portfelik 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 Hej. Jakie sa wasze opinie o przekłuciu uszu dla dziewczynek, w jakim wieku należałoby to zrobić? Dzięki za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 hej dziewczyny portfelik ja przekulam uszy corce jak miala 6 miesiecy moja siostra przekula swojej jak miala 5 miesiecy i powiem ze to dobry wiek bo maluda tylko plakala przy ukuciu im starsze tym wydaje mi sie ze trudniej bo maluda moze lapac sie za uszka i nie potrzebnie u nas dzis troche lepsza pogodawyszlo troche slonce pozdrawiam was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki25 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 ja też witam :) u mnie nic nowego..wolne dziś mam :)w sobotę mieliśmy chrzciny.a tak praca dom i tak w kolko:) Smerfetko29 obiecałaś się odezwać ..trzymam Cie cały czas za słowo. Myszka24 rzeczywiście ślicznie wygląda :) tak trzymaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
portfelik 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 Jolanta a powiedz spały dobrze w tych kolczykach, nie widać było, że je bolą uszy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 hej portfelik ja nie widzialam zadnego problemu ani w gojeniu ani w praktyce mialam wrazenie ze nic nie czuja powiem ze ja bardziej sie balam ale bez podstawnie z perspektywy czasu jest in wczesniej tym lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 portfelik moja Zuzia miala 8 msc i bez zadnych komplikacji nosi do tej pory:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Czerwiec 13, 2011 hej ale jestem jaka stara taka ....... poszlam dzis na solarium na 8 minut i cala pupa czerwona ciekawie sie zapowiada noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 dzień dobry... witaj portfelik moja żaba też miała wcześnie kolczyki i nie ma kłopotów!!! oj jolanta ja tak się urządziłam w zeszłym roku... pierwszy solar po ciąży ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
portfelik 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 Hejka. Dziewczyny dziękuję Wam bardzo za opinie. Przekłuliśmy dzisiaj uszy i nie powiem był płacz ale kosmetyczka nie zwracała uwagi i kłuła drugie i teraz moja mała chodzi i się chwali, że ona już duża bo ma kolczyki. Moja ma 2 latka i dlatego się bałam bo już rozumie co jest grane ale mamy to już za sobą. Buziaczki wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 Kochane ja dzis bylam w collegu za tydzien sama egzaminy nauki mam duzo portfelik ja uwazam ze najlepszy czas to od 6mscy do 9 mscy pózniej najlepiej to zrobic gdy dziewczynka urosnie ok 8-10 lat i sama zadecyduje podziwiam cie ze to zrobilas teraz bo wiele moich kolezanek zalowalo przekluwajac uszka w wieku od 1,5 roku do 3 lat zalezy tez od dziecka etapu gojenia wiekszosc dziewczynek sobie wyrywala szkubaly w miejscu kolczyka i ropialo gorzej sie goilo ale nie kazde dziecko jest tako samo wiec powodzenia :) padam na twarz zeby nie powiedziec ze na psyk :p madzik powodzenia :) wszystkiego dobrego dla was kochane :) a myszka wyglada przeslicznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
portfelik 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 Patinko wiem bo dużo czytałam o tym i właśnie miałam obawy ale co do bólu. Bo moja niunia jest bardzo spokojnym dzieckiem i wiem, że nic sobie nie zrobi jednak wiadomo to dziura w uchu i ból może być. Zobaczymy jak to będzie, na razie śpi jak aniołek. Była dzisiaj babia u nas to tak chwaliła sie kolczykami i dla pani doktór bo byliśmy na badaniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 Hej hej;) A co to za obgadywanie za plecami????? Zartuje oczywiscie:):):) Kochane dziekuje Wam bardzo za mile slowa, ale juz mi tyle nie slodzcie.... ja czesto chodze usmiechnieta i radosna, ale w sercu mam smutek, lecz tego nie pokazuje.....niewiem czy to dobrze czy zle:( ale jakos trzeba zyc:) Ale jeszcze raz dziekuje za mile slowa pod moich adresem....jestescie kochane:) W sobote idziemy na wesele , wiec znow nowe fotki beda:P Kalpeczku udanych wakacji Wam zycze kochanienka:)cieszcie sie soba i nie myslcie o pracy i zadnych klopotach.....i trzymam kciuki caly czas za Was:) GrameczkoTy jestes nasza strazniczka na topiku;)jak dobrze ze Cie tu mamy Madzik dziekuje kochana za kciuki i odzywaj sie czesciej:)Sciskam:) Jolanta to sie urzadzilas w tym solarium....ja sie opalalam na sloncu i juz taka blada nie jestem:) Patinka mam nadzieje ze przypuszczenia lekarzy beda bledne...trzymam kciuki kochana....i podziwiam Cie bardzo za talent w pieczeniu....:):) Misiaczku Tobie tez slonko dziekuje za wszystko Smerfeciu pozdrawiam Cie goraco:) Lilowaco do zdjec, to sa rewelacyjne...ale jak sie jest taka sliczna i zgrabna kobitka. to nic dziwnego;) Dzadzura witaj w Polsce i milego wypoczynku zycze:) Olawdpozdrawiam Cie goraco:) A gdzie reszta dziewczynek??? Meldowac sie:):):) Ja w tym tygodniu chce isc na paznokcie, tylko musze znalesc odpowiedni salon.....Pozdrawiam i do uslyszenia....Pa!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki25 0 Napisano Czerwiec 14, 2011 witam :D jak minął dzionek??:D u mnie ciężki dzień :D ale juz po he pierw relaks z moim odrazu lepiej zrobiło :D Myszko24 idz idz i za mnie sobie zrób paznokietki :D ja moge pomarzyć ...musze miec krótkie nawet lakieru bezbarwnego nie może być :D:P Smerfetko29 gdzie Ty???????buziaki.. Patinko zabiegana :) graminis jak w pracy??jak samopoczucie? jolanta2 a Ty jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 witajcie z rańca... hejo misiaczki, o pracę pytasz... powoli do przodu... całe szczęście odpukać poprzedni pracowdawca dał póki co o sobie zapomnieć... ale się wczoraj naoglądałam kalpeczkowych fotek... bajka... zakochani... cudnie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Hej :) Gramka już mi tak nie słodz ;)ale naprawdę jest tu cudnie...aż żal będzie odjeżdzać...superowo jest... Uciekam na plaż ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Czerwiec 15, 2011 Daję znać,że żyję, wkrótce więcej napiszę, buziaki. Misiaczku cierpliwości.... Kalpek szalej, szalej, a w przyszłym roku już z maleństwem nad morze pojedziecie. Świetne zdjęcia, wypoczywaj. Myszko Twoje i Liliowej zdjęcia również śliczne. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 hej smerfciu :-) fajnie, że się odzywasz :-) witam dziewuszki... z zesztywniałą szyją... chyba mnie przewiało... tak to jest nie ma klimy to się otwiera szyby w aucie :-( jutro w pracy małża mamy piknik rodzinny... i już dziś kombinuję co ubrać... masakra... ja to mam z tym zawsze kłopociki ;-) zapraszam na kawusię :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 no i przyszło mi samej pić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 Witam :) Gramka ja piję kakao ;) U mnie dzis chłodno.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki25 0 Napisano Czerwiec 16, 2011 ja tez jestem..niedawno wróciłam z pracy...zjadłam i pije herbatkę Smerfetko29 no w końcu odezwałaś!!! c\czekam dalej.. a jak u Was minął dzień? graminis ja mam ciągle ten kłopot bo mam mało ciuchów :))chyba jak każda z nas he :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 he he he misiaczki ja od rana się zastanawiam i pewnie się spóźnimy bo ciągle nie wiem co włożyć ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki25 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 graminis mam nadzieję że sie zdecydowałaś:) witam Serdecznie ja zz torcikiem śmietankowo-czekoladowym:D dziś mam urodzinki,,, Myszko24 ślicznie dziękuje za pamięć!!! to moje najcudowniejsze urodziny...Mój wrócił nie spa i razem wyszliśmy...dla mnie to coś najpiękniejszego...i dostałam gore prezentów od Niego :D calusy dla Was torcik i szampan:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 hej dziewczyny misiaczki wszystkiego najlepszego w dniu urodzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Czerwiec 17, 2011 wlasnie napisala mi kolezanka ze urodzila przez cesarskie ciecie czwarta jej cesarka coreczka waga 3900 czuja sie dobrze a co tam u was u nas pogoda barowa pada deszcz ja posprzatala prasowanie jeszcze mnie czeka wieczoprem i weeked sie zaczyna ja jutro ide pilnowac chlopca bo jego rodzice maja wychodne zawsze pare grosza wpadnie bylam na zebraniu w szkole u Martynki bedzie miec w klasie 3 swoje kolezanki polki a reszta dzieci z przedszkola troche mnie to przeraza ale jeszcze troche czasu rozpoczecie 31 sierpnia jeszcze musze kupic mundurek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 misiaczki spóźnione ale jak najszczersze życzonka!!! cudownie jak małż zaskoczy :-) i to jeszcze w takim dniu :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Czerwiec 18, 2011 oj jak mi się nie chce... powinnam sprzątać... ale tak mi się nie chce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Witam :) Misiaczki wszystkiego Naj :) graminis żeby mi sie tak chciało jak mi sie nie chce :P było by super zmykam znów poniedziałek powrót do szarej rzeczywistosci hehe weekend był super :) ah jak ja Kocham tak bardzo ahh :) mmmm buźki dla was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 pati jak się cudnie czyta o takiej miłości w poniedziałkowy ranek :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki25 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Dziękuje Wam Kochane za życzenia!!bardzo to milo:) ja dziś wolne .walczę z @wczoraj dostałam :P a dzis to szaleje...dobrze ze wolne mam.a Jak u WAS?? Smerfetko29 Tobie bardzo dziękuje za życzenia:***trzymaj sie i napisz w koncu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 oj misiaczki bidulko!!! trzymaj się!!! oj ale tu tłumy :-( dziewuszki.... chyba wrócę na studia ... obronię się.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach