Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sieben

*** Poczujmy się lepiej, schudnijmy 5 - 10kg ***

Polecane posty

ja dziś od rana soczek naturalny z marchewki 150ml, 150g twarożku chudego, potem mam jogurt naturalny a po pracy ryba na parze...

ja dziś od rana soczek naturalny z marchewki 150ml, 150g twarożku chudego, potem mam jogurt naturalny a po pracy ryba na parze...

sieben dzięki :-) ja myślę że cel obrałaś możliwy do osiągnięcia, w końcu jeszcze trochę czasu jest. a święta to raptem 2-3 dni, nie ma co się bać hehe ja tak sobie myślę że przy tym tempie to wagę poniżej 55 kg osiągnę do końca listopada, ale szczerze - nie bardzo tak chcę...boje się jednak jojo i wolałabym jakoś spokojniej schodzić z wagą

Hmmmmm, ja chcę 57 do końca marca, nie musi być już.... 4,5 miesiąca to 18 tygodni i tak w tempie 1 kg na 2 tygodnie to jest to realne....

toa- chcę wagę, ale mój mąż twardo twierdzi, że nas nie stać!! a tak naprawdę chodzi o to, że przekroczył 100kg i nie chce mieć wagi w domu :D Poza tym właściwie waga jest mi obojętna, chcę mieć mniej centymetrów :-)

18.08 ---> przynajmniej się mniej stresujesz hihihiiiii jakbyś się zdecydowała to poszukaj na Allegro, elektroniczne nie są juz takie drogie :)

sieben- właśnie oglądam i są zaskakująco tanie, a przecież muszę mieć wagę, do ważenia dziecka- tak mu tłumaczę; A on tylko patrzy na swój mięsień piwny i mówi: nie :-)

nie pytaj męża, leć do sklepu albo na allegro i kupuj :-) ja swoją kupiłam rok temu w Kauflandzie za 35 czy 39 zł :-) i działa bez zarzutu, a ważę sie często i to nie tylko ja więc jest regularnie eksploatowana na pewno nie naruszy to drastycznie waszego budżetu domowego

Gość emiliaaa
ewelinko jak ty tak pieknie schudlas? z tego co wiem jestes na tysiaczku, ale efekty sa niesamowite! cwiczysz cos? jak twoje obwody? zmalaly?

18.08 - kupuj i już!! Ja tam nie patrzę na męża, bo on to sie nigdy nie zastanowi tylko kupuje pierdółki, więc i ja robie tak samo :P

emiliaaa - nie ćwiczę, ale trzymam się twardo diety, mierzę się raz na tydzień, napiszę jutro ile gdzie zleciało mi od początku bo teraz w pracy jestem :) ale czuję po rzeczach i widzę że parę centymetrów już poszło :)

Macie rację, dziewczyny. Co ja się mężem przejmuję. Czy on liczy pieniądze, jak idzie na piwo? :-) Przede mną długi weekend, będzie kiedy iść na zakupy! Pozdrawiam i do usłyszenia w środę!

Już do domku uciekasz?? Zazdroszczę :) Co do męża - WŁAŚCIWA decyzja :D Kup i już a w domu na dodatek każ się zważyć :D To dopiero zdębieje :)

Gość Polusia86
Dziewczyny macie racje - ja też mam zamiar w weekend iść po wagę. Mój narzeczony nie pytał się mnie o zdanie jak kupował te swoje duperelki elektroniczne, typu głośniki, dvd, itp. A waga mi jest potrzebna. Póki co daję radę - nie jem słodyczy i nawet dzisiaj kawkę wypiłam bez cukru - a to jest dla mnie wyczyn :p No i staram się wytrzymać przy 1000-1100 kalorii. I chyba daję radę :)

polusia - mądra decyzja :) ja zjadłam grahamkę, jogurt i serek a na obiad nie mam pomysłu na razie :) zaraz uciekam do domku ufffffffffffffffffffffffffff

Na obiad był łosoś mniammmmmmmm Dziś mam gości więc bez drinka się nie obejdzie 😡 Trudno, jakoś przeboleję :o Jestem mega szczęśliwa że tyle dni wolnego :D :D :D

hej dziewczyny! co Wy?? dietkujemy dalej, nie obijać się!! :-) ja miałam weekend pod znakiem chipsów ale i tak jestem zadowolona :-) w tygodniu pracuję na sukces, weekend mam dla siebie :-D

ja się trzymam, nawet się przestraszyłam trochę bo za szybko mi waga spadła, więc wczoraj jadłam trochę większe porcje :)

ja się trzymam, nawet się przestraszyłam trochę bo za szybko mi waga spadła, więc wczoraj jadłam trochę większe porcje :)

Dołączam się... Ostatnimi czasy trochę się zaniedbałam.. :P Uda.. cellulit.. tłuszczyk na biodrach i brzuchu.. Trzeba się tego pozbyć.. :) Dodam, że ważę 55kg przy wzroście 168cm , chciałabym schudnąć tak 5-7 kg zrzucić i wyrzeźbić, ujędrnić sylwetkę :)

Witam wszystkie! Po pierwsze: Udało mi się nie obżerać przez dłuugi weekened! wieczorami układałam puzzle -miałam zajęte ręce i nie było jak podjadać :-D hurra! Po drugie: stanęłam na wadze... uuuu... 7 z przodu... miałam nadzieję,że nie jest aż tak źle :-(

🖐️ co na tej płytce jest?? U mnie klapa na maxa, żarcia i drinkowania było pod dostatkiem. Od dziś jak zwykle dietka :)

Ćwiczenia są. Mnie bardzo pasują. Podzielone na kształtowanie konkretnych części ciała + 20minutowy aerobik dla wytrzymałych. Mam nadzieję, że do końca roku będę do tych wytrzymałych należeć ;-)

sieben- może i klapa u ciebie, ale pomyśl sobie, o ile lżejsza jesteś ode mnie i niech ci to sprawia przyjemność :-)

dzięki za pocieszenie...... :o nie wiem jak ja dotrwam do 16-ej, łeb mi odpada :o

witam witam ja przez długi weekend wprawdzie się nie obżerałam, ale za to łamałam moje zasady w inny sposób - nieodpowiednie pory i nieodpowiednie produkty wyrzutów wielkich nie mam ( zobaczymy z resztą co powie waga w piątek :-)) ale dziś mówię już takiemu postępowaniu kategoryczne STOP !!! dziś tylko owsianka, jabłka, marchewki, jajko z ogórasem kiszonym i może jakaś zupka...