Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

no u mnie dwa dni po terminie, wiec na pewno nie jestem. Zupelnie sie nie ludze. Tylko juz chce dostac @ aby wiedziec ze wszystko jest OK. najgorsze jest to myslenie ze cos jest nie tak i ze te tabletki juz nie dzialaja itp.

Dorka zrob sobie rano test zeby byc pewna no i czekaj co Ci ginekolog Twoj poradzi odnosnie tabletek.... Bedzie dobrze, zrelaksujesz sie juz niedlugo na wakacjach... i wrocisz do domuku z gotowym, dojrzalym jajeczkiem i zadzialacie :)

zrobie, zrobie rano, jak @ nie przyjdzie. Juz nie moge sie doczekac aby o wszystkim zapomniec i sie zrelaksowac :D:D:D:D Lece juz na spotkanko! do jutra dziewuszki! Ciekawe jak Polusia!

ja spadam do domciu:) musze duzo relaksowac sie;) !!!!pozdrawiam i milego wieczora:D

Dopiero do domku wróciłam, bo byliśmy jeszcze u rodziców i mój tata szampana kupował :P:P:P SYNECZEK BĘDZIE :) Wszystko jest w porządku, zdrowiutki :) Rozwija się idealnie - wg OM to jest 19 tydz. 6 dz., a wg. USG 19 tydz. 5 dzień :) Tylko, że czeka mnie jeszcze wycieczka w sobotę, bo mały zasłonił łapką buzię i pan doktor powiedział, żebym wtedy przyjechała to nagramy 4D, żebt było go ładnie widać :)

Kasia gratuluję synka :):):) Dopiero czytam co napisałyście za cały dzień ;)

dzisiaj dwie super wiadomosci:) 2 chlopaki:):) Polusia gratuluje:) widziaialm na NK jem lody czekoladowe za Wasze zdrowie:!!!!

🖐️ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D wstawać leniuchy :P:P Polusia gratuluję synka :D:D:D:D:D same chłopaki jak na razie :D:D

🖐️ :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D wstawać leniuchy :P:P Polusia gratuluję synka :D:D:D:D:D same chłopaki jak na razie :D:D

Dziękuję :) To dlatego taki łobuz i wieczorem spać mi nie daje :P:P:P Sylwinka to ty się może wyłamiesz i będzie dziewczynka ;) Agi aż sobie chyba pójdę kupić lody :P

Polusia ja już mam dziewczynkę i chce mieć chłopca :P teraz zresztą mój M też chce chłopca ale co będzie to będzie najważniejsze żeby zdrowe było :D:D:D:D:D:D:D

To prawda, że najważniejsze jest zdrowie maleństwa. Ja teraz czekam na sobotę i flm z USG 4D o ile mały buzi nie zasłoni znowu :P Uparciuch jeden :)

Madzia miała iść od września do przedszkola i jej się pytam czy chce iść a ona że nie bo dzidzie będzie miała :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

NICK...... .........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30................12.03.09...............W-WA....... .29........1 anna999..............10.03...................Lublin ........26.........0 milka czekolada.....07.02.09..............Sieradz........26....... . magda//.............8.04.09...............Kraków....... .23........0 agi26...........................................Londyn.. ......26 ........0 Kruszyna2008......29.03.09...............Bielsko..... . ..23.........0 Dorka.................15.03...................Londyn.... ...28.........0 ZACIĄŻONE: NICK.................TC......... TERMINPORODU .....WIEK........PŁEĆ GaGa_..................19...........19.07.2009.......... . 29..........??? Kasia.T21..............21............27.07.2009......... . .26...........??? lolcia26................15............02.08.2009........ ...26...........??? Polusia86..............19............08.08.2009......... ..22...........??? aska.osa..............15.............06/09/09........... ...26...........??? Sylwinka 25..........14............18.09.2009............25......... ..??? MERY27................11............8/12.10.2009........ .27...........??? Grażka23..............10............14.10.2009.......... ..24..........??? S.U.R.I...................8............22.10.2009....... .....30..........?? muszę się Wam pochwalić ale ostatnio poczułam takie delikatne kopnięcia :D:D:D:D:D:D:D:D dziecko daje już o sobie znać :D:D:D:D

Cześć dziewczynki! No widzę dyskusja była niezła i to typowanie chłopczyk czy dziewczynka :D:D:D Fajnie :) Polusia powiem Ci że ślicznie wyglądasz z brzuszkiem :):):):) Sylwinka rządzi na kafe od rana :) Ja wstałam o 7 rano, roboty jeszcze mam dużo, także nie wiem czy dam radę jeszcze zaglądnąć do Was. Ogólnie samopoczucie mam podłe, bo ten cykl mam już stracony i taki dołeczek się do mnie przyplątał :( Rzucę się w wir sprzątania itp to może przejdzie... Jeśli miałybyście jakieś sugestie albo rady dla mnie to wrzucam link do wykresu, na który już patrzeć nie mogę buuuu: http://28dni.pl/Kruszyna2008/wykresy/2009-02-27 No i wiecie w poniedziałek byłam u świetnej dentystki, normalnie anioł! I wyleczyła mi ząbka i wszystkie już mam zdrowe :D:D:D:D W poniedziałek mam przyjść tylko na usuwanie osadu, będę miała uśmiech jak gwiazda Hollywood hehehe :P

Usuwam mój termin @ z tabelki bo nie wiem, pewnie znów będzie wywoływanie luteiną :( NICK...... .........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30................12.03.09...............W-WA....... .29........1 anna999..............10.03...................Lublin ........26.........0 milka czekolada.....07.02.09..............Sieradz........26....... . magda//.............8.04.09...............Kraków....... .23........0 agi26...........................................Londyn.. ......26 ........0 Kruszyna2008.................................Bielsko..... . ..23.........0 Dorka.................15.03...................Londyn.... ...28.........0 ZACIĄŻONE: NICK.................TC......... TERMINPORODU .....WIEK........PŁEĆ GaGa_..................19...........19.07.2009.......... . 29..........??? Kasia.T21..............21............27.07.2009......... . .26...........??? lolcia26................15............02.08.2009........ ...26...........??? Polusia86..............19............08.08.2009......... ..22...........??? aska.osa..............15.............06/09/09........... ...26...........??? Sylwinka 25..........14............18.09.2009............25......... ..??? MERY27................11............8/12.10.2009........ .27...........??? Grażka23..............10............14.10.2009.......... ..24..........??? S.U.R.I...................8............22.10.2009....... .....30..........??

ona już zapowiedziała że chce brata i będzie go kąpać ubierać przewijać a mi tylko zostanie karmienie dobrze będę mieć no nie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

🖐️ Kruszyna cieszę się że Cię widzę hhhhhhhuuuuuuuuurrrrrrrrrraaaaaaa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ktoś musi rządzić na kaffe bo te nasze leniuchy jeszcze śpią i nie ma kto pisać :D:D:D:D:D:D:D

Oj ja mam wolne, ale na "szczytny" cel :P:P:P Wyprowadzka teściów hehe :P Wczoraj nawet nie poszłam pod prysznic wieczorem tylko zasnęłam i nie wiem kiedy :P Padłam jak muszka owocówka:) Jeszcze o godz 23 myłam lodówkę, bo mamy nową i dopiero ją podłączyliśmy :) U teściowej umyłam wszystkie okna, a dużo ich było. Jutro już idę do pracy, odpocznę trochę :P

Znikam dziewczynki, idę myć łazienkę, kuchnię też muszę dzisiaj zdążyć, ale nie całą, bo mama jeszcze ma tam trochę swoich rzeczy. Oj roboty dużo, ale niedługo będziemy zupełnie sami :D:D:D:D Dzisiaj teściowa powiedziała że podrzuci mi czasem pierożki - a robi najlepsze na świecie :D:D:D:D

Przychodzi baba do apteki i mówi do aptekarza, że chce kupić arszenik. -Po co pani arszenik? - pyta aptekarz. -Chcę otruć mojego męża, który mnie zdradza. -Droga pani, nie mogę pani sprzedać arszeniku, aby pani zabiła męża, nawet w przypadku gdy sypia z inną kobietą. Na to kobieta wyciąga zdjęcie na którym jej mąż kocha się z żoną aptekarza. -Oooo! - mówi aptekarz - Nie wiedziałem, że ma pani receptę! Koło godziny 22 facetowi w centrum handlowym zachciało sie sikać. Więc poszedł i poprosił o klucz do męskiej, a sprzątaczka na to: -Panie w męskiej posprzątane. -Ale ja nie wytrzymam - odpowiedział facet. -No a może by pan poszedł do damskiej? - spytała sprzątaczka. -No ok tylko szybko- powiedział. -Ale niech pan nie naciska czerwonego guzika - ostrzegła sprzątaczka. -Ok, Ok - powtórzył facet i poszedł. W toalecie zrobił to co trzeba i nacisnął niebieski guzik i nagle tajemniczy głos powiedział: PODCIERANIE ZAKOŃCZONE Później facet nacisnął zielony: MYCIE ZAKOŃCZONE Wahał się czy nacisnąć ten czerwony i w końcu pomyślał: raz kozie śmierć i nacisnął... Nagle słychać krzyk z damskiej toalety. Facet krzyczy, a głos się odzywa: USUWANIE TAMPONU ZAKOŃCZONE

Dziewczyna u ginekologa. Młody, przystojny lekarz zaczyna badanie, zakłada jednorazową rękawiczkę, wkłada palce. Zwykłe badanie. Nagle dzwoni telefon. Lekarz jedną ręka odbiera, a jako, że czas to pieniądz drugą kontynuuje badanie: - Halo! Tu Heniek... ze studiów... jestem w twoim mieście. - Nie może być. Przyjeżdżaj, trzeba to oblać. - A jak do ciebie dojechać? Dzwonię z dworca. - Z dworca to pojedziesz prosto, później w lewo, będzie rondo, na rondzie w prawo, następne rondo i dalej to prosto, prosto i jesteś u mnie... Na to pacjentka: - Panie doktorze czy jeszcze jedno rondo mogę prosić? :D:D:D:D:D:D:D:D

Kruszyna to powodzenia w sprzątaniu :) Ja zbieram się powoli w sobie, bo jadę z siostrą do lekarza. Ale powoli mi to idzie :P Sylwinka a ty znowu kawały :P:P:P