moniczka22 0 Napisano Maj 28, 2011 hej wszystkim:)a ja po wczorajszej wizycie u lekarza zaczynam wierzyć że w końcu sie wszystko ułoży:)po torbieli prawie że nie ma śladu:)lekarz powiedział że gdyby nie to że widział zdjęcie z kwietnia to wczoraj obraz był prawie że idealny:)więc urodziny wczoraj mi sie udały:)i moge zacząć starania na nowo po @ :)oby szybko sie udało:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Maj 28, 2011 hej dziewczyny ja od rana na zakupach dzieci chcialy rosolek wiec ok posprzatalam babcia wziela Martynke i Rafalke a Szymonek spi zaczal w koncu raczkowac leniuszek z niego mowie wam musze jeszcze jechac kupic sobie jeszcze jedna sulienke na wesele i oczywiscie stroj kapielowy na wczasy ale bedzie problem bo cycuchy duze a pupa mala jak zwykle problem ale moze cos kupie pozdrawiam i milego wekendu myszko glowa do gory smerfetko a jak dzieci moniczka to fajnie ze wszystko ok kalpeczku a co tam u ciebie monita co tam u ciebie gramka lilowa patinko co u ciebie jak corki Efqa madzik pozdrowienia dla was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Maj 28, 2011 ale zaszalalam z tym pisaniem a na jutro serniczek na zimno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinka11987 0 Napisano Maj 28, 2011 Witajcie dziewczynki, chciałabym się przyłączyć do Waszego forum:) również razem z mężem zaczęliśmy starania o dziecko bardzo chciałabym być mamusią, ale nie wiem, czy mam owulację... Planowanie dziecka zaczęliśmy kilka miesięcy temu, udałam się do ginekologa (mam bardzo nieregularne cykle 45-do nawet 60 dni), dostałam skierowanie do endokrynologa .... zrobiłam hormony, niby są w normie, usg- pęcherzyki są.. niby ok. Zalecenie od lekarza... " prosze sie nie stresowac" . Po moim pytaniu, czy przy takich cyklach mam w ogóle owulację, usłyszałam "a skąd mogę to wiedzieć, proszę się starać przez 3 miesiące, jak nie wyjdzie proszę znów przyjść". Wróciłam do ginekologa... po czym ten powiedział, że jest zaskoczony, że nie dostałam nawet luteiny, ale nie będzie wchodził w kompetencje endokrynologa, a że mam 24 lata, to nie ma pośpiechu.... załamałam się dziewczynki staram się, myślę o tym wciąż, co prawda nie długo, bo teraz 2 cykl... ale tak się martwie, że nie mam owulacji, a nikt nie chce mi pomóc czy znacie może jakiegoś dobrego lekarza w Warszawie, ktory nie zbagatelizuje mojego problemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Maj 28, 2011 witaj karolinko... jasne, że przyłączaj do forum :-) może znów będzie gwarno? niestety nie jestem nawet z okolic wawy więc w kwestii gina nie pomogę :-( joluś mmm serniczek :-) a ja dziś jadę na urodzinki do braciszka więc też pewnie coś pysznego zjem :-) nam też wesele wpadło w lipcu, nie mam wizji co ubrać, co kupić na prezent... monia, monita, panimisiowa, patinka!!! wzywam Was!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinka11987 0 Napisano Maj 28, 2011 graminis bardzo dziękuję za miłe przyjęcie ;) Chętnie poradze się Was dziewczynki w nurtujących mnie problemach :) mam nadzieję, że niedługo wszystkie będziemy zafasolkowane ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Maj 28, 2011 Kochane dnia 24 maja na świat przyszedl moj synus Kubuś mial 54 cm i wazyl 2920 od wczoraj jestesmy w domu jak troszke dojde do siebie to napisze co i jak pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Maj 28, 2011 kakusie moje gratulacje wszystkiego najlepszego dla was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Maj 28, 2011 hej Martynka mi sie rozchorowala ma tem. 39 cala rozpalona a jutro mialysmy kupowac sukienke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzadzura 0 Napisano Maj 28, 2011 Witamy nowa kolezanke karolinka :) Kakusia to super ze wszystko poszlo bezproblemowo...dziewczyny i znowu przyszedl ten niepewny czas kilka dni do nastepnej @ ale mam nadzieje ze nie przyjdzie ojojojoj co to bedzie .. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinka11987 0 Napisano Maj 28, 2011 dzadzura Witaj :) Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła ;) i trochę zazdroszcze znajomości dnia,w którym oczekujesz @... ja niestety u siebie nie jestem w stanie tego wyliczyć... Cykle mam bardzo nieregularne.. :( co wiąże się również z problemem wyliczenia dnia owulacji.. ale liczę na to, że jakoś się uda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Maj 29, 2011 Kakusia serdecznie gratuluje kochana....niech Synek sie zdrowo chowa, a Ty powolutku wracaj do zdrowia i sil:)Buziaki wielkie slonko Karolinkawitaj u nas:) Dzadzuratrzymam mocno kciuki aby @ nie przyszla a zebys zobaczyla II kreseczki na tescie:) Misiaczek ile bym dala za to aby choc jeden jajowod byl sprawny u mnie.....niestesty tak nie jest.....ten drugi co mi zostal jest calkiem nie sprawny wiec jak widzisz jestem cala do dupy i tyle:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Maj 29, 2011 kakusia - graatulacje!!! niech ci sie synuś zdrowo chowa - wielki buziak dla was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki25 0 Napisano Maj 29, 2011 Myszko24...nie mów tak!!!!!!!!! jesteś super kobietka , zobaczysz że dzidziuś będzie u Ciebie !:) ja trzymam kciuki cały czas:) Karolinka witaj :) na razie same badanka były? jak hormony ok to dobrze :) Kakusia25 gratulacje!!!!!!!!! szybkiego powrotu do siebie :) zajrzałam do Wa przed praca przed 11 wychodzę na pociąg na 12 dziś mam .Trzymajcie kciuki he :)miłego Dnia odpoczywajcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Maj 29, 2011 kakusia gratki ogromne, dużó sił i zdrówka dla Was!!! myszeńko uszy do góry :-) ja tam wierzę w cuda :-) miłej niedzieli dziewuszki :-) misiaczki strzeż topiku :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pep5555 Napisano Maj 29, 2011 conceive plus żel 75 ml sprzedam lubrykant przyjazny plemnikom 60 zł pep4444@gazeta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pep5555 Napisano Maj 29, 2011 jeszcze raz adres poprzedni błedny pep5555@gazeta.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Maj 29, 2011 Jestem!!! Nie raz Was podczytuję, ale nie odpiszę, i tak leci czas i stronki... Ech... właśnie- ten czas zapiernicza. U mnie jak zwykle zamęt, praca, dom, obowiązki. Jak zwykle marzy mi się wyjazd z moją rodzinką nad morze... W tym roku jednak z wakacji nici. Myszko, Kalpku- wierzę, że Bozia ma swoje plany i w odpowiednim czasie podaruje Wam dzidziusia, naprawdę WIERZĘ!!!! Kakusiu- gratulacje!!!! Ależ to przeleciało!!! Ja w dzień matki pracowałam i nagle wpadli do mnie Adaś z Różyczką, trzymali sie za ręce i podarowali mi bukiecik róż... Też się rozpłakałam... Kochane- ściskam Was mocno i obiecuję zaglądać częściej!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki25 0 Napisano Maj 29, 2011 jestem :) znaczy melduje z łóżka ..po pierwszym dniu parę oparzeń i odcisków ale nie było tak źle,ludzie są naprawdę rożni tam...a jak u Was minął dzień? Monia ale ka Cie dawno nie widziałam ...zaglądaj częściej Wam Mamusiom wiem że ciężko macie ręce pełne roboty...ale miło jak zaglądacie i dopingujecie :) olawd a gdzie pracujesz?jak się czujecie? jolanta pisz pisz..jak najwięcej :D Smerfetko29 czekam na jakieś wieści itd..odezwij proszę . nic idę spać dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Maj 30, 2011 No to ja dziś się meduję pierwsza z dobrą herbatkę, kto zdąży, to dostanie:) U mnie dziś piękne słoneczko. Mam popołudniówkę, więc na razie ogarniam chałupkę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Maj 30, 2011 hej moniś :-) ciekawe czy herbatka jeszcze jest? ;-) ja melduję się z niuńką na kolankach... mamy gofry jak ktoś reflektuje ? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki25 0 Napisano Maj 30, 2011 witam :) moniaa gdzie ta herbatka? graminis ja poproszę jeden he :) ja w piżamie ale już zbieram powoli do pracy..zobaczymy jak to dziś będzie ..głwa mnie coś boli i słabo jakoś ;/ zafaszerowałam witaminami i do przodu he miłego dnia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Maj 30, 2011 Hej Ja w domu,chora...byłam już u lekarza Gorąco a mnie męczy katar i gardło..na szczęście nie ma już gorączki... Monia miło,że znów piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Maj 30, 2011 Hej Ja w domu,chora...byłam już u lekarza Gorąco a mnie męczy katar i gardło..na szczęście nie ma już gorączki... Monia miło,że znów piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Maj 30, 2011 No to zaparzam herbatkę jeszcze raz! I poproszę o gofra!!! Kończę sprzątać po malowaniu, cieszę się okropnie bo wreszcie nie widzę tych paskudnych śladów po pleśni! Kalpeczku- a co Ci się za choróbsko przyplątało? U mnie cudne słoneczko i zastanawiam się, czy się jeszcze na pół godziny nie rozłożyć na leżaczku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Maj 30, 2011 No jest tu jeszcze ktoś? Na gofra czekam:P Ciekawe co tam u Alutka... I Pani misiowej... Przed chwilą przypaliłam sobie rękę żelazkiem BOLIIIII!!!!! Odstawiałam gorące na szafkę i potrąciłam wazon z kwiatami, zamiast łapać wazon, to ja odruchowo żelazko chwyciłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Maj 30, 2011 Monia mężuś był przeziębiony a teraz na mnie przeszlo:( W sobotę się bawię na weselu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniczka22 0 Napisano Maj 30, 2011 hejka wszystkim:)a ja w pracy:)ale jeszcze 3 godzinki i do domku:)dziś jem ostatnia tabletke:)a potem @:)owulacja i pierwsze staranka po wymuszonej przerwie....Trzymajcie kcukasy żeby jak najpredzej sie udało:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniczka22 0 Napisano Maj 30, 2011 O stronka moja:)he:)chyba pierwszy raz:)czyżby to był jakiś pozytywny znak...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Maj 30, 2011 hej dziewczyny kalpeczku to kuruj sie monia no to narobilas ja dzis bylam u doktora z Martynka i Rafalkiem obydowoje na antybiotyku Martynka ma ropna angine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach