Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

skrobnęłam Ci liścik miłosny na Walentynki :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P a o drugim dziecku pomyślicie jak Hania już będzie większa ja to podziwiam kobiety co mają dziecko rok po roku bo ja bym chyba padła jak mucha :P dobra lecę bo Dominika marudna spać nie chce ino w klawiaturę wali od komputera :P:D:D:D:D

Ktuszyna zrozumialam zart po chwili:D ahahahhah:) ja mam okres poniedzialek po walentynkach dostac czy tam we wtorek heheh:) i na nic innego nei licze za bardzo:) Ale Magda trzymam kciuki, nie stresuj sie:) bedzie dobrze;) kasy na to na pewno nie szkoda:) bo zaowocuje:) Dorka na Twoim miejscu juz pakowalabym walizki:) strasznie Ci zazdroszcze nawet tego bezrobocia:)

ja tez spadam bo mam gościa :) potem sie odezwe narazie nie rodze, a maz mowie ze dzis mam nie rodzic bo mu nie bardzo pasuje :)

Madzia odpoczywaj. Wiem jak ta cala chemia potrafi czasami dokuczac... co prawda ja jakos to dobrze znosilam i pewnie nie bralam az tak mocnych lekow jak ty. ALe po pregnylu nie moglam dwa dni na pupie siedziec... Agi nie mam zadnych objawow i to mnie smieszy. Cycki mnie delikatnie zaczely bolec dopiero wczoraj, ale tak delikatnie i nie sutki.. poza tym to boli mnie brzuch ale dokladnie tak samo jak na @, wiec bylam pewna ze zaraz nadejdzie i tak od jakiegos tygodnia. poza tym to wstalam kilka razy wczesniej na siusiu i zasypiam o 9 wieczorem, ale to moze raczej ze zmiany czasu... bo ciagle nie moge sie przestawic. Zasypiam o 9 i wstaje o 6 rano! Ja uwazam ze testy bardzo mi pomogly bo dzieki nim nauczylam sie obserwowac owu i wiedzialam kiedy jest... ale wiadomo ze one nie sa 100% w szczegolnosci jak sie bierze rozne leki. Agi a probowalas te ziolka co kiedys kruszyna?

Nie biore teraz nic oprocz witamin dla starajacych sie mum to be dla partnera tez sa:) ale kupilam Agnus castus czyli castagnus- ale jedynie na PMS bo juz w poniedzialek czyli dokladnie tydzien przed zaczely mnie biolec piersi!!!! przesada, mecze sie, bo mam dosc duzy rozmiar i ten bol przedokresowy jest straszny:) i ma to podobnno mi pomoc:)

A do Pl chce jechac przed 27 lutym bo to tatu urodziny i dam mu taki prezencik :D:D:D mysle ze sie ucieszy! oj bezrobocie jest super w szczegolnosci ze mi placa za siedzenie w domu... ale nie wiem co teraz z praca, bo kto przyjmnie ciezarna...? chyba ze znajde cos za miesiac i nie powiem... a jak sie dowiedza to nie maja prawa mnie zwolnic... no nic bedziemy mysleli co zrobic, ale na szczescie jeszcze nie musimy sie martwic...

ten castnagus delikatnie obniza prolaktyne o ile sie nie myle... bardzo jest zachwalany! ja nawet o nim myslalam ale moja gin zapisala mi dostinex i mysle ze to mi pomoglo! ja mialam dobry wynik, ale po podaniu tabl byla za wysoka. wierze ze Wam sie uda dziewczyny! Ja bylam pewna ze nigdy nie bede miala dzidzi....zaczynalam calkowicie rezygnowac ale nadal sie staralam o ile to ma sens...

No widzisz Dorka masz nagrode za to, ze sie nie poddalas:) warto bylo miec nadzieje;) A ja jestem pracy i wlasciwe tak z doskoku pisze;) nie nudzi mi sie bo roboty mam mnostwo:( W niedziele idziemy ze znajomymi na kolacje, juz bym chciala niedziel, bo zamierzamy sie wyspac haha:)

Sylwinka dostane:) bola mnei piersi, znaczy juz mniej.....ale no takie mam przeczucie:) i tyle;)

i zrobila sie cisza:) ale musze przyznac, ze od rana wesolo bylo :) taki optymistyczny klimat nastal.....

Agi powoli sie zaczynalam poddawac... w szczegolnosci po nieudanym zastrzyku... tzn zaczelam tracic nadzieje ale nadal przeciez z ukochanym szalelismy :)

Dorcia sprawdź pocztę :D:D:D:D Agi podaj mi e-mail albo tu albo na gg to Ci coś wyślę :D:D:D a moja maruda akurat śpi a ja lecę sprzątać :P

Sylwinka moja poczta to : agos.stacherska@poczta.onet.pl czekam:) Dorka teraz to juz bedzie dobrze:) ja bym chyba wziela sobie kilka dni wolnego na oswojeie sie z sytuacja;) ale Ty nie musisz;) pewnie pojechalabym to uczcic do Polski tez:) zobaczymy co zrobie, kiedy ja poznam pozytywny wynik:)

Bilety juz zakupione! Jade 25-go i wracam 3-go! Szkoda ze bez chlopaka ale chyba latwiej bedzie nam szalec z rodzicami po polsku :D:D bo mama slabo mowi! Dam sie im nacieszyc, naplanowac itp :D:D oj juz nie moge sie doczekac! Sylwinka zaraz sprawdzam! Agi ja tyle planowalam jak powiem chlopakowi, chcialam kupic buciki, kartke itp ale jak zawsze to nie wyszlo. byly lzy i przytulenie! Smial sie ze nie chce mnie pocalowac bo mam wielka paskudna febre :D:D nadal nie mozemy uwierzyc i pewnie do nas to dojdzie po pierwszym usg... jak na razie zrobilam tylko jeden test a w pn pojade na krew.

Przesliczne te Twoje dziewczynki!!! super! kurcze od kilku godzin siedze i ogladam TV az mi sie tylka nie chce ruszyc.. chlopak sie smieje ze tak juz teraz bedzie :D:D:D

Sylwinka juz mnie przestaja bolec piersi:) ufff bola mnie tak jak na okres i mysle, ze przy ciazy to chyba raczej sutki powinny bolec i takie tam:) ide sparwdzic poczte:)

Dorka ale masz dobrze:)))) ja sie objadlam paczkami wczoraj i dzisiaj, a woeczorem zamawiamy jakies jedzenie, bo nie mam sily gotowac po pracy:) wiec musze isc na latwizne, moze nie jest to ekstra zdrowe, a wrecz przeciwnie, ale smaczne:D Sylwinka jeszcze nic nei doszlo:(

hahahaha Agi a wlasnie ze nie! bo mnie sutki nie bola a raczej piersi, tak na dole ale tylko przy dotyku... wiec na prawde chyba nie ma reguly... Ale jestem glodna... chlopak polecial mi cos przyzadzic i nie chce powiedziec co... to ma byc niespodzianka. Wczoraj nakupowalam pelno smierdzacych serow :( a tu podobno nie powinno sie ich jesc :(:(:(

Czesc dziewczyny, wpadlam zobaczyc czy nasza zguba Dorka wrocila z wakacji a tutaj takie wiesci!!! Slonce GRATULUJE z calego serac... i duzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzo zdrowka dla Was!!! Bardzo mnie uradowalas ta wiadomoscia! Agus ja bralam angielski castnagus w cyklu kiedy zaszlam w ciaze z Tomkiem, wiec sprobowac warto, choc mam nadzieje ze nie bedziesz musiala... Buziaki dla wszytskich i przepraszam ze nie mam czasu wpadac, luty taki szalony mam, musze dokonczyc badania do pracy, i mezus ma operacje za tydzien, ale w marcu postaram sie powrocic na dobre :)

Dorka atak w ogole to daj jakies zdjecia na FB:) z wakacji oczywiscie:)

asia witaj:) jak bralas ten castagnus?? bo ten moj to jedna na dzien ale nie wiem czy brac przez caly cykl?? no moze i mi sie uda z tym ziolkiem:)

Wchodzę na kafe a tu takie cudne wieści! Dorcia GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!! Aż się wzruszyłam :):):) Przywieźliście pasażera na gapę z wakacji ;) Kurcze strasznie się cieszę :) Ale masz cudny prezent dla taty na urodziny :) Powiem Ci, że ja też planowałam jak to powiem mojemu małżowi, ale nie wytrzymałam do wieczora i musiałam zadzwonić do niego :P:P:P Magda super, że to już tak szybko. Na pewno będzie dobrze :) I masz racje - nie ma co się przejmować kasą, jasne, że to kosztuje ale jaka jest nagroda :) Agi ja brałam Castagnus w tym cyklu w którym się nam udało i teraz ten Łobuz mi obgryza telefon :P Sylwinka podziwiam - dwie córcie, cały dom na głowie i jeszcze pączki robiłaś! Kruszyna ach te kolki :( Biedne te nasze maluszki z tym są :( Aleks niby się uspokoił na chwilę po kolkach, ale teraz znowu ząbki no i marudzenie na maksa. A od tygodnia coś nie bardzo chce spać w dzień i mamo noś. A ja już mam ręce do podłogi :P W końću już koło 7 kg waży. Suri może lepiej tak to zrobić, niż męczyć się z tym płynem? Anna ja to codziennie wchodzę i patrzę czy jesteś czy już może Darię tulisz :)

ale Dorka mnie bola piersi jak zwykle po bokach, jakbym miala takie zakwasy:D a jak biegne, wchodze po schodach czy mocniej sie rusze to masakara....mam tak od dawna, tylko, ze teraz mi sie ten okres wydluzyl i zaczyna sie czasami ydzien przed, a czami nie boli, roznie bywa..wiec na tej zasadzie nie podejrzewam ciazy:) tym bardziej, ze przytulanki byly tylko raz!!! z rana:D

o i stronka moja!!!!!!!!!!!!!!! Polusia Ty tez?? moze cos wtym jest moze powinnam sprobowac od 1dc nastepnego:) miklo slyszec, ze taki byl przydatny:)

Agi zawsze moze byc raz a dobrze! Ale pewnie nie ma co sobie wmawiac. mnie piersi bola jakbym miala siniaczki... ale ja mam male i pewnie to inaczej... sama nie wiem! Dzieki Asia i Polusia!!! Asia duzo zdrowka dla meza! mam nadzieje ze wszystko OK! Agi widzisz to ziolko to jakis cud :) i oby Tobie tez pomoglo! postaram sie dodac kilka zdjatek na FB :)

no ja sobie nie wmawiam ciazy i to mi pomaga:D jakos moze trudno mi sobie to wyobrazic....tylu osobom juz to ziolko pomoglo, ze moze zastosuje je teraz i bede brac przez 3 m-ce az do skutku wlasciwie:) no tylko mysle, ze musimy powaznie sie za starania zabrac, przezwyciezyc zmeczenie i to, ze sie czasem nie chce kiedy akurat mozna by bylo:)

Agi sprawdź teraz :D Polusia daje radę nie ja pierwsza i nie ostatnia z dwójką dzieci :) zobaczysz sama jak to będzie z 2 dzieci :D wczoraj wieczorem to miałam orkiestrę dętą :P:P:P:P:P:P Madzia płakała bo nie kazałam jej grac na komputerze a Dominika też płakała sama nie wiem czemu normalnie myślałam że oszaleje :O