monita30 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 no mąż się wkurzył trochę hihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 To bylo moje pierwsze małżeństwo, jestem rozwodka i drugi raz wyszlam za maz, moj tez po rozwodzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 hej liluś mi niestety się nic nie wyświetliło na tej stronce ale to na pewno wina mojego kompa w pracy ,jak wróce do domu to zerknę:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Posprzatane juz mam, obiadek prawie gotowy i robie kawke posiedze troszke przy kompie i poczekam na telefon od znajomej i wyruszam na zakupy(na materialy) a wy dziewczynki jak daleko jestescie co robicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 monita bo musisz tam kraj, jezyk itp wybrać, wtedy ci sie wszystko pokaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 ale mi tylko niebieskie tło się wyświetliło hihih,mój komp w pracy jest do d**py:):):) musze wyskoczyć na zakupy bo po tych wyjazdach lodówa świeci pustakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Moj Malz natomiast do poznej nocy bawil sie tym wozkiem- skladal, rozkladal.... Jezdzil nim troche po domu, znowu cos innego wymyslal...juz chce fotelik kupowac do samochodu! Bo ten mozna tez wpinac do wozia- dobra sprawa jak maluch zasnie podczas jazdy autkiem. Czulam sie z nim wczoraj jak z malym dzieciakiem, ktoremu kupilismy nowa zabawke. Ja poszlam spac a On dalej walczyl. Chcial sie chyba nauczyc rozkladac w takim tempie jak na filmikach instruktazowych :) Ja sobie zdaje sprawe z tego, ze ten wozek moze sie rowniez nie podobac absolutnie- bo to nie jeden z tych uroczych, slicznych wozeczkow, ale my glownie stawiamy na wygode, lekkosc i solidne wykonanie.A kolor czerwony w sumie w ostatnim momencie wyszedl. Planowalam granat albo bez, ale ten byl taki wyrazny i soczysty. chyba pasuje czerwien dla chlopaka, co? Tak, czy inaczej dziekuje za pochlebne opinie :) Urzeklo mnie to w nim, ze moge go spokojnie do torby schowac ( przyda sie podczas lotow ) albo wniesc na pietro po prostu na ramieniu. A to sie przyda. Tu mieszkamy w domku ale w Polsce mamy mieszkanko na 3 pietrze a pewnie i tam troszke posiedzimy z Fasolem. :) Tesciowa sie dziwi, ze tak wczesnie wozek kupilismy. Ale czy to wczesnie?? 7 miesiac leci. Wkurzyla mnie tym gadaniem. Ja nie jestem przesadna i juz! W takich momentach Bogu dziekuje, ze mamy do niej 1774 km. ;) Asiu ja oczywiscie, jak widac w pracy jestem i powoli mysle o wyjsciu na przerwe. Malz ma 9.09.2009 urodziny i meczy ze marzy o pile elektrycznej do ciecia drewna. Wszystko spoko, tylko jak ja to do domu zatargam??!!Ogolnie to on jest sprytny, bo dobrze wie ze prezentu nie kupuje na ostatnia chwile- kupilam juz mu fajna torbe podreczna i perfumy Calvina Kleina a on raptem w piatek zaczal mi o tej pile nadawac.No i co ja mam z takim zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Lilowa ja bym mojemu mezowi kupila taka pile jakby bardzo pragna, ale napewno przemyslalabym dwie rzeczy, czy nas na to w tej chwili stac i jakie czekaja mnie wydatki w niedalekiej przyszlosci i czy to nie zawazy na finansach.A jakbym wiedziala ze nimoge tego dzwigac to: poprosilabym sasiada, albo znajomych o pomoc jezeli takowach niema lub niemaja czasu to w kazdym sklepie jest transport. Albo zamowic z katalogu i zrobic niespodzianke mezusiowi po urodzinkach.Pomyslalby ze juz tej pily nie dostanie tylko perfumki, a tu mila niespodzianka po kilku dniach :D Co myslisz o tym...uwielbiam robic niespodzianki i je dostawac ale to jest rzadkosc bo moj to taki wspanialomyslny nie jest jezeli chodzi o niespodzianki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Poszukalam na stronkach miejscowych sklepow i znalazlam to jego ,, marzenie'' :) http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/0073099/c_1/1%7Ccategory_root%7CGarden+and+DIY%7C14418702/c_2/2%7Ccat_14418702%7CPower+tools%7C14418763/c_3/3%7Ccat_14418763%7CSaws%7C14418782.htm Tak sobie mysle ze przydalaby sie nam taka, bo jest kilka rzeczy w domu do zrobienia ;) Widze, ze ciezkie to nie jest. Ale z drugiej strony Asiu mysle, ze masz racje. Chyba zrobie mu niespodzianke i zamowie transport na sobote. Tego dnia i tak bedziemy glownie swietowac bo urodziny wypadaja w srode. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 fakt... kto nie lubi niespodzianek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Wlasnie wcinam obiadek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Gra ktoras z was na kurniku :), bo ja uwielbiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 nie gram :-( wyslalam ci zaproszonko na nk :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Asia kiedys maniakalnie gralam na kurniku w tysiaca i literaki ale teraz czasu brakuje. Rozumiem jednak, ze to moze wciagac :) A ja dzis wieczorem ide na cwiczenia dla ciezarowek w wodzie. Cos czuje, ze moze byc smiesznie. :) Grameczko super sa te wszystkie nowe foteczki na nk. Moniu a gdzie Ty sie podzialas? Ewelka domek pieknie rosnie. Okolica piekna :) Sara co u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 lilowa Ja już gram tam od 2003 roku i jeszcze mi sie nie znudziło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 lilowa Ja już gram tam od 2003 roku i jeszcze mi sie nie znudziło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Polecam zalatke, jadlam ja tydzien temu na imprezie... http://wiecek.biz/salatka_gyros.html PYCHA!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Asia Brzmi smacznie :) Mi ostatnio brakuje pomyslow na szybkie dania obiadowe. Moze cos Ci jeszcze wpadnie do glowy? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 ale pysznie się zapowiada ta sałatka:):) ja też tak smażę filecika ale surówkę z pekińskiej robiłam osobno a tu można razem wszystko:):):) w kurniku też grałam może z dwa lata temu:) wciąga strasznie przeważnie wieczorami w tysiąca i domino:):) ale teraz w domu raczej nie ma czasu a w pracy już próbowałam pare razy wgrać jave i sie mi nie może to zainstalować bo kurnik na javie działa ja mam windowsa 98 w pracy i na razie tego nie ruszam bo znów trzeba by było kupić nowy system a nie chce tego mojego programu do pracy ruszać nawet bo nie bedzie mi miał kto z tym zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 a na zakupach kupiłam jarzynki na sałatkę jarzynową mniamm już mi się chce jeść a w domu ponoć kotlecik czeka mąż od teściowej przyniósł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 ciekawe jak tam wyniki myszki?? może już coś wie saruś a ty gdzie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 Dziewczyny bardzo dobre sa tez bulki z miesem mielonym wolowym...mniam podaje przepis: 500 g mielonej wołowiny 2 cebule 1 czerwona papryka 2 łyżki pasty pomidorowej 1 malutka papryczka chili (lub chili suszone) 20 zielonych oliwek bez pestek sól, cukier, pieprz 1 łyżeczka oregano 3 łyżki oliwy 250 ml kwaśnej gęstej śmietany 1 łyżka majonezu pół pęczka cienkiego szczypiorku 8-10 małych pikantnych korniszonów 8-10 małych podłużnych bułeczek Sposób wykonania: 1. Cebule obierz i pokrój w drobną kostkę. Paprykę pokrój w paseczki. Chili pokrój drobno, najlepiej w rękawiczkach gumowych. 2. Na oliwie zeszklij cebulę, dodaj mięso i smaż na dość dużym ogniu, mieszając i rozdzielając mięsko na grudki. Po odparowaniu i lekkim zrumienieniu mięsa dodaj paprykę i papryczkę chili, pastę pomidorową i kilka łyżek wody, dopraw solą, pieprzem, oregano i cukrem. W razie potrzeby zaostrz odrobiną tabasco lub suszonego chili. Gotuj do powstania gęstej masy i zdejmij z ognia. Oliwki posiekaj w plasterki i dodaj do mięsa. 3. Korniszony przekrój wzdłuż na ćwiartki i odłóż. Przygotuj 4-5 kwadratów z folii aluminiowej. 4. Bułeczki przekrój wzdłuż, nie przecinając do końca jednego z dłuższych boków. Rękami rozszerz nacięcie, wyjmij nieco miąższu bułeczek lub go lekko uklep i nałóż porcje masy mięsnej. Połóż 4 kawałeczki korniszona na każdą porcję. Układaj obok siebie po 2 bułeczki napełnione farszem, rozcięciem do góry i zawiń ostrożnie w folię aluminiową, zakręcając ją na górze każdego pakiecika. Włóż pakieciki na 10 min do rozgrzanego piekarnika. 5. Szczypiorek posiekaj drobno. Śmietanę zmieszaj z majonezem i szczypiorkiem, posól do smaku. Sos ma mieć łagodny smak, dla kontrastu z pikantnym nadzieniem. 6. Podgrzane bułeczki (2 na porcję) wyłóż na talerze, podawaj polane sosem śmietanowym. Pycha!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 uwielbiam gotować takie rożne nowości :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 Czesc dziękuje dziewczyny za mile komentarze na nk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 hej asiu ale robisz nam smaki:):):) przepis z bułeczkami ciekawy na pewno wyprobuję bo bardzo lubię dania mięsne hihih robie kawkę więc zapraszam na pogaduchy :):):) piszcie jak tam nowy dzionek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 liluś ale historia z tym wózkiem:):):) małżonek się cieszy bardzo asiu oglądałam twoją galerię:):) jestem pod wrażeniem,całkiem inny styl niż ja mam :):):) ale bardzo się mi podoba,najbardziej sypialnia i jadalnia,a jak robisz te kółka w zasłonkach? a materiały to jakies sztywniejsze do tego trzeba?i na zakonczeniach to są rurki metalowe czy coś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asia3377 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 Monita30 odpowiem ci na gg :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 he he he dzień dobry!!! a monitkę już ogarnęło zasłonkowo-firankowe szaleństwo!!! asiula ale lachon z ciebie!!! lilku jak tam aerobik??? monia co u was??? buźki dla dziewczynek kalpeczku jak tam w job? myszeńko a ja ciągle... wiesz pati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 hejo!!! jesteście??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 hejo jesteśmy hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach