Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Naleśniki bym zjadła ale mi się nie chce smażyć :P Zrobię makaron z sosem śmietanowo-ziołowym, albo spaghetti - dawno nie jedliśmy, więc M będzie zachwycony :D

ja dzis mam rybe pange z ziemniakami i rzecz jasna ogorek,szkoda ze takich malosolnych teraz nie ma:(

Suri ja na początku zjadłam śledzia z ptysiem :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a ogórki są pyszne wczoraj jak jedliśmy śniadanie w tej klinice to na śniadanie była biała kiełbasa i z dziewczynami śmialiśmy się że jeszcze brakuje 2 jajek :P:P:P:P:P

częstujcie się rosołkiem :):):):):) Kruszyna ja chętnie naleśnikiem sie poczęstuje :P Asiu mam nadzieję, że miną te mdłości a jak nie to trudno jakoś bede musiała wytrzymac :) Czasami taki fajny dzien sie trafi, że wszystko zrobie i super sie czuje ale też przychodzą dni jak ten dzisiaj. Moja siostra wymiotowała przez całe 9 miesięcy, nawet jeszcze w dzien porodu. Mam nadzieję, że nie pójde w jej ślady :) A jak Ty się czujesz? Kruszyna dodasz zdjęcie Twojego psiaka na nk?

hihi sylwinka - ja narazie wole nie mieszac ;) albo mogla by tez byc ciemna kielbasa z 2 ciemnymi jajkami :p co kto woli ;)

no w końcu mnie zauważyłaś bo już miałam w kącie usiąść i popłakać sobie :P:P

ja to w ciąży humorków nie mam ale mój mąż od 2 dni jest nie w sosie chyba brak seksu w organizmie :P:P:P:P:P:P

rosolek tez bym zjadla tylko produktow nie mam,moze jutro kupie :p ps.niech ta zima juz sobie idzie a sioooo

Sylwinka ale Ty beksa jestes :P Suri ja też mam już dość tej zimy! Może wspólnymi siłami ją odgonimy? Tak jak @@ od Staraczek :)

nooo trzeba bedzie,tylko jak sie za to zabrac??? bede za 2 godzinki,moze cos wymysle;)

Hey Sylwinku :) 😘 Grazka ja czuje sie super od tygodnia, wiec tez sie martwie, ze cos wsztsko za super, paranoja normalnie :) Ja tez dzis rybke i ziemniaczki na obiad....

Asiu nie matrw się bo wszystko jest dobrze :) ale wiem, że pewnie bede też sie wszystkim martwic :) Kiedy masz wizyte u lekarza?

Chyba tak to juz jest, 9 miesiecy obaw o nasze malenstwa. Grazka m w uk nie wiedzim ani razu lekarza na oczy, co nie daje komfortu psychicznego :( Polozna jest mniej wiecej co 5-8 tyg, ale ona nawet dobrze nie spojrz i nawet nie zapta jak sie czuje. Usg ma w poniedzialek, ktore tez polozna robi, jest to pierwsze i przedostatnie usg jakie w anglii kobiecie w ciazy przsluguje.

Ja te Ciebie chyba nie mam Kruszna, bo probuje odszukac i nie widze... Daj namiary...

Asiu to w poniedziałek dowiesz się że jest wszystko dobrze i bedziesz spokojna :) Kruszyna prześliczna ta Twoja psinka :):) Wygląda jak maskotka :)

Juz nie moge sie doczekac tego usg to bedzie pierwsze normalne usg, 5 tyg temu mialam dopochwowe w polskiej klinice.... No i pierwszy raz uslysze serduszko..... byle weekend szbko mi zlecial :)

grazka, powiedz mi ktora to kruszyna u Ciebie, liczac od dolu, to sobie dodam :)

No jestem na chwilkę :) Psinka słodka i przytulaśna bardzo :D Chyba będzie się nazywała Figa :P

No juz mam, tylko musi mnie zaakceptowac, abym mogla jej zdjecia ogladac :) kruszyna pospiesz sie bo juz nie moge sie doczekac, aby twojego pieska zobaczyc :D:D:D