kawy, … piękna, poezji, muzyki, … pogodnych Świąt zimowych, … odpoczynku, zwolnienia, oddechu, … nabrania dystansu do tego co wokół, … chwil roziskrzonych kolędą, … śmiechem i wspomnieniami…

Kruszyna dołaczam się do Twoich życzeń i dodam jeszcze że życzę fasolki dla każdej z nas pod serduchem :)

Kruszyna i Grazka dziekuje bardzo i dolaczam sie i zycze tego samego dla WAs dziewczeta 😘

czesc dziewczynki,. przepraszam ze teraz was nie odwiedzam ale przychodze z pracy skonana a jeszcze jest ndz hanldlowa i otwieram a w sobote po pracy chcem pojechac kup[ic buty na sylwka:) czuje sie oki , oby tak dalej w poniedzialek wizyta u gina juz sie boje, mam nadzieje ze bedzie dobrze... aha zmieniam lekarza od 15 stycznia bede chodziłą do legnicy bo chcem tam rodzic...

Ja też ostatnio jakaś zagoniona jestem - zamiast odpoczywać to ciągle coś załatwiam :/ Kupiliśmy dzisiaj taki śliczny komplecik - skarpeteczki i malutkie body do prezentu dla mojej mamy :) Jeszcze tylko 2 dni i się dowie, że będzie babcią :p Chyba w szoku będzie :p Koteczek to w niedziele będą pewnie tłumy, bo to tylko 3 dni przed Wigilią... Ja byłam dzisiaj po choinkę i w sklepach pełno, nawet nie chcę myśleć co się będzie działo w weekend...

Polusia - gratuluje i zazdroszcze, ze taki prezent dla mamy masz! Dorka- Nie schizuj sie za bardzo, wszystko bedzie dobrze!!! Nie bylo mnie pare dni bo jestem bardzo zapracowana. Nawet atmosfery swiat nie czuje. Moze w weekend uda mi sie kupic choinke. Zaczynam zalowac, ze do Polski nie jade na swieta. Kupilam sobie wiesiolek i zaczelam nowy cykl. Zobaczymy, czy tym razem sie uda... Trzymam tez za Was wszystkie kciuki!!!!

hej chyba macie racje poczekam ta 14 dni :) co do atmosfery w sklepach to wiem cos o tym bo sama jestem kierownikiem w jednym salonie w centrum. I wierzcie mi ze od drugiej str wyglada jescze gorzej :( niestety przy kupywaniu prezentow klienci sa tacy niemili ze sie czasem az płakac chce jak cos powiedza. :( i sie zastanawiam jak ktos komus kupuje prezent i jest taki niemiły dla innego człowieka. ? Poczułam swieta jak centrum ubrali na swiatecznie teraz po paru \"miłych\" klientach juz mam dość !!!! a tyle jeszcze dni :( dobra wygadałam sie

Dzień dobry! Oj, pierwsza jestem? Zapraszam na kawkę, właśnie piję z mleczkiem :) Pyyyycha :) Karola1988 - ja też mierzę temperaturę, ale dopiero drugi cykl i to początek, także Ci nie pomogę. Ale jak przytulaki są, skok tempki jest i wyższa faza, to moim zdaniem może być z tego coś więcej :)

🖐️ Kruszyna jak mogłaś mnie wyprzedzić :P:):) mnie na razie nie będzie bo o 10 40 idę z małą do lekarza bo w nocy miała gorączkę i mówi że ją gardełko boli :(:(:(

Karola ja już nie mierze temp. Może te Twoje skoki temp były spowodowane brakiem snu? piciem alkoholu? niestety nie mogę doradzic ale przyjdzie Asia to na pewno coś powie na ten temat :) Kruszyna dzięki za kawke :) Zrobiłaś taką jaką lubie :) Jeszcze herbatke musisz dla Asi zrobic :P Sylwinek jedz z Madzią i jak wrócisz to napisz co jej jest? Mam nadzieję że szybciutko wyzdrowieje :) buziaczki dla niej 👄 Aga jak kolacja ze znajomymi? udała się?

Olenka powiem Ci, że ja też jakoś świąt nie czuję :( Może to przez to, że właściwie nie robię porządków? Albo przez to, że niewiele robię na Wigilię? Przynajmniej śnieżek za oknem sypie ;) Sylwinka daj znać jak tam Madzia, jak wrócicie. Kruszyna ja jednak wolę herbatkę - właśnie sobie popijam poziomkowo- malinową :)

hej ja oczywiscie juz si emecze w pracy:) zmeczona:P czeklam jzu na ten wyjazd do Polski:) Olenka81 ja Cie podziwiam, ze tu zostajesz, choc my w tamtym roku mielismy piekne swieta, byla tesciowa szwagierka i siostrzenica meza:) juz teraz mamy choinke, ozdoby, dostalismy juz 14 kartek i prezenty od znajiomych, takze atmosfera jest:) Grazka znajomi byli przyniesli szampana w prezencie i prezent pod choinke, zjedlismy z pol kilo wedzonego lososia i ser smierdziszek, ale przepyszny:D Pawel po tym wieczorku nie mogl sie poruszyc, tak byl objedzony:) takze bylomilo:) tez mielismy dla nich prezenty-dawac prezenty jest cudownie;) kocham to:) Sylwinka mam nadzieje, ze z Madzia ok:) bidulka:) oby sie wykyrowala szybko, duzo vibovitku i przejdzie:)

Ja sie rowniez dolaczam do zyczen swiatecznych! A aby wszystkie marzenia sie spelnily i to jak najszybciej. Ja niestety nic z tem nie moge doradzic, bo nie mierzylam nigdy regularnie a jak mierzylam to mialam 37.3 wiec sie poddalam. Za leniwa jestem i dlatego przejde na testy. Zaczelam brac zapisane piguly i dosc niedobrze sie po nich czuje, mdli mnie strasznie :( ale czego sie nie zrobi aby dzidzia powstala :) Mam nadzieje ze sie szybko teraz uda! Chlopak sie wypytywal co i jak po lekarzu, to mu po skrocie wszystko opowiedzialam. Powiedzial ze mam sie nie przejmowac i on sie mna dobrze zaopiekuje! Kochany! Chyba mu sie teskni :) mi zreszta tez! Nie chce juz spedzac swiat bez niego! Sylwinka, mam nadzieje ze mala tylko przeziebiona i zaraz wroci do zdrowia! buzka dla wszystkich!

już przyjechaliśmy odlekarza Madzia ma zapalenie gardła jeszcze jak jechaliśmy do lekarza to zaczęła wymiotować w samochodzie teraz dostała lekarstwa i położyłam ją spać akurat na święta musiała się rozchorować 😭😭

Jestem w domku juz :) Dzien dobry.... Mam dzis tysiace spraw do zalatwienia i gotowania troche i sprzatania, bo jutro tesciowa z meza siostra przychodzi na taka niby polska wigilie :) W poniedzialek wyjezdzamy, wiec chce by maz milo spedzil czas troche z rodzina swa...no i dla angielskiej rodziny polska wigilia jest czyms tak nieznanym, ze chetnie daje im troszku naszej polskiej tradycji :) Sylwinka, mam nadzieje ze nic powaznego nie bedzie i bez antybiotyku sie obejdzie, kurcze mala Madzia musi zwalczyc chorobe by swieta miec piekne.... Agulka ja tez lubie dawac pprezenty, no i otrzymywac rowiniez, ale w dawaniu jest inny, ten piekniejszy rodzaj radosci :) :) Grazka dzieki za dopilnowanie mojej herbatki, kochana jestes :) Kruszyna dzieki za zrobienie pysznej herbatki :) Karola, oj dziwy ten Twoj wykres, wiec na podstawie moich prywatnych doswiadczen z mierzeniem ciezko pomoc, bowiem u mnie jest dosc ksiazkowo. Grazka ma racje, wazne jest czy bylas po imprezie, po nie przespanej nocy, podziebiona itd... i czy mierzysz o tej samej godzinie... Nie chce Cie wprowadzac w blad wiec lepiej wez pod uwage dwa dni, czyli ze owulka byla przy najnizej temp, chyba dzien 8 jesli dobrze pamietam i drugi dzien gdy temp byla najwyzsza... Ale nie umiem powiedziec ktory z tych dwoch dni to wlasciwy.

Bidulka mala :( Sylwinka kuruj Madzie, oby do swiat sie lepiej poczula by mogla sie w pelni cieszyc... Buziakia dla WAs 😘

Sylwinek duzo zdrówka życzę dla Madzi, oby szybko wyzdrowiała! u mnie pada śnieg :) Dobrze, niech jest w wigilię biało :)

ale fajnie bedzie snieg jak przyjade:) tata mowil mi, ze ma zaczac od 19.12 i sie zgadza wszytsko:) super!!

Sylwinek znów strone rozpoczełaś :D Ty to normalnie szczęściara jestes :P u mnie śnieg pada od rana i jest już fajnie biało :)