Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Nie mam pojecia! Moze od tego wczorajszego posiedzenia z ubikacja, bo sie niezle nameczylam :( Mam nadzieje ze mi juz niedlugo przejdzie, bo chyba oszaleje! Jednyne tabl jakie mam, to nie mozna brac w ciazy, no wiec sie troche boje, bo moze sie wczoraj udalo... nie zapeszajac... A ty Sylwinka gdzie sie podziewalas?

Dorka - uważaj żeby sobie nie wmawiać pewnych rzeczy, bo szkoda potem zawodu i rozczarowania. Powiem tylko, że u mnie ból głowy, kłucie jajnika to był pierwszy objaw, tak już w 28 dc :)

Dorcia, wytrzymasz :) Pozytywne fluidki przesyłam :) Ja też bym nie brała żadnych tabletek, tak dla świętego spokoju jakby co :) Sylwinkaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meldowac się proszę!

Sylwinka - kiedy testujesz? W sobotę czy w niedzielę??? Ja chyba już w niedzielę, to będzie teoretycznie mój 38dc... Albo dopiero 23dc :P Zależy jak na to wszystko patrzeć :P Ale spoko, będzie dobrze. W tym cyklu zaciąży Sylwinka, a ja w następnym :P No i cała reszta oczywiście też, ale na pierwszy rzut Sylwinka idzie :P

Kruszyna, ja zupelnie mojego bolu glowy nie wiaze z ciaza :D zdecydowanie za wczesnie! bo jezeli staranka byly udane to dopiero bym wczoraj zaszla ;) Ale tak na wszeliki wypadek nie chce nic brac. Sylwinka bedzie zaraz, potem Kruszyna no i Syla i ja moze sie gdzies tam dolacze :) A jak dalsze staraczki? Mamy wszystko na bierzaco od Grazki a co z reszta?

ja byłam w sklepie a testować będę w sobotę rano tak najpierw ja a później pociągnę Was za sobą :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kocham Was! Za te banany też :P :P :P Kupiłam sobie satynowy szlafroczek, do nakręcania M :P:P:P:P Czarny i ponętny :P:P:P Dzisiaj też go zmolestuję, mimo że już po okresie starankowym , to temperaturę związku muszę trzymać na wysokim poziomie :P:P:P

Ja jakos dzis juz sie chyba nie zmotywuje :( no ale nigdy nie wiadomo... moze kapielka razem zrobi swoje :) Sylwinka, juz sie nie moge doczekac soboty! Od rana juz bede warowac przy komputerze i czekac na wiadomosc od Ciebie!

Kupilam testy owu clear blu 7 cyfrowych- za £18 ponad:p ok pozdrawiam i wracam do pracy jestem busy:)

Aga ja tez wlasnie ten mialam. Uwazam ze jest bardzo fajny, bo jest bialo na czarnym i nie musisz sie niczego domyslac! Z tesciorem na pewno sie uda!

witam kochane koleżanki :) sylwinek a Ty króry dzień cyklu masz??? czujesz że się udało???? ja mam nadzieję ze tak... i że wszystkim Wam się uda, tak jak mi :D

ja nic nie czuje piersi mnie bolą wczoraj wieczorem miałam mdłości brzuch mnie nie raz za boli i jajniki mnie kują ale tylko czasami czy się udało to się okaże :D:D

czuję się bardzo dobrze :) plecy mnie tylko bolą i głowa... ale tak to wszystko ok... Sylwinek jestem dobrej myśli... udało się na bank!!!!

Sylwinek jak się dzisiaj czujesz? ja wiem że Ty jesteś w ciąży bo dzisiaj znów w radiu mówili :):):):):)

🖐️ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ja się dobrze czuję tylko mnie piersi bolą a tak poza tym nic :)

Kruszynka ja jestem :D:D dopiero wstałam :O a jak tam trzymasz się jeszcze na nogach po bara bara :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Polusia wstawaj śpiochu :P:D:D

Sylwinka, nie było wczoraj przytulania... Źle się czułam, jak taki balon... A mój M jest kochany, herbatkę mi zrobił i mocno przytulił do serducha :) Libido mi spadło prawie do zera :( :( :(

trzeba było poczekać za mną z tą stronką :P a może się tam fasolka szykuje i przez to nie miałaś ochoty :):)