Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Dobra, to nie czekając na odpowiedź napiszę moje temperaturki: 1 brak 2 36,5 3 36,5 4 36,5 5 36,5 6 36,4 7 36,3 8 36,2 9 36,4 10 36,5 pomiar błędny 11 36,4 12 36,4 13 36,5 14 36,4 15 36,4 wilgotno 16 36,2 wilgotno 17 36,7 plamienie 18 36,5 plamienie 19 37 plamienie, przeziębienie 20 36,7 przeziębienie 21 36,4 22 36,3 23 36,5 24 36 25 36,1 wilgotno 26 36,4 śl rozciągliwy, nieprzejrzysty 27 36,3 śl rozciągliwy 28 36,4 śl rozciągliwy A tu jest link, ale nie wiem czy będzie się dało wejść: http://28dni.pl/cycles/85294

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kruszyna na wykres nie umiem wejsc ale sobie juz rozrysowałam. Szczerze mówiąc to wykres jest nieźle zakręcony :O Ja bym to plamienie wzieła za @ i teraz spokojnie czekala na owulacje, tym bardziej że mówiłas ze sluz masz ładny i jajnik Cie bolał. choc powiem Ci, że na @ temp spada a u Ciebie w dni plamien była wysoka :O ale moze to wina przeziębienia.

Grażka, no właśnie, wykres zakręcony jak słoik ogórków :) Zobaczymy 16.01, czy przyjdzie @ czy nie. Jak nie, to chyba potraktuję to plamienie jak @ i poczekam z wizytą u lekarza :)

heheh Sylwinka myśmy nigdzie nie uciekły :P Dorka gdzie się dzisiaj podziewasz? Ja zaraz ide do mojej mamy bo tam juz siostra jest z córeczka :)

Hej hej:) Novida udanych wakacji zycze i owocnych:) ja poki co wykorzystalam caly urlop platny do konca marca lipa, 16 stycznia pzylatuje moja przyjaciolka z mezem i dzieckiem na 5 dni, a tak poza tym wszystko w porzadku, mam jednak duzo obowiazkow i w pracy i w domu, czesto wychodzimy do naszych znajomych i oni do nas, wiec praktycznie nie spedzam czasu na necie;) w pracy tez staram sie pracowac, dlatego wyglada tak, jakby mnie nie bylo:) ale naprawde jest u mnie ok:) wszytskich pozdrawiam i duza

Sywlinka ja raz zrobiłam lepiej :p To jeszcze jak z rodzicami mieszkałam :p Oni pojechali na weekend do mojej siostry, bo była z babcią na wakacje. Ja zostałam w domku, bo wiadomo znajomi, itp :p Zostawili mi 1 z naszych 2 psiaków :P Zebrałam się, żeby iść po coś na obiadek i sprawdzam w torebca czy są klucze. Coś dzwoni, więc oki. Ale jak wróciłam z zakupów okazało się, że to klucze od mieszkania babci, gdzie miałam kwiatki podlać... No to dzwonie do rodziców, a oni już za Mszaną Dolną :/ Na szczęści okazało się, że nie domknęli górnych szyb w oknie i sąsiad wszedł po drabinie :D Całe szczęście, że to parter :P:P:P:P

Dziewczyny, ja teraz bez Was żyć nie mogę :):):) Co jakiś czas sprawdzam Wasze wpisy, sama też coś naszkrobię. Fajnie że mogę z Wami pogadać o wszystkim :) Dzięki :)

Witam, witam wszystkie! Ja dzis rano na spotkaniach, ale juz jestem :) Wczoraj byly przytulanki, bo juz nie wytrzymalam,ale dzis test owu bez buzki, wiec przytulanki raczej dla przyjemnosci :) Ukochany wczoraj zobaczyl opakowanie po tescie w smietniku i podlecial do mnie i mnie zaczal przytulac, biedak myslal ze to ciazowy :( Strasznie byl rozczarowany jak mu powiedzialam ze to owu :( zapytal kiedy czas na dzieci najlepszy, powiedzialam ze w ten weekend, to odwolal wszystkich znajomych i powiedzial ze mnie z lozka nie wypusci :) chlopak chyba ma wieksze cisnienie niz ja :) SLodki jest!

Polusia ja niestety okna miałam pozamykane a mój Paweł się mnie pyta czy gdzieś mam okno otwarte :O pewnie zimno na dworze myśli że okno otworzyłam :D:D:D:D a to teraz wiem Dorka Kruszyna tak mocno krzyczały że drzwi się wystraszyły i nie chciały się otworzyć :P

Jasne Sylwinka, to nasza wina :) Ale ja nie chce caly weekend w domu? Zabral by mnie na jakis oboadek, abym sie zrelaksowala :):):):):)no i moze do kina ;)

Kruszyna, razem bedziemy pokrecone ;) No ale zaloze sie ze reszta tez do nas dolaczy - czyt. Sylwinka :)

I w poniedziałek będą tu tylko zafasolkowane, bo wy nie będziecie mogły wstać :P:P:P

No mam nadzieje :) W koncu tak sie bede poswiecac caly weekend :):):):):):):):):)

hej u mnie moje pecherzyki narazie dojrzewaja , ale sa ,:) wczoraj je doktro widział:) ale jeszcze tydzien do płodnych dni i wtedy przytulanka codziennie :) teraz co 2 dni , moj męzuś zadowolony:) on nigdy nie jest zmeczony jeśli o to chodzi:)

anna niech dojerzewaja i jak najwieksze beda! Jak takie dojrzale czerwone jablka na jablonce! No moje chyba tez wlasnie dojrzewaja no i mam nadzieje ze w ten weekend spadna :) Oj bedzie sie dzialo! Ja mojego wstrzymalam kilka dni... no ale wczoraj juz nie moglam :) Dzis bedzie chyba przerwa, aby chlopaki sie zregenerowali na weekend! A novida, super pomysl z tymi wakacjami! Wypoczniecie, odestresujecie sie! Beda nowe silki na staranka! Jestem tak podekscytowana, conajmniej jakbym byla dzieckiem i mikolaj by przychodzil :)

a co Ci się kruszynka stało z nogami zesztywniały Ci :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ja czekam do 13 stycznia i wszystko się okaże wiecie że mam test ciążowy kupiony :):)

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaa i mam stronkę :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

ano trzeba pisać a nie się obijać z pisaniem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a gdzie Syla i Lolcia co z nimi :(:(