Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Cześć wszystkim :D Angel to super ,w końcu się udało :)no kochana teraz rękę ćwicz bo robota czeka :D kasa kasa kasa :D Phill chyb cie trzepnę :D właśnie sobie jogurcik zajadałam a ty mi tu jakieś gołodupce każesz oglądać :Dcoś się nam ostatnio zboczony zrobiłeś :D U mnie gorąco jak w kotłowni ,pewnie burze będą popołudniu :O wypada ubrać jakieś łybaczki czy coś :O i podkolanówki ubiorę :D bo troszkę blade girki mam :O A tak w ogóle to fajnie jest :D

Ryjku żadnej dupki nie widać :) One się tylko przytulają :) Ważki są zdecydowanie bardziej exhib :)

Dzieeeeeeeeeeeendoberek 🌼 Ja tlyko na momentos tu luknelam:D philozoph helllllllllo a coz Ty tam za zboczone filmiki czy tam fotki pokazujesz co?:P nie moge teraz luknac ale byc moze bedzie pozniej ku temu okazja hehehe;) ryjkkkku rybaczki i podkolanowki na taki upal?:O zwariowalas? zagotujesz sie na maxa!!:P milego dnia:D😘

No a jak ma być widać dupki jak się właśnie ładują :D :O A ważki nic nie ukrywały od samego początku ,widać ,że na pieska jadą :D Angel trudno sie mówi ,nawet gir nie ogoliłam to nie będę świecić sierścią i bielą :Otrza wkładać podkolanówki kurde :O

Wygląda jakby przeżuwał trawę jak krowa :D em em em :D Ta nasza przyroda fikuśna :D

Nic nawet nie mów :O byłam na chwilę w sklepie po cytryny i kapie ze mnie a szłam tylko 100metrów do sklepu :O chyba teraz nigdzie nie wyjdę bo mi jeszcze dzieciaki popadają :O kurde ,ze tez micha nie ma byśmy na stawy pojechali popluskać sie trochę :O A tak patrzę i patrzę ,ale Misski od rana nie ma :O kurcze chyba moje słoneczko znów ma doła :OMisseczka nie smutaj się :(

Jest tu jakaś dziewuszka ?:O Chciałam sie coś spytam ,babska sprawa :O

He he no to ja nie pomogę;) Może Miseczka potrzebuje troszkę czasu w samotności. Na razie jestem dobrej myśli.

Jeżeli golisz sobie nogi to możesz pomóc :D Wczoraj cały dzien słuchałam czerwonych gitar "kwiaty we włosach ":D jak dobrze ,że jest yt :D Misseczka może się odezwie później :)poczekam cierpliwie ,albo i niecierpliwie:D

Z pewną nieśmiałością zapytam :D Czy to jest aby broda i wąs ?:D Oooooo trza wyłączyć wszytko w chacie :O burza idzie i pioruny juz sięgają mackami mój rejon :O brrrrryy oby przeszła bokiem :O

ja też ,nawet nie czuć ,że burza idzie ,cisza jak makiem zasiał :O Kurcze niech przejdzie no ,nie chce mi sie siedzieć po cichu w domu :( przeca się zanudzę na śmierć czy tam jeszcze coś gorszego :D

siemano z rana! :D phill porzadnie dogorywa, bo aż w 3 postach :D u mnie właśnie po burzy z gradem itd, fajowo było, nieżle dawało... a ja w tym czasie robiłam babeczki z owocami... chce ktoś? :) i dzisiaj ostatni dzień w przedszkolu dzieci były.. i dostałam kwiatki i czekoladki.. wiecie jak miło?

Hejka ranny ptaszku:D Daj babeczkę :D Misska już jestem :D internet mi rozłączyli bo burza była :D ale już jestem ,jestem na łączach :D Chciałam sie was spytać coś :D golicie girki maszynką ,depilatorem (bryyy:O) czy jakimś kremem :D bo dzisiaj musiałam na szybko maszynką pojechać :O ale sobie tak myslę czy by kremu jakiegoś nie kupić :) kiedyś kupiłam z tanity chyba ?:O są jakieś dobre kremy i tanie takie ze szpatułką do ściągania kłaków :Dmoże macie coś sprawdzonego :) Phill dostał gorączki i zaczął majaczyć :D troi sie chłopakowi w oczach :D

trzymaj babeczkę... a nawet jeszcze jedną takie kanciaste trochę, ale to tylko na obrazku tak :D ja własnie goliłam... maszynką normalną i koniecznie męską... bo damską zawsze się potnę :D :D ja zawsze pod prysznicem i jest git :) i jak regularnie robię to nawet po paru dniach jeszcze malo co czuć... także jak przejadę za każdym razem trochę to i tak jest gładko :D a ręce woskiem :D u koleżanki-kosmetyczki :P

No ja też maszynką najlepsza dżilet męska niebieska :D ma się mężulka ma sie sprzęt :D tyle,że mi giry strasznie wysusza takie golenie ,no ale przeca to tylko raz na jakiś czas :D Tej jedziesz woskiem po łapkach :O oooooo kurde tego to ja nie zrobię :O już mnie boli na samą myśl :O

Witam Was kochani!!!🖐️ wczoraj pożegnałam mojego M. na lotnisku...4-5 miesięcy oczekiwania na mojego Skarba.Wcale nie jest łatwiej, chociaż to już 5 raz...

hah dokładnie... niebieska dżilet :D a powiem Ci kochana że ten wosk na rękach to w ogóle nie boli... byłam koleżanką co robiła ręce i nogi to mówiła, że nogi bolały bardzo, a ręce to prawie wcale...ja robiłam tylko ręce i nie bolało... a nogi miałam i tak ogolone... ale najbardziej boli depilacja pach woskiem :D to jest hardkor :D a co do wysuszanie to balsamik, balsamik i jeszcze raz balsamik :D i jest ok ;) smutna niedziela... 4-5 miesięcy? toż to nic ;) szybko zleci i będzie z powrotem ;)