Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koniczyna22

duża cipka?wzgórek...

Polecane posty

Witam, czy ktoś może ma ten sam problem, ze wstydzi sie wlasnej cip*i? chodzi mi dokladnie o to, ze jest ONA duza - chodzi o wzgorek lonowy, nie o wargi...u dziewczyn są one płaskie praktycznie, ze ich nie widac a moj wzoras jest tak niesamowicie duzy (moze przesadzam) ze wstydzę się go.

Gość chodzisz zawsze nago
Jeśli nie to skąd ten wstyd?

a ty byś sie nei wstydziła? wstydze sie czasem pokazac ją swojemu chlolpakowi, wstydze też przebirac się gdzie są ludzie, chodzić w majtkach przy kims...bo to wszystko opina się i widac.

a ty byś sie nei wstydziła? wstydze sie czasem pokazac ją swojemu chlolpakowi, wstydze też przebirac się gdzie są ludzie, chodzić w majtkach przy kims...bo to wszystko opina się i widac.

wlasnie, daj fotke Twojej cipki, tu i tak nik Cie nie zna, a my eksperci ja ocenimy czy rzeczywiscie jest taka jebna :)

Gość emili567890
ja mam duzy wzgórek,dla mojego faceta to sie podoba.najbardziej mi to przeszkadza jak leże,bo wtedy wyjatkowo sie opina,ale ogolnie jest ok

Gość takie duże wzgórki są
niebywale podniecające. dziewczyno, masz skarb z którego powinnaś być dumna!!!

Gość KEEpski FDK
Duży wzgórek łonowy to coś wspaniałego. Kobiety z taką cipeczką kochają się bardzo mocno, namiętnie. Mają uwydatniony pkt G. uwielbiam takie cipeczki. Przyślesz fotkę?? walwan@wp.pl

Gość andrzejmm
łojeju pewnie jest pulchną kobietką i przez to wzgórek jest taki :) :) :)

Gość coś coś
a ja mam duże wargi i się ich nie wstydze a nawet przyjemnie jest mi popatrzec jak "obejmują" penisa mojego faceta :)

Gość gosietta
moja tez jest duza .modelki na okładkach maja takie male

Gość lala69
mam ten sam problem, mam trochę tłuszczyku na ciele i tam też, jest to naprawdę wstydliwe bo nawet nie mogę ubrać obcisłej spódnicy - wyobraźcie sobie kobietę w obcisłej mini, której coś wystaje, uda chudsze od c*pki - masakra. Koniczyna22 udało Ci się coś z tym zrobić? Kiedyś instruktorka fitness poleciła mi rozkładać częściej nogi, może to głupio zabrzmi ale ćwicząc na odpowiednich przyrządach, można sobie wyćwiczyć i zmniejszyć objętość tegoż wzgórka :) pozdrawiam

Gość szparek
A ja lubię takie buły.

Gość wzgoreczek
Moj wzgorek tez jest wypukly. I wcale nie ejstem pulchna kobieta, jak pisza niektorzy, jestem szczupla.

Gość wzgoreczek
Tak, ale moj jest bardzo wypukly

Gość wzgoreczek
Wredniaku, a Tobie takie podobają się ?

A kto by zwracał uwagi na takie drobiazgi! Atrakcyjność i seksapil kobiety nie polega na jej idealnych kształtach, lecz przede wszystkim na jej ruchach, zachowaniu, otwartości. :)

Mam nadzieję, że teraz autorka topiku przechadza się po pokoju naga i powoli uczy się akceptować swoje ciało, zauważać jego piękno, finezję... P.S. Nie ma nic piękniejszego, niż naga kobieta (no, może prócz dwóch nagich kobiet :P). :)

Gość Gorzki
Hej,niemartw sie niczym,mnie sie podoba kazda cipka.OOO tak,wolne i samotne brzydkie cipki moga pisac do mnie na gg,albo zostawic dlamnie swoje gg-to napisze.

Gość oNaKrk
o jejku...każda z nas czymś się różni to wargami to wzgórkami....jakby wszystkie miały identyczne pipki to jakoś tak monotonnie by było :D a przecież faceci tez nie maja takich samych fajek...

Gość julkaaaaaaa1234
laski przesadzaja,naprawde ;/

Gość oNaKrk
no raczej ;/