Monia671 0 Napisano Grudzień 15, 2009 To wyżej to ja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Grudzień 15, 2009 O Kalpek- jesteś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Grudzień 15, 2009 hej monia no wałaśnie :):):) ale od razu wiedziałam że to ty:):) fajnie że już lepiej u ciebie i humorek lepszy w sam raz na świeta,warto rozmawiać bo ta szara codzienność wkrada się w nasze życie powoli i nas wypala od środka a wampirek może w koncu dojedzie do siebie i da mamusi trochę luzu buziaczki dla różyczki i adasia gramko jak lenusia:) no własnie trzeba lilową przenieść:):):) chyba się nie obrazi STARAJĄCE SIĘ Nick....................... Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Myszka24/USA............26..................31.. . . .. ...........24.12.09 nikolka25...................25..................29.... .............. misiaczki....................23.................44... ................ Sara76.......................33..................63..... .............06.11.09 kalpek........................22.................31 .................. EwelkaO /Kraków.........28................14................ ....12.12.09 silnaaa.......................32..................7... ..................29.08.09 monita30...................34.........długo + 7 z clo...............20.12.09 Moni25....................25....................46...... ...............14,12.09 PaniMisiowa..............29....................2........ ................01.01.010 Wasabi81................28.....................1........ .................. ????? Izulaaa85................24.....................1....... ...............21.12.09 ZACIĄŻONE Nick/Skąd...............Wiek........Tydzień ciąży.........Termin porodu rusaczek....................34..............11.......... .........09.12.09 dressmaker-84.............25...............12........... . .......29.05.10 nevmila......................23................9........ ............25.06.10 nicola77.....................32...............7......... ............21.07.10 DZIECIACZKI URODZONE Nick.............Waga po urodzeniu.....Imię....... .........Data urodzin Fiolek....................???..................Maja ...................02.05.07 izulkaa...................???.................Zuzanna... .. .........28.06.07 Pani Misiowa............3460..............Patrycja......... .......21.12.07 Obca....................???..................Kubuś...... ............01.07.08 Kakusia 22..............3200.................Kacper.............. 19.07.08 EwQa....................????...................Emilka... ...... ......30.10.08 Patinka26.............3230................Olivia Hatice...........19.11.08 Smerfetka29...........????..............Gabryś ,Nikodem......31.12.08 asiunia27...............????.................Filip...... .................2.01.09 Olawd...................3340..........Tymoteusz........ ...........30.01.09 kkinia30................????................Daniel...... ..............10.02.09 alutek29................1600.............Pawełek....... ............27.04.09 Monia671...............3500...........Adaś............ .. ..........27.04.09 Graminis.................????...........Lenka........... .............15.07.09 Jolanta2...............4410..........Rafałek......... ...............23.07.09 Gab2901...............2530...........Oskar.............. ...........07.08.09 madzik ................2750............zuzia.................... ..13.10.09 lilowa .................... 4100.........Adaś ......................09.12.2009 i już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mu-latka 0 Napisano Grudzień 15, 2009 No i ładnie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Grudzień 15, 2009 hej kalpek,i jak w tym cyklu? ja skończyłam już starania:) teraz czas czekania,ciekawe co będzie,pewnie to samo co zawsze:( ewelko ale pierniczki muszą być pycha patinko a ty gdzie? ja w koncu dziś skończyłam szycie zasłon do salonu,uszyłam też poszewki ozdobne na poduchy:):):)spryciarz ze mnie hihih jutro planuje umyć okna i to wszystko zawiesić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Grudzień 15, 2009 To oczywiście ja. Nową wagą się chwalę :-) Monitko- co tam u Ciebie? Rety- a ja miałam zupę kończyć Zaraz będę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Grudzień 15, 2009 Dawaj zdjęcia na pocztę!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Grudzień 15, 2009 a ciekawe co z rusaczkiem ?? też miała termin na 9 grudzień,odezwij się gab myślę o tobie dla oskarka dostałam też wiadomość od męża nikoli ze jest w szpitalu i odezwie sie jak wróci,bardzo się martwie ciekawe co z nią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Grudzień 15, 2009 o rety baby a ja się męczę ze zwykłym sprzątaniem... kurcze marzy mi się remont kuchni i łazienki bo mamy megaprowizorkę ale jakoś się nie zapowiada... węgiel trza kupić a nie meble do kuchni :-( no monia szalejesz z wagą... gratulumę... i też się strasznie cieszę , że humorek powrócił :-) monitko dawaj foty!!! kalpeczku pisz jak tam??? chmurki poszły w dal??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Grudzień 15, 2009 nie moge zdjęć dać bo pisałam już kiedyś kabel od komórki przy przeprowadzce sie zgubił i nie mam go a aparat też szlak trafił,ale w czwartek jedziemy do bielska i mam zamiar kupić dla syna to może uda mi sie coś pstryknąć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Grudzień 15, 2009 gramko nawet nie wspominaj o opale bo ja musiałam 2,5 tys.dać na ekogrocha,dobrze że jeszcze kominek jest i można dogrzać zawsze bo inaczej to nie wiem czy by za 3 tys nam starczyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Grudzień 15, 2009 a i jeszcze dla polepszenia humorku ide dziś na 17 do fryzjera:)):):) gramko a jak twoja szkoła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co myśliecie o tym Napisano Grudzień 15, 2009 http://change.menelgame.pl/change_please/7257376/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Grudzień 15, 2009 No,zupka skończona, pranie rozwieszone, reszta poczeka...:P Zimno mi jakoś.... Palimy dopiero o 17, a ja taki zmarzluch:-( No tak, powiem, ze czuję się znacznie lepiej, To takie ważne, gdy można z kimś normalnie żyć, wspierać się wzajemnie... Boże... mam nadzieję, że to nie chwilowe, bo nie wytrzymam takiego życia.. Gramka- mi również marzy się nowa kuchnia... Meble kupiliśmy 5 lat temu, przy wprowadzce i to używane od kogoś, komu zalegały w piwnicy, klamki pourywane, wszystko na łasce Boga... A o nowych mogę pomarzyć:-( Auto też prosi się o mechanika:-( a w kieszeni jak zwykle pustki.... W święta też biednie będzie... No, to się nażaliłam... Ważne, że zdrowie jest!!!! (chyba...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Grudzień 15, 2009 pewnie ze zdrowie najważniejsze i miła atmosfera:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Grudzień 15, 2009 witam mnie tez czeka remont kuchni na wiosne, moim marzeniem jest taka bardzo nowoczesna kuchnia i zero pierdolansow dokoła i jeszcze musze urządzic piekny kubusiowo puchatkowy pokoik malej kurde wiecie,ze dzisiaj wplynely juz obie wyplaty moja i męza, dobrze ze wczesniej zaplacili, mozna isc poszalec :P tylko gorzej bedzie w styczniu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Grudzień 15, 2009 a wczoarj bylismy pierwszy raz w tym roku na sankach, Patrycja wcale nie chciala z nich zejsc potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Grudzień 15, 2009 monia kurde ale ty masz zaparcie z tym odchudzaniem, tylko podziwiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Grudzień 15, 2009 monia na urlopie wychowawczym tak wlasnie jest, ze krucho z kasą ja przez caly czas marzylam, ze jak w koncu wroce do pracy to zaczniemy zyc jak ludzie, zobaczysz, ze szybko minie i wyremontujesz sobie wszystko co bedziesz chciala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Grudzień 15, 2009 O PaniMisiowa, obym miala gdzie wracać, gdzie dzieci zostawić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Grudzień 15, 2009 panimisiowa:) fajnie ze patrysi się spodobało zjeżdżanie saneczkami u mnie jeszcze nie ma na tyle śniegu żeby na sankach mykać:):):) oj widze że chcecie poszaleć przy remoncie fajnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Grudzień 15, 2009 poszalec to ja chce ale zobaczymy na ile mi tego zapalu wystarczy, podstawową sprawą bedzuie ile mi wyplacą odszkodowania za moj wypadek a i jeszcze wam sie nie chwalilam ze mam w maju 5 komunii w tym na jednej jestem chrzestna matką wiec moze byc krucho z kasą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gab2901 0 Napisano Grudzień 15, 2009 Witajcie dziewczyny :) miło mi bo czuje że nie jestem dla Was obojętna i za to wam bardzo dziękuje . Żałuje tylko jednego że nie możemy się spotkać w realu bo była by z nas zgrana paczka :) U mnie nic nowego domek już posprzątany a ja jestem w pracy na trochę bo mąż śpi po nocnej zmianie i samej mi nudno w domku. Później pojedziemy razem do małego. Monia niezłe zaparcie z wagą :) ja nie mam z tym na szczęście problemów jestem chudsza niż prze ciążą - jak mam problemy to jedzenie możne dla mnie nie istnieć. Mam nadzieję że wszystkie szaraczki zobaczą nie długo 2 kreski nie ukrywam że też bardzo bym chciała znaleźć się w tym gronie :) Postanowiłam że pojedziemy na Sylwestra nie jest dobre że tak unikam ludzi bo na koniec naprawdę zostanę sama jak palec a tego bym nie chciała. Musze się cieszyć tym co mam bo wiem że innym też nie jest łatwo. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Grudzień 15, 2009 mala kobietka testujesz w wigilie, to taki magiczny czas, musi sie udac gab kochana ciesze sie, ze masz sie lepiej, w nastepnym roku uda sie nam wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Grudzień 15, 2009 hej kobitki gabi kochana trzymaj się u nas choroba nadal trwa i jeszcze ja zachorowałam dzwoniłam dzis do mojej gin i przyjmie mnie zaraz jak przylecimy w niedziele też była w szoku mój mi się spytał czy nie myślałam żey usunąć chyba zgupiał do konć ale wybiłam mu ten pomysł nie wiem co o tym myslec moj nadal nie dopuszcza tego do mysli uciekam robić obiad pozdrawiam was wszystkie pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monita30 0 Napisano Grudzień 15, 2009 jolanta to kuruj sie żeby choroba nie rozwinęła się zbytnio,a kiedy do polski przyjeżdżacie? mam nadzieję ze twój m zmieni zdanie choć to dla was szok jest tak nagle,ale przynajmniej razem odchowiesz,wykorzystasz ciuszki i na pewno będzie super zobaczycie:):):) ja bym chciała trójkę:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Grudzień 15, 2009 czesc dziewczyny u mnie juz bialy puch zawital :):)mi8alam isc z zuzia na spacerek ale zaczela mi kaszec i nie wiem czy wychodzic bo pokasluje tak raz na ile :):) i od niedzieli [gdy konczyla 2 miesiace ]zaczela mi sie slinic i piastki wpychac do buzi i zaczela mi tak marudzic jak nigdy czy mmyslicie ze tak wczesnie moze zaczac sie zabkowanie ?? jolcia pomysl ze sa dziewczyny ktore chetnie by sie zamienily z toba nawet ja tak bym chciala znow wrocic do czasow z brzuniem bedzie dobrze zobaczysz jak sie szkrab urodzi to maz nie bedzie sobie wybrazal zycia bez niego cos o tym wiem :):) mala kobitka bedzie udany prezent pod choinke napewno trzymam kciuki :) gab kochana caly czas mysle o tobie i o twoim malenstwie nie mozesz zamknac sie w sobie tak ja to kiedys zrobilam wyjdz do ludzi zabaw sie dobrze ci to zrobi sylwester to super pomysl :):0 pani misiowa no to przebilas mnie ja mam 4 komunie i w tym u mojego braciszka :) a wybierasz sie na rablow w ta zime ?? bo ja mam zamiar tam zaszalec :):):0 ewelka ja bym chetnie posmakowla tych pysznosci narobilas nam ochoty aby tymi fotkami :):0 kaleczku a jak tam u ciebie sprawy sie maja :):) monia to widze ze juz sprzatansko pelna para u ciebie idzie a z ta fasolka to nigdy nie mow nigdy :):0 monitaa mulatka :):) fajnie ze juz posty weselsze sa od ciebie az milo sie czyta :):0 gramka jak tam lenka sie ma :) no zima juz zawitala teraz opal na 1 miejscu :( ale na wiosne juz mozesz kuchnie zmieniac :):0 patinko bedzie dobrze ja nie widzialam sie tydzien z dawidem a teraz jest jeszcze lepiej niz bylo rozklka czasami dobrze robi :):0 ewcia a co u ciebie tak malo piszesz ze sie stesknilam za twoimi postami :):0 misiaczki bardzo mnie ciekawi co u ciebie dawno sie nie odzywalas :0 liliowa a jak ty sobie dajesz rade przyznaj ze cudowne sa te pierwsze chwile z dzieciaczkiem :):0 smerfetka jak fajnie ze sie odezwalas pamietam jak rodzily sie twoje malenstwa a juuz takie duze z nich chlopy :):0 dla wszystkich kobitek lece bo zuzka wstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała kobitka 0 Napisano Grudzień 15, 2009 Hej dziewczynki :) Tak sobie pomyślałam, że znów dopiszę się do listy oczekujących ;) Tym razem zamierzam częściej tu bywać, to może i z tabelki nie zniknę ;) Dzisiaj byłam u fryzjera i ścięłam sobie włosy na króciutko-aż się nie mogę przyzwyczaić. ...cały czas czekam na ten 24.XII.09 by wykonać test, choć jakoś się nie nastawiam pozytywnie :( Nie wiem kiedy pojawiają się pierwsze objawy ciąży - zapewne to indywidualna sprawa, w każdym razie u mnie ich brak choć pewnie na nie za wcześnie........ Dosyć trucia Dla wszystkich przesyłam wieczorne uściski :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała kobitka 0 Napisano Grudzień 15, 2009 Hej dziewczynki :) Tak sobie pomyślałam, że znów dopiszę się do listy oczekujących ;) Tym razem zamierzam częściej tu bywać, to może i z tabelki nie zniknę ;) Dzisiaj byłam u fryzjera i ścięłam sobie włosy na króciutko-aż się nie mogę przyzwyczaić. ...cały czas czekam na ten 24.XII.09 by wykonać test, choć jakoś się nie nastawiam pozytywnie :( Nie wiem kiedy pojawiają się pierwsze objawy ciąży - zapewne to indywidualna sprawa, w każdym razie u mnie ich brak choć pewnie na nie za wcześnie........ Dosyć trucia Dla wszystkich przesyłam wieczorne uściski :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach