Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

No ładna ta sucha gałązka :D tak ma być :D Misska nie narzekaj :D i tak ma padać :D ciepły wiosenny deszczyk będzie jak w sam raz:D Tralala a ja mam dzisiaj takie malusie pączusie z serkiem :D chce ktoś :D bo będę znów piekła w południe :D Tralala fajnie jest :D 🌼 A kupiłam mężusiowi lusterka ,ale nie takie jak miały być jakby co to nie ja :D

Ryjku mi juz wystarczy, ze z nosa mi kapie 🖐️ taki katar mam ze szok :o kurde, a wogole to podziel sie tym swoim dobrym humorem, bo mi ostatnio go cos brakuje :(

Gość Monia255
Witam wszystkich.

Tralala Miseczka możesz brać humorku ile chcesz :D i kilka paczek chusteczek :D Nie wiem, co się z wami dzieje :D zadnej herbatki ani nic z rana :D to ja stawiam :D moja ukochana trawa :D (_)?(_)?(_)?(_)?(_)? Wiecie mojemu mężulkowi też posmakowała ta zielona herbatka :D a to mi smakosz w domku rośnie :D Mioniś witaj :D 👄 jak tam mamuśka się czujesz :D już niedługo będziemy ciociami i wujkami :D

Gość Monia255
U mnie małe zmiany zaszły, wrocił ojciec małej i odnowilismy kontakt.Ale niejestesmy razem.A tak pozatym koncowka ciazy jest najgorsza.Juz czuje ze to niedługo.

No to super :) ważne że całkiem się nie odwrócił :) A z ciążą się nie martw jeszcze troszkę i będziesz tylko ją wspominała:) Zapewne szykujesz się już powoli na przyjście małej :) oby ci szybciutko poszło :) fajnie będziesz miała malutką na wiosnę to się ładnie odchowa do zimy :D moi chłopcy też tak się urodzili i są zdrowi jak dęby :D nie ma to jak świeże wiosenne powietrze dla maluszka :D

Gość Monia255
Co z tego jak zaraz znow wyjezdza i go niebedzie.I znow sie kontakt urwie.Nieubolewam nad tym.Aby przejsc do konca miesiaca to bedzie dobrze.Pod koniec miesiaca przeprowadzamy sie z mała na nowe mieszkanko i teraz niebardzo zeby chciala wyjsc.Byloby nieciekawie.

No to jednak masz jeszcze dobre wiadomości :) mieszkanko nowe ,być może nowe możliwości :) sama będziesz, czy ktoś rodziny ci pomoże w pierwsze dni z małą :)

Gość Monia255
Bede sama z mała i tego sie najbardziej boje, czy sobie poradze.

Moniś a czego się boisz?Czy nie dasz sobie rady z małą?bo jeśli o to chodzi to raczej nie ma powodu do zmartwień ,sama zobaczysz ,że wszystko podpowie ci rozum co masz robić i serce .Nie wiem czy będziesz razem z małą w domu czy idziesz do pracy i mała z opiekunką zostanie ,wtedy to inna sprawa .Myślę jednak ,że poradzisz sobie .Każdy miałby w takiej sytuacji obawy ale jak będziesz do tego bardziej optymistycznie podchodziła to inaczej te małe i duże problemy będą wyglądały ,na razie to widzę ,ze nie masz humoru i dalej się zamartwiasz. Nie rób tam Monia bo cie to wszystko przerośnie ,spokojnie podchodź do każdego problemu a na pewno pomału wszystko się ułoży. Sama sobie powiedz ,że będziesz silna dal siebie samej i dla twojej maleńkiej córci .To ona będzie teraz twoją rodziną i dla niej musisz być silna .Także uszy do góry ,niedługo będziesz mamą i zobaczysz jak się w tobie wszystko zmieni ,siła sama przyjdzie na to wszystko .

No super chmurki były ,ale się już wyniosły :D słonko świecie na całego i ciepluchno jak ta lala :D Wy oczywiście udajecie, że zapracowani:P wiem ,wiem, rozumiem :D Nie obijamy się pracujemy w pocie czoła :D Tralala tralalala:D :P

Ryjku-z Ciebie istny demon ostatnio:) hoho ;) Witam wszystkich poniedziałkowo! Hmmmm czy ktoś może zaczarować mój piekarnik żeby szybciej upiekł tego kurczaczka, który pachnie mi już na cały dom...i ślina mi kapie na klawiaturę....

Czary mary hokus pokus :D abra kadabra bum trala bum :D Tadam ! już jest wyczarowane :D Smacznego :D

Dzięki Ryjeczku :) już nawet zjadłam... oj jak mi miło i ociężale :))) Pycha:)

No widzisz :D trzeba zawsze mnie wołać a jedzonko w mig będzie :D Ja dzisiaj wykorzystałam dzień na maxa :D wszystko co miałam zrobić zrobiłam i jeszcze ponad normę :D czyli odhaczam w notesiku załatwione :D Jutro czeka mnie wymiana ziemi w kwiatkach :) moje ulubione zajęcie :D szkoda ,że nie mam ogródka ,albo działeczki :( tak bym sobie pograbiła ,pokopała ,posiała :D siała baba mak ,nie wiedziała jak :D a dziad ,wiedział nie powiedział :D a to było tak :P :D

Ryjku ja też uwielbiam prace ogrodnicze. Zapach ziemi, słonko...eeech. Też muszę poprzesadzać kwiaty ale poczekam jeszcze na lekkie ocieplenie bo zamierzam się bawić w ogrodniczkę na balkonie a na razie jeszcze zimno. Ale myślę że tydzień, dwa... i poprawię warunki życia moim roślinkom :)

Hej ho 🖐️ laski :D i jeden lasek :D hehe:D Czekoladko widzę ,że jednak zdecydowałaś się na praktyki w przedszkolu :D sialala ,ale masz ubaw zapewne :D a-jak Ala Ala ma Asa ,As to Ali pies :D Wszyscy dobrze o tym wiedza ,że on groźny jest :D Przybywam z moją trawą (_)?:D

To sprawka witaminek :D tak mi się zdaje :D A moją trawkę to ja popijam :P ty niu niu :D Coś mnie wzięła ochota na tapetę na jednej ścianie w pokoju :D oglądam sobie takie tam pierdółki :D i coraz bardziej mi się chce :D Szkoda ,ze nie mam żadnego programu ani stronki do planowania koloru w pomieszczeniu :( chciałam sobie popatrzeć jakby wyglądało :D szykuje mi się malowanko w kwietniu :D mąż będzi3 miał tydzień wolnego to pomoże mi :D a szefowa musi wiedzieć co, gdzie ,jak :P Tralala fajnie jest :D

A zapomniałam oczywiście :P Phill ładnie to tak :D ani dzieńdobry ani pocałuj mnie w dupę :P

Ryjku kurde kurde ja zielona tez popijam, ale chyba na mnie nie dziala :P a ja ide dzisiaj buciki kupic :) upatrzylam sobie takie 2 pary i musze je miec :classic_cool: juz wiosenne oczywiscie, bo ja chce wiosne wiosne wiosne!!! :D w sobote zakupow planowanych nie bylo, bo sie upilysmy z lekka :o

Phill:D no jakby inaczej :D Misska :D oj ty łobuzie :D Przyznam ,ze mi też by się przydały jakieś buciorki do śmigania na wiosnę :D najlepiej jakieś szybkobiegi :D wkładasz i zasuwasz:D

Pozdrawiam szybciutko z chwili przerwy w naradzie:) Właśnie decydujemy w pracy o losach kilku krajowych roślinek;) A co do butów to ja też potrzebuję na wiosnę, jedne takie do biegania brązowe mi się marzą na płaskim obcasie, a drugie jakieś podwyższone. Jednak powiem Wam że jak lubię robić zakupy, tak kupowanie butów wykańcza mnie psychicznie wrrrrr. Ale może się kiedyś przymuszę :) Pozdrawiam i wracam się naradzać. Pa!

Ekaterini 🖐️ ja chce jedne na koreczku z wycietymi palcami, a drugie takie szybkobiegi :D jak kupie to sie pochwale :D tylko kurde gdzie ja je schowam :o szafy mi pekaja :o chyba powywalam te co mnie obcieraja :classic_cool: i tak sobie mysle czy by tatuazyku na stopke nie walnac :classic_cool: ide niedlugo na poprawke to moze przy okazji... moze moze :classic_cool: tak mnie kusi cos :P