Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

he he orzechów się teraz nie załatwi:) Trzeba poczekać aż będą na drzewie:) pozostaje herbatka:)

Heheh :classic_cool: szlajam się ,to tu ,to tam... :classic_cool: Nie,nie :D malowałam dzisiaj pokój swój i dzieci potem sprzątanie a my jak sprzątamy to genenralka :D na wysoki połysk :D jeszcze na podwórze sobie poszliśmy i na cmentarz i tak zleciało :D A wy co tu pijecie od rana ?:D Zostało coś dla mnie ?:D

Tak ,dla mnie nie ma zlituj :D przed świętami kuchnia i korytarz a po świętach pokoje :D nudziło nam sie z mężulkiem to szkoda czasu :D teraz mam ładnie i czysto :classic_cool: i tak ma byc :D Mówisz ,że Phill coś tam polewał :classic_cool: kurde no ,ze mnie nie było :P Prawdę mówiąc odchamiłabym się troszkę :D najchetniej jakimś drineczkiem :D tak ,żeby nogi zmiękły :D czasem trzeba tak :D Dobra ide do mojego byczka :D jutro dzieciaki do szkoły ida muszę z rana wstać :Ociężko będzie ,oj ciężko :O ale od czego ma się te 4 zegary i trzy telefony w domu :classic_cool: na pewno któreś mnie obudzi :D Trzymajcie sie 🖐️ jutro wpadnę ,mam nadzieję wcześniej :D Słodkich snów 🌼

Dziendoberek:D Widze,ze kazdy swieta spedzil z rodzinka:] Kirczaczki,sama bailam sie jedzeniem i teraz wyrzuty sumienia....bedzie trzeba to zgubic na dniach:] Jak tam lany poniedz.?:)

Misss no tak, nowy tatoooo jak by zalali to w lep;) Ja tez zakuminikowalam,ze nawet jak jedna kropelka na mnie spadnie to od razu z gipsu:P...no i sucha bylam:] buu ale wyzej literowki poropbilam:O Jeszcze 13 dni i mam nadz.ze bede juz pisala obiema raczkami:P

Angel :D obie mialysmy dobra wymowke, zeby sie ustrzec przed woda :D ja goje tatuaze nawet dwa - bo stary jeszcze poprawialam, wiec nie dalo rady mnie oblac :P :D Fill ja mysle, ze to nawet wiecej niz dobrze :classic_cool: :D

Hej robaczki 🖐️ :D A mnie kurde nikt nie chciał polewać:( nosz kurde co ja jakaś wybrakowana :D a tak bym się polała a tu dupa blada wszyscy chcieli byc na sucho :D chociaż moi chłopcy to ostro dali bobu :D buciory pływały tak się lali na dworze :D co by mało tego ,mamy hydrant na rynku z woda i kureczkiem :classic_cool: można jej używać do woli:D rynek pływał w lany poniedziałek :D nawet sąsiada gołębie w szopce nie uszły na sucho :D i dobrze moze nie będą mi srały na parapet :D Ja mam dzisiaj full wolne nic do roboty :D no tylko jakąs zupke sklecę :classic_cool: moze pomidorówkę zrobię :D idę na miasto rozejrzeć się za jadłem :D Trzymajcie sie ,później wstąpię na nasze grono -winogrono :D

No widzicie nie polali Was i nawet pisać nie macie siły:) Tak się kończy naruszanie tradycji:)

Powrocilam...na chwilke ale jednak:D ryjku hehehe moze nigdzie nie wychodzilas i narzekasz,ze Cie nikt nie lal;)No widzisz a u mnie powodzie byly i ja cale stopy,buty mialam mokre w niedz.jak pojechalismy na wies do dziadkow:O cyyyrk:O Gdybym wiedziala,ze tak mokro bylo (strumien plyna przez droge) to gumaki bym sobie wziela:P Milego popoludnia....ide bo cos mnie \"rozbiera\", to COS to jakis wirus:/ ...do tego dentystka AZ godzine wymeczyla mnie dzis Do jutErka:P

No dobra :D żeby mi nikt nie wpierał żem jakaś nie życiowa i cholera wie co ,to się poleje dzisiaj prysznicem :classic_cool: Może być ?:D A z resztą polewa się panienki :classic_cool: co która więcej zmoczona ta większe powodzenie będzie miała :classic_cool: a mnie to juz nie dotyczy to se daruję :D Nie wiem czy u was też ,ale u mnie jest nadal ciepło :D moze tak mały wypad na basen :classic_cool: kurde ,ale bym sobie popływała :D a najbardziej poskakała z trampoliny :classic_cool: ma się ten fach :classic_cool: na główkę ,na śrubę i na bombę :D a najlepiej na blachę :D Kto mnie zabierze na basen 😭 plosie ładnie :D będę grzeczna :D

O kurde :P no tak zapomniałam :D A Philla bierzemy :D tylko jak nam się utopi to kto bedzie te zwłoki łowił :D najwyżej kasarek wezmę :D albo nie :D koło i motylki od małej pożyczę :D już nam się szczypior nie utopi :D Angel nawet nie bierzemy :D z ta szyną to w mig na dno pójdzie :D jeszcze bedzie chciała podwodną kolej wąskotorową zbudować :D

No ok. :D to cie bierzemy :D szczypior :D Kto ma coś słodkiego do żarcia 😭dawać mi tu ,ale juz 😭