Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiajIJAijAakdod

Chcę wzbudzić zazdrość na mojej byłej, czy to się uda?

Polecane posty

Gość jiajIJAijAakdod

To ona ze mna zerwala bardzo niedawno. Czy jesli wstawie fotki moje i mojej bardzo dobrej kolezanki o ktora byla zazdrosna kiedy jeszcze razem bylismy ze soba wzbudzi w niej zazdrosc? Są to zdjęcia z naszego wspolnego balu bo mnie zaprosiła. Moja byla nie ma teraz nikogo. Zalezy mi tylko na wzbudzeniu w niej zazdrosci. Czy to sie moze udac, czy raczej wzbudze w niej tylko nienawisc do mnie, czy ona wyczuje ze robie to specjalnie?

Gość MAriusz BHP
skalkuluj na chłodno czy przypadkiem nie miała racji odchodząc od Ciebie może wzbudzi w niej zazdrość, ale po co jak to i tak skończone?

Gość jiajIJAijAakdod
Chce zeby poczula sie zazdrosna bo ja wciaz do niej cos czuje a ona mnie rzucila twierdzac ze to ja jestem ten zły a to nie do konca bylo tak

Gość wstaw foty
suka będzie zazdrosna...zasłużyła na poniżenie

Gość gygygya
Tez bym wstawil A niech bedzie zazdrosna

Gość to zależy jaki to typ dziewczy
jeśli mój byly by coś takiego zrobil a np chcialby do mnie wrócić to mialby po takim wystepie pozamiatane uznalabym, że jest z inną i to definitywny koniec

Gość całkowicie czarny kot
wstawiając te fotki udowodnisz jej, że miała rację pozbywając sie Ciebie z zycia skoro byla zazdrosna o kolezankę, to teraz zobaczy, że miała podstawy i oboje (Ty + kolezanka) to @

Gość kigusia
mysle ze wzbudzisz w niej zazdrośc i to nie ważne czy ona cie jeszcze kocha czy nie. Według mnie nigdy juz nie jest czlowiekowi obojetne co sie dzieje z ta druga osoba, chyba że czas wyleczy juz wszystkie rany. Ale jeżeli liczysz ze jeszcze do ciebie wroci to nie rób tego. Jeżeli ja kochasz to nie rob tego bo jeszcze bardziej znniechecisz ja do siebie. Wierz mi bylam w związku ktory trwał 10 lat. Dziś moge smiało powiedzieć że juz nic nie czuje do niego, ale nidgy mi nie bedzie obojętne co sie dzieje z nim.

Gość jak to zrobisz
to napewno do ciebie nie wróci

ja miałam kiedys taką sytuacje i mój były tez tak zrobił ,jak zobaczyłam ich razem jak sie świetnie bawili jego usmiech i błysk w oczach to wiedziałam ze to juz definitywny koniec,i zaczęlam sama szaleć na dyskotekach ze złości.Wolałabym zobaczyć np.Na NK.zdjęcia jak leży rozmażony w świetnym ujęciu z lekko rozpiętą koszulą .A opis by był "Życie to nie bajka,czasem daje w kość".Na pewno przemyslała by to.Powodzenia.

Gość olejzpierwszego
oelj komentarze bab... gadaja co by chcialy o sobie myslec a nei tak jak jest.... a z dupami jest tak ze dopiero je rozstanie rusza jak zobacza ze zostaly na lodzie, wczesniej licza ze moze ja przeprosisz itp ... wrzuc fotki za jakis czas sie odezwie sama...

Gość taaaaa napewnooooo
odezwie sie jak to malolata i postrzelona jest albo jakaś desperatka jak to dziewczyna co ma poukladane w glowie to w życiu sie nie odezwie do bylego faceta jak zobaczy jego zdjecia z inną

Gość olejzpierwszego
powtorze post bo widze ze babki jak zwykle chca sie 'lansować' na takie powazne i pewne swojej wartosi kobiety za ktorymi kazdy facet teskni bo nie opatrznie ich nie docenil...itp. bla bla bla bla a pewnie polowa i tak zaluje swoich decyzji i robila setki razy z siebie idotke, robi i bedzie robila pokaz jej ze masz nowa.... ja cholera strzeli - zreszta co bede gadal... pisaly ci to kobity ale sam luknij po tym forum... masa postow typu 'moj były ma nową, jestem zalamana'

Wyjedź do Australii, znajdź złoże diamentów, zarób miliard dolarów, kup wyspę i przyjedź pod jej dom Rolls royce\'m z szoferem to może pożałuje, że Cię rzuciła. A tak, to nie ma o co byc zazdrosną.

Gość klaskcz,,,:-)
to jeszcze nic moja dziewczyna tez ze mna zerwala bo znalazla sobie kogos innego,powiedziala ze do siebie nie pasujemy....po jakis 3 miesiacach zaczela wydzwaniac i mowic ze ta byl blad i ze chce wrocic..powiedzialem ze bardzo mi przykro ale skoro wybrala jego to niech sie z nim bawi dobrze.powiedzialem to mimo caly czas cos do niej czulem...a w tym czasie jak z nia nie bylem to chodzilem na iprezy i zawsze dobrze sie bawilem poznalem duzo ciekawych panienek i bylo ok,wiec moze to jednak to nie jest ta twoja.

Gość Jacky
Wstaw foty z inną fajną laską ... wypożycz fajne auto i zrób sobie foty z inną ....nie zastanawiaj sie .... tamtą byłą szlag trafi ... każda laska to blachara (chyba że ma bogatego tatusia np: Dominika Kulczyk) to nie poleci na kasę ...