EwelkaO 0 Napisano Styczeń 13, 2009 madzik - Ty stara d...- nie wytrzymam- najchętniej nakopałabym Ci i to porzadnie!! nie dołuj dużo starszych od siebie koleżanek- dinozaurów;) a co do studniówki to licze na to że uda ci sie jakos swojego przekonac do poloneza;) liczę na jakies fotki w sukni balowej;) efqa- czy ten typ to w domu jeździ na tej desce?? bo czegos tu nie rozumiem- chyba jestem jakas niedzisiejsza asiunia- gratulacje!! najgorsze juz za Tobą- teraz tylko może by lepiej;) powodzenia, zagladaj do nas czasem lilowa- witaj, zobaczysz juz po paru dniach jak jest fajnei na forum;) zawsze mozna sie wygadac, zapytac o rade... ja juz jestem uzależniona i nie ma dnia żebym to nie zaglądneła;) na babskie pogaduchy zawsze mozna sie załapac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Styczeń 13, 2009 A właśnie Your Mind jakoś się nie odzywa ? Ciekawe co u niej.... liliowa zaglądaj zaglądaj to forum jest szczęśliwe jak ktoś się udziela to mu się udaje :D a zachodzeniem jest różnie czasem miesiąc , czasem rok a czasem kilka lat.... jeżeli bardzo się martwisz i niecierpliwisz to odczekaj jeszcze ze dwa miesiące i jak się nie uda to szoruj robić badanka. madzik zrób zdjęcie sukienki i wyślij nam :D albo lepiej siebie w sukience :D Piekę żeberka - pięknie pachną, zaraz mężuś wraca i będę wyjmowała z piecyka.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Styczeń 13, 2009 lilowa nie ma takich cykli jednym sie udaje od razu a drugim po dlugim czasie:):):) ja teraz stosowalam metode z % w dni plodne choc nie nadidze alkoholu to opilam cala dzidzie to musi sie udac:):):):) u ciebie 3 cykl to dopiero poczatek nie masz co sie przejmowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Ewelka tak, jeździ po domu na deskorolce i robi takie przeskoki czy nie wiem jak to się nazywa - wiesz naciska nogą na koniec deski - deska wylatuje w powietrze i ląduje z hukiem na podłodze zmieniając położenie. Chyba wiecie o co mi chodzi ;) To robi potworny hałas!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Jak to u mnie tak łomocze to co musi się dziać u sąsiadów pod nim....... zgroza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Madzik wysłałam ci zdjęcie moje w sukni która miałam na weselu brata, pewno ci sie spodoba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kalpek 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Witamale dzis gorarco tu:D Madzik Ty stara dupo!normlanie nakopac i nic wiecej..witamy nowa osobke:) Efqa wyslij mi tez sukienke,prosze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Efqa :) a dalas temu mlodzincowi do zrozumienia, ze Ci to przeszkadza? Moze na to nie wpadl ? :) Wiesz, z ta dzisiejsza mlodzieza roznie jest :) Moze trzeba mu wytlumaczyc. Madzik:) Wiem, ze nie ma na to reguly. Chcialam chyba uslyszec cos na pocieszenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Styczeń 13, 2009 ewcia ta suknia jest zajebista takie wlasnie lubie taka chcialam ale niestety nie bylo rozmiarow na mnie i musialam szyki tak mi nie uszyla taki wzor jak chcialam z tylu sa biale rize na tej sukni i taka podpinana jak twoja wyslalam ewci ta suknie bo raz na weselu w niej bylam a reszte nie mam meila ale chyba niektorym dziewczynom wysylamam ta fotke jak jedzcze nk nie mialam:):) ewelka widzialam juz siwego wlosa:):):P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Klapek wysyłam :) liliowa temu młodzieńcowi to jakby takich trzech byczków 190 cm wzrostu, w skórach wysłał to by mu wytłumaczyli bo tak normalnie jak się mówi to on nie rozumie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Styczeń 13, 2009 witaj kalpek to chyba przez ten wlos heeh ale zaraz zaraz ty nie wiele odemnie starsza jestes:):):) lilowa przytulanki luzik i nogi do gory a nie dlugo nas zaskoczysz:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Ewelka :) Widze, ze w tym samym wieku jestesmy i tez jestescie na poczatku staranek :) Trzymam kciuki :) Pedze niedlugo do domku. Chcialam Was jeszcze przeprosic, ze pisze bez polskich znakow diakrytycznych ale moj sluzbowy komputer niestety nie zna takich zbytkow. :( Wieczorami, piszac z domku postaram sie byc bardziej czytelna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Styczeń 13, 2009 ewcia jak to taki gownierz i na dodatek wredy to na zlosc ci bedzie robil zeby cie wkurzyc a on bedzie sie smial z takimi to odrazu ostro nie moze tam mu maz troche skore przetrzepac jak matki i ojca nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Madzik zaraz założę skórę wezmę bejsbola i zejdę do niego :D Madzi suknia REWELACYJNA! Pieknie wyglądałaś i te bransoletki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Styczeń 13, 2009 lilowa nam to wcale nie przeszkadza szczerze mowiac nawet nie zauwazylam:):):0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Styczeń 13, 2009 dzieki ewcia :):):) heeh wez jeszcze jakos ponczoche to bedziesz juz calkiem taki mada faka:):):):) oknami bedzie spierdalal ehheehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Styczeń 13, 2009 przesle wam zdjecia ze studniowki to bedzie ja cala widac:):):) i jeszcze zebym nie zapomniala o tej podwiazce:P:P wy tez ja mieliscie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Madzik niezłe hehe !!! No mężuś wrócił, czas wyjąć żeberka z piekarnika i zaraz się dziecię moje obudzi - uciekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Styczeń 13, 2009 efqa...no znajdż jakichs napakowanych kolegów i niech "przemówia" do rozsądku temu młodzieńcowi!!! w pale sie nie mieści zeby w domu na desce akrobacje urzadzac!!! lilowa - tak jestesmy w tym samym wieku i to nasze poczatki jesli chodzi o staranka, ale ja nie jestem taki bezproblemowy typ- jestem troche wybrakowana;) - tzn ciągle powracające torbiele itp... ale na razie sie nie załamuje- grunt to pozytywne nastawienie. a Polskimi znakami sie nie przejmuj- dajemy rade to przeczytac;) - ja piszac tu czy na gg tez najczesciej je pomijam- bo po prostu jest szybciej;) madzik - jak tylko jednego siwego włosa zobaczylas to trzeba go bylo wyrwac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Styczeń 13, 2009 idz idz ewcia bo jak chlop glodny to zly:):):):):):) dla emilki u mnie bym ja juz budzila bo nacieszyc bym sie nia nie mogla:):):) a reszta dziewczyn gdzie?? misiaczki myszko list gonczy za wami wyslac:):):):0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Styczeń 13, 2009 madzik - ja nie miałam podwiązki;) i mature zdałam, tak dobrze że ustne mnie ominęły;) ale jeśli ma ci to poprawic komfort psychiczny to zakładaj!! nawet dwie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Styczeń 13, 2009 heeh ewelka trzymam moze to antyk bedzie w przyszlosci heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Styczeń 13, 2009 ewelka na 2 nogi i jeszcze dawidowi dla pewnosci:):):) mnie te ustne to doluja ruskiego sie boje jak ognia bo polski to mozna wykuc jeszcze:):):) ale moze pojde w twoje slady to zdam napewno:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Styczeń 13, 2009 no pewnie- przyłóż się do pisemnych i z głowy- wszyscy bedą jeszcze zakuwa a ty juz będziesz balowac i może głaskac rosnący brzusio;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Styczeń 13, 2009 madzik podwiązka koniecznie czerwona, pończochy samonośne i czerwone stringi a w nocy niech ci chłopak zębami ją ściąga hi hi, ale jazda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Styczeń 13, 2009 ewelka na ten brzunio licze najbardziej:):):) alutek podobno jak studniowka nie.... to matura nie zdana hehe to moze i zdejmie ta podwiazhe ehheeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Styczeń 13, 2009 madzik______ dawaj to zdjecie!!!!!!!!! chyba mi wysylalas ale jeszcze raz chce !!!!!!!!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Styczeń 13, 2009 efqa_____ ty tez mi wyslij fote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Styczeń 13, 2009 pani misiowa cos mi net szwankuje i nie moge wyslac fotki:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiunia27 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Dziewczyny nie mam waszych maili więc jak któraś chce fotki to proszę podać maila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach