Patinka26 0 Napisano Maj 15, 2009 witam i milego dnia zycze ja sie zbieram do konsultantki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota822 0 Napisano Maj 15, 2009 no EQfa zajadałam się i w tym roku też tak już było i pewno od tego jestem teraz przeziębiona mam tak strasznie zapchany nos że ciężko mi jest oddychać kupiłam sobie ten wodę morską i tak sobie psikam dopść często bo bym chyba umarła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Maj 15, 2009 witam ja tez chora mam taki katar ze wali mi się z nosa non stop mam nadzieje ze moje dziecko bedzie dzisiaj grzeczne na placu zabaw bo nie dam rady za nią biegać kalpek jak ja lubie takie romantyczne kolacje z fajnym zakonczeniem szoda tylko ze rzadko u nas się to zdarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Maj 15, 2009 hejcia "pociągające" i reszta :-) lilka :-( ja też już tęsknię i po cichu zazdroszczę sesyjki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Maj 15, 2009 Witam Długo nie pisałam bo w weekend majowy byliśmy w górach a teraz śliczna pogoda i całe dnie spędzamy na dworku a wieczorkiem ty;lko mialam sile przeczytac co tam u Was kochane słychać wiec jestem na bieżąco :) Niunio na wycieczce był suuuper grzeczny każdy sie dziwił że z takim maluszkiem po górach chodzimy a przecież to juz nie taki maluszek łobuziak okropny :) Powiem wam ze teraz to juz nie moge sie z nim nudzic ciagle chce chodzic gadac zaczepia wszystkich na ulicy taki odwazny z niego chlopak :) Pozdrawiam wszystkie i przesyłam gorace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Maj 15, 2009 Hej laseczki:) Patinko:) Ale Ci waga jedzie w dol i szybko to zrobiłaś,trzymam kciuki za Ciebie Co tam powiedziała Ci dziś konsultantka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Maj 15, 2009 ale dziś pustki :-( obijamy się!!! nieładnie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Maj 15, 2009 Hejka dziewczynki:) Ja za godzinke zmykam do pracki....wpadlam powiedziec Wam tylko dzien dobry i zyczyc Wam milego dzionka:) Jezeli ktos chce miec nasza Dorotke w swoich znajomych na NK to pisac na gg 4342539:) Buziaki zostawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Maj 15, 2009 dziewczynki dostalam sms i nie bardzo wiem czy on był skierowany do mnie, ktoś poinformowal mnie o narodzinach córeczki, podał wage i godzine porodu i napisał że ( tutaj padlo imię dziewczyny, jest to także moje imię :P więc bedziecie wiedziały) czuje się dobrze czy któras z naszych ciężarowek miala termin na dzisiaj albo w okolicach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Maj 15, 2009 hmmmmmmm, Pani misowa- niezła wiadomość;) ale u \"nas\" najbliższe terminy są na lipiec- jolanta i graminis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Maj 15, 2009 a to imię które jest takie jak Twoje to tyczyło się nowego bobaska;) czy mamuśki?? a nie miałaś kogoś z rodziny to spodziewał się teraz malucha?? a może po prostu odpisz na tego smsa i zapytaj- "kto go napisał";) z tabelki wynika że jeszcze Kamila 1985 miała termin na lipiec ........... kto wie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Maj 15, 2009 kurować mi się kobitki!!!! co to za smarkanie w maju!!!!!??? Patinko- idziesz jak burza!! z wagą!! podziwiam i jestem dumna z Ciebie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Maj 15, 2009 juz się wyjasnilo koledze sie dziecko urodzilo :P a ja mialam taką nadzieje ze któraś z nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Maj 15, 2009 panimisowa;) - juz myślałam że kolejny wcześniaczek będzie;) dobrze że jednak nie;) - niech jeszcze posiedzą w brzuszkach do lipca!! madzik- odezwij się!! jak się czujesz??? a jak dzidziuś Twojego brata?? - mam nadzieje że wszystko w porządku!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 15, 2009 Madzik pewno wkuwa :) i nie ma czasu a ja dalej chora.... ledwo żyję mieliśmy jutro jechać do rodziców ale chyba nic z tego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Maj 16, 2009 Witam was cieplutko Olivka zrobila mi pobodke przed 5 rano ale po 20 minutach poszla spac znow meczyl ja katarek znow :( Laura dostala pare dni temu i znow Olivke zarazila ale nie ma jeszcze tak zle. smarujemy odciagamy regularnie i zakrapiamy kropelakmi nasivin mam nadzieje ze uda mi sie zapobiec wiekszej infekcji niz ostatnim razem. Ja popijam Kawusie Laura jeszcze spi :O dzis ma zajecia z religi 4 godziny ostatnie przygotowania do komuni powiem wam ze mam stresa wielkiego chyba wiekszego od samej Laury. Dziekuje wam za komenatrze :) teraz musze walczyc o 7 z przodu :) madzik jak sie czujesz rzadko u nas juz bywasz od czasu jak masz fasolinke ;( wiemy ze musisz odpoczywac ale skrobnij posta czasem. Sara co u ciebie? przykro mi ze znow cie Nawiedzila ta malpa.Nie chce cie pocieszac ze sie uda w nastepnym miesiacu,ale wierze w to ze uda sie. Kalpek a co tam u ciebie? jak samopoczucie.No No ladna kolacyjka sie udala :p Monita a ty nadal w pracy? graminis pewnie teraz leniuchuje odwiedzaja ja kolezanki teraz ma przeciez czas :p i zakupki dla maluszka tez pewnie sa. aha dziewczyny dostalam wczoraj prpozycje mieszkania i to w miejscu gdzie 1 raz mieszkalam przyjezdzajac do anglii bardzo blisko centrum.Tylko nie domek :( mieszkanie na 1 pietrze 3 pokojowe z Livingiem wlacznie.Duzy balkon cos podobnego do mini tarasiku wiec pranie mialabym gdzie wieszac.i to jest 2 pietrwoe mieszkanki tzn na dole bede miala pewnie goscinny pokoj z kuchnia a u gory beda pokoje i lazienka tzn tak jest w wiekszosci wczoraj dzwonilam by sie umowic na spotkanie by zobaczyc to mieszkanko w przyszlym tygodniu ale Tej pani ktora zajmuje sie moja sprawa nie bylo juz jje w pracy tak wiec w poniedzialek zaczne dzialac. jak pokoje beda ladne duze to bede musiala wziasc bo tutaj sie mecze i boje przedewszystkim. szkoda mi tego ogrodka bo dzieci zawsze mialy frajde i hustawka ogrodowa i trampolina i trzeba bedzie sie tego pozbyc. Co byscie zrobily na moim miejscu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Maj 16, 2009 czesc dziewczyny ja jestem zalatana strasznie a to u malej jestem dlugo a tak poza tym to mala bedzie sie nazywac wiktoria i juz sama oddycha:):0 a ja mature ustna zdalam z ruskiego i we wtorek mam pisemna takze kuje dziewczyny podczytuje was caly czas napisze aby wroce:):0 buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Maj 16, 2009 No wiecie co dziewczyny co to za lenistwo ja juz nakarmilam dziewczynki laura slicznie bedzie dzis ubrana bo beda juz nagrywac w szkole taki wstep do nagrania z 1 szej komuni najgorsze jest to ze ja jestem beztalenciem totalnym jesli chodzi o uczesania szukalam fryzjerki dla laury na jakis sliczny kook juz 3 tyg przed komunia wszsytko zajete a ang salony pozamykane paranoja :( i co ja zrobie a ja chcialam dla niej cos ladnego tak dlugo szporowalismy te wsloski ma takie dlugie ;) uciekam za tem czeka mnie ciezki dzien :O zycze wam udanego slonecznego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Maj 16, 2009 hejka madzik- super że malutka już sama oddycha!@! teraz na pewno będzie coraz lepiej!! gratulacje na ten ruski;) patinko- nie iwem co bym zrobiła na Twoim miejscu....ale mając dwójke dzieci na prawdę trudno by mi było zrezygnować z kawałka ogródka, własnej trawy, huśtawki itp.... w ogóle ja nie wyobrażam sobie życia w mieście... ale powiedz jak tam zakończyły się twoje działania z policją?? czy sprawa ucichła??!! a co do fryzurek komunijnych to u nas jest teraz moda na loczki- byłam w zeszłym tygodniu na komunii u znajomych- wszytskie dziewczynki miały loczki;) bardzo ładnie to wyglądało;) wiec może nie szalej z jakimś kokiem (którego nie potrafisz zrobic;)) tylko zakręć laurze włoski na papiloty czy na jakies wałeczki?? co ty na to?? no chyba że u Was inna moda. ja od rana szalałam w ogródku- zasadziłam 15 pomidorków, trochę poplewiłam itp teraz robie obiadek, pakuje sie i jade na weekend do rodziców wiec bede dopiero w poniedziałek;) pozdrowionka dla wszystkich papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Maj 16, 2009 Hej Hej laseczki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olik.BB 0 Napisano Maj 16, 2009 http://www.allegro.pl/item630485609_disney_h_m_nike_baby_club_74_92.html zapraszam!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Maj 16, 2009 no nie, macie lanie jak nic wszsytko rozumiem weekend ale zeby tak cicho :( ja dzis w diecie poleglam :( 1 raz tzn zjadlam dozwolony jeden posilek czyli baton w ciagu dnia i pije 2 piwko ale nie jem wiec mozliwe ze dieta waga stanie w miejscu ale nie bede jadla obicuje te piwko za mna chodzilo. ale po za nawiasem mam bombke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 17, 2009 Patinko jesteś chyba jedyną znaną mi osobą która powiedziała że schudnie i naprawdę schudła :D jestem pod wielkim wrażeniem twojego samozaparcia i wytrwałości! Niesamowite ale w lipcu naprawdę będziesz wyglądała tak jak sobie wymarzyłaś - czyli prawie jak kij od szczotki ha ha :p Ale mówię ci jak opowiadam koleżankom o twoim schudnięciu to są chore i zielone z zazdrości - po prostu zielone!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 17, 2009 Ja dalej chora wygoniłam męża z małą na spacer i do kościółka a sama sprzątam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Maj 17, 2009 Hej laseczki:) Jak tam mija Wam weekend? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Maj 17, 2009 puk puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Maj 17, 2009 jesteście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Maj 17, 2009 haloooo laseczki? spicie jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Maj 17, 2009 Smerfetko:) Co tam u Ciebie i bliźniaków,jak się maja,są zdrowi? Mam do Ciebie wiadomość z tego forum co ja się tam udzielam i Ty tez się kiedyś udzielałaś,wiesz ze dziś koleżanka .Paulinka. zrobiła dziś test i wyszedł jej pozytywny,wiec mamy mamuśkę majowa.Pozdrawiam Ciebie i buziaczki dla bliźniaków Jak będziesz mieć chwilkę czasu to się odezwij do nas i tu na forum i na tamto forum.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Maj 17, 2009 Xamadziara to przekaż proszę tej Paulince gratulacje od dziewczynek z naszego forum :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach